Cadı kazanı..

zeynep cim ne oldu aksam anlatsana?

akşam 11 e doğru geldi sakinleşmiş geldi özür diledi senin bi suçun yok bebenın suçu dedi ama benide anla ne kadar kıskanç olduğumu biliyosun dedi ben pek oralı olmadım haklısın dedim öylece geçti işte bi sorun yok yani...

akşam 11 e doğru geldi sakinleşmiş geldi özür diledi senin bi suçun yok bebenın suçu dedi ama benide anla ne kadar kıskanç olduğumu biliyosun dedi ben pek oralı olmadım haklısın dedim öylece geçti işte bi sorun yok yani...

sevindim canimopuyorumnanaktan

haydeee tüm cadılar toplansın görelim süpürgeleri oturmayamı geldik bacılarrrr:dance::teytey:

tamam fıstık bende burdayım zaten..
bu gidişle haftasonları kaynatacaz heralde...
sen türkiyeye gelmcenmi yazın..
nerelisin aslen türkiyede?:kahve:

bu yaz gitmicez canim
marta gitmistik istanbula
hic gitmek istemiyorum benim kaygana orda eyvahedigeldismile
10. ayda gidecez nasip olursa

ama kaygana nin yanina deilyerimseniben
bu yaz hollandaya gidecez

canim ben hatayliyimhihoyyyt
esim nevsehirli:1no2:

bu yaz gitmicez canim
marta gitmistik istanbula
hic gitmek istemiyorum benim kaygana orda eyvahedigeldismile
10. ayda gidecez nasip olursa

ama kaygana nin yanina deilyerimseniben
bu yaz hollandaya gidecez

canim ben hatayliyimhihoyyyt
esim nevsehirli:1no2:

hatayın neresindesin merkezmi?
aaa nevşehir çok güzel bi yer belki 1 kaç sene sonra ya denizliye yada nevşehire yerleşmeyi düşünüyoruz boshayallersmile

hatayın neresindesin merkezmi?
aaa nevşehir çok güzel bi yer belki 1 kaç sene sonra ya denizliye yada nevşehire yerleşmeyi düşünüyoruz boshayallersmile

hatay antakya, altinozu.

kiz nevsehirin neresi guzel
ben hic begenmedim
sadece capadoccia si guzel
kiz ne yapacan nevsehirde????
:uhm:

Kızlar ben geldimmm
Keyifler nasıl anlatın abakalım? Burada hava kapalı bugün, öğleden sonrada çarşıya çıkacaktım, akşamüstüde Melek ile buluşacaktık çarşıda ne giysem acaba diye düşünüyorum

hatay antakya, altinozu.

kiz nevsehirin neresi guzel
ben hic begenmedim
sadece capadoccia si guzel
kiz ne yapacan nevsehirde????
:uhm:

zaten bende kapadokyaya hastayımkaydirigubbakcemile3 eşimin bia rakadaşı var nevşehirli orda iş kuracakmış eşime ortağım ol diyor...
yok yaa ben kendi memleketime yerleşmeyi istiyorum ahh denizlim ahh .....:sinifsinif: hollandada napcan kısss:nazar:

saolun bacılarımmm
Kazasız belasız atlattım ses etmedim içimden sabır çektim kaynanamın deidklerine kulaklarımı tıkadım..
Sabrın sonu selamet oldu...

Kızlar ben geldimmm
Keyifler nasıl anlatın abakalım? Burada hava kapalı bugün, öğleden sonrada çarşıya çıkacaktım, akşamüstüde Melek ile buluşacaktık çarşıda ne giysem acaba diye düşünüyorum

sonunda geldin ablacım yaaa..
sana çuval giysen oda yakışır abla takma kafana ( ama sen yinede çuval giyme tabiiikaydirigubbakcemile3)

zaten bende kapadokyaya hastayımkaydirigubbakcemile3 eşimin bia rakadaşı var nevşehirli orda iş kuracakmış eşime ortağım ol diyor...
yok yaa ben kendi memleketime yerleşmeyi istiyorum ahh denizlim ahh .....:sinifsinif: hollandada napcan kısss:nazar:

esimin halasinin oglu var
sadece onlari seviyorum ailede
1 hafta onlarda kalacaz
donuste berber donecez
onlarda 1 hafta bizde kalacak

X