Cadı kazanı..

Çuval giymeyeceğim canım, zaten çuvalım yok, kot, kırmızı çime, kırımız bir merserize ve deri ceket düşünüyorum. Artık Bilecik bana alışsın. Dün akşam zaten yazlık çizmeler vardı epey yüksek, ALi diyor ki allahım şuna bak. Sen neden yaşlanmadın dedi bana bende ona senin saçın nerede dedim.

Kızlar ben geldimmm
Keyifler nasıl anlatın abakalım? Burada hava kapalı bugün, öğleden sonrada çarşıya çıkacaktım, akşamüstüde Melek ile buluşacaktık çarşıda ne giysem acaba diye düşünüyorum
pembe don:ecrin_bebek:
saolun bacılarımmm
Kazasız belasız atlattım ses etmedim içimden sabır çektim kaynanamın deidklerine kulaklarımı tıkadım..
Sabrın sonu selamet oldu...

kaydirigubbakcemile3

esimin halasinin oglu var
sadece onlari seviyorum ailede
1 hafta onlarda kalacaz
donuste berber donecez
onlarda 1 hafta bizde kalacak

hadi hayırlısı bakalım ...
benim pis kocişim izin verse bende denizliye gitmek istiyom anacığımın yanına ama kociş izin vermiyo gittinmi 1 ay gelmek bilmiyon diyo:ecrin_bebek: napim anacığıma doyamıyom:emir_bebek: zaten ben ne zaman denizliye gitsem 2 . gün eşim başlar hastayım ölüyom bakanım yok demeye abartmıyorum gittiğimin ertesi gün başlar..
neyse ben onun ağzından girer burnun çıkar izin kopartırımaklinialirimsmile

Çuval giymeyeceğim canım, zaten çuvalım yok, kot, kırmızı çime, kırımız bir merserize ve deri ceket düşünüyorum. Artık Bilecik bana alışsın. Dün akşam zaten yazlık çizmeler vardı epey yüksek, ALi diyor ki allahım şuna bak. Sen neden yaşlanmadın dedi bana bende ona senin saçın nerede dedim.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

en iyiysini yapmışsın bacımmm
bidaha gelceklermi sana

Görümcek 1 hafta görümcesinde kalcak bacım 2 haftası kalıyor geriye izninin o zaten yurtdışına dönünce kaynanam köye gidicek 1 akşam daha gelir ise gelir bilmiyorum
Evim çok sıcakmışş rahat edememişşş:lepi:
Ohhhhhhhhhhhh edemesin inş gelmez sanırım çok sıcak oluyo burası uyuyamadım dedi sabahlamış ...
Ben mışıl mışıl uyudum...
Kocama yine saydım kızlar dünn
dün akşam yemeğe gittik kocamla oğlum ben kocam
Akşam evdeydi hadi dışarı çıkalım dedik
Bişiler yedik ben durumuyum saymaya başladım yine
işte peşlerine hizmetçi arıyo hepsi
Kızlar yurtdışından geliyo insan bişiler getirir 3 tane çikolata getirmiş sadece utanmadan
onlarıda eşime verdim al götür dedim (işyerinde çikolata soruyorlarmış ablasının geldiğini duyanlar) al dedim alll gözüm görmesin çöplerini isteöiyorum
Benim koca ALIŞLIK yaa ses etmiyo garibimalsanaalsanasmile

hadi hayırlısı bakalım ...
benim pis kocişim izin verse bende denizliye gitmek istiyom anacığımın yanına ama kociş izin vermiyo gittinmi 1 ay gelmek bilmiyon diyo:ecrin_bebek: napim anacığıma doyamıyom:emir_bebek: zaten ben ne zaman denizliye gitsem 2 . gün eşim başlar hastayım ölüyom bakanım yok demeye abartmıyorum gittiğimin ertesi gün başlar..
neyse ben onun ağzından girer burnun çıkar izin kopartırımaklinialirimsmile

anneni getir kiz yanina

Şükürler olsun, havalar ısındı diye üzülmüştüm de bugün hava kapandı kırmızı çizmmi giyebileceğim

güzel laf sölemişin abla kaydirigubbakcemile3:roflol:

Görümcek 1 hafta görümcesinde kalcak bacım 2 haftası kalıyor geriye izninin o zaten yurtdışına dönünce kaynanam köye gidicek 1 akşam daha gelir ise gelir bilmiyorum
Ohhhhhhhhhhhh edemesin inş gelmez sanırım çok sıcak oluyo burası uyuyamadım dedi sabahlamış ...
Kızlar yurtdışından geliyo insan bişiler getirir 3 tane çikolata getirmiş sadece utanmadan
onlarıda eşime verdim al götür dedim (işyerinde çikolata soruyorlarmış ablasının geldiğini duyanlar) al dedim alll gözüm görmesin çöplerini isteöiyorum

sen gorumcek nerde oturyo yurtdisindaki?

kiz adami rahat birak, :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Adamın sana eziyeti yok, gözünün içine bakıyor. Canına yetecek adamın bir gün atacak kendini bir yerlerden. Acı biraz adama

napsın adam alışmış artık tepki veremiyo hele bi versin dimi bacıımmmmkaydirigubbakcemile3 ohhh ona özel klima alcak halin yok yaaa yansın kavrulsun cadalozlar:eek:klava:

edanazcımm akasiacım maveracımm bacılarımmmm çok moralim bozuktu gelcekler diye şükür atlattım işde
Bir de dün gittiler kocam cumaya giderken bırakcaktı onları eltime
Adamı çektim odaya üstünü değişicekti zaten hadi hadi çene yapma dedim topla götür hepsini başımdan
Hdi hadi diye dürttüm durdum..
Kıslar bu adam bana valla ses etmiyo yaaa ayyy bana böle bişi dese ben çıldırırdım
Adamı delirttim mi ne
Yedim adamın başını

Edanaz senin hafanı yirimmmmm güzellikkkkk adamlara acı kızzz etme eyleme

X