Cadı kazanı..

bende isterdim babamı seviyim ama iyiliğini görmedim onun..
annem için ölürüm o benim herşeyi oğlum eşim annem başkası olamaz kendimden çok onları severim...

baba olmak afedersin 10 dk lık zevkten ibaret değil ...
sorumluluk ister ma ben hiç bişeyini göremedim benim eşim o kadar iyi bi babaki o ne zaman oğlumu sevse hep içim cız eder ...
buruk bi sevinç yaşarım ben bilemedim bari benim oğlum bilsin tatsıb o sevgiyi

canim benim ya
sen babanda bulamadigini esinde buldun
bu da guzel.
allah babani bildigi gibi yapsin

desteğin için sağol canım...
evet ben kimsede bulamadığımı eşimde buldum...
her geçen zamanda bulmaya devam ediyorum..
ama adamın yaptıklarını yediremiyorum ne yapmaya çalışıyo amacı ne offff of

desteğin için sağol canım...
evet ben kimsede bulamadığımı eşimde buldum...
her geçen zamanda bulmaya devam ediyorum..
ama adamın yaptıklarını yediremiyorum ne yapmaya çalışıyo amacı ne offff of

Kıyamam sana, üzme kendini. Babanın yapmak istediği hiçbişey yok, sadece bencilce kendi çıkarları doğultusunda hayatını yaşıyor, bu arada kime ne olmuş umrunda değil. Sende onu umursama. Güzel hayatını bozmasına izin verme, sinirlerini bozmasına fırsat verme. Ne hali varsa görsün. Sen kendi hayatın mutluluğuna bak. alkisalkisalkis

canim benim ya
sen babanda bulamadigini esinde buldun
bu da guzel.
allah babani bildigi gibi yapsin

Nasılsın?KEyfin yerinde mi? Moralini yüksek tut, stresden uzak dur. Güzel haberler bekliyorum, bunu sadece bebek olarak düşünme, senin iyi, güzel, mutluluk haberlerini almak istiyorum. :sm_cool:

Kuzularım teyze oldum teyze :) :lepi:[/QUOT

Allah analı babalı, adı ile uzun ömürler versin....
Bende sizlerden müjdeli haberle bekliyorum, ama maalesef yaşım sebebi ile ben teyze olamam. En fazla abla olurum... kaydirigubbakcemile3

Saol ablacım olumunekankayizsmile

Mavera sıkma canını tatlım.Hata eşinde değil elbette babanda.

Babanın düşünmesi gerekirdi o herifin senin evinde ne işi varmış ki

Hele ki eşin kıskançmış tabiki istemez o adamı evinde.

Sen en iyisini yapmışsın kabul etmemekle bırak baban da naparsa yapsın.

Akasia kuzum ben de senin gibiydim en çok babamı severdim hatta annemden kardeşimden kendimden bile...

Şimdi babam yok yanımda 8 yıl oluyor nerdeyse rahmetli olalı...Babanın kıymetini bil kuzum benim olumunekankayizsmile

Kızlar günaydınnnn..... Herkese iyi haftasonları. Dün akşam inanılmaz bişey oldu. Size neden yazmadım, çok yorgundum, sadece sizin yazdıklarınızı okudum ve bişeyler yazdım size. Şimdi yazacağım. Burada yeni bir cafe açıldı geçen hafta, iş yerinden arkadaşda canlı müzik vamış cuma cumartesi akşamları dedi. Melek'de bir kaç gecedir sıkıldım, değişik bişeyler yapalım diyordu, dün kşma oraya gitmeye karar verdik. Dün işyerinde amirim nöbetçi idi, şube müdürü bendim. Evrakları komutanlara ben çıkardım, yoğundum, akşmaüstü de komutan bir evrağın fotokopisini istedi, geç çıktık işden. Her neyse ev geldim, yemek vardı zaten sadece yanına bulgur pilavı yaptım. Pilav pişemek üzere iken Melek geldi. Yemeğimizi yedik, giyindik süslendik, canlı müzik yapan yere gideceğiz ya, çıktık dışarı. Bu arada aylık ev ile ilgili giderlerimiz hesapladık. Kişi başı 250 lira düşüyor, nasıl sevidik ama. Çıktık dışarı konuşa konuşa yürüyerek çarşıya gittik. Melek'in maaş kartı geldi, şifresi telefonla alınıyor ama bir türlü alamadık, kontürler boşa gitti hp, dışarıda kontürlü bir telefondan arayalımda önce şifre işini halledelim dedik. Çarşıya vardık, kontürlü telefon bakınırken, ileride bir adamın dikkatlice bizi süzdüğünü fak ettim, bşımı çevirdim. Tam adamın yanından geçerken adam bakar mısın dedi. Biz de adam laf atıyor sandık, hemen kavga etme pozsyonuna girdik ama bakmadıkda. Bir daha bakar mısınız dedi, hızla döndük kıyameti koparacağız biz. Adam sizi birine benzettim, siz ızmir'den yeşim değil misiniz deyince biz donduk kaldık. Evet dedim yüzüne bakıyorum ma tanıyamıyorum, tanımadın değil mi dedi, baktım bir daha Ali dedim. Evet dedi. Liseden arkadaşım, aynı mahallede oturuyorduk, ailece görüşüyorduk. Naıl sevindim, hem şaşkınlık hem sevinç. Burada trafik polisi olarak görev yapıyormuş, hemen annemi aradım annem de çok sevindi, ne güzel Ali orada yalnız değilsin dedi, selam söyledi. Melek'in şifre işlemini ahllettik, hep beraber canlı müzik yapan yere gittik birer çay içtik, sohbet ettik, sonra hoşumuza gitmedi orası başka yere gittik, saatlerce konuştuk. Çok güzeldi. Sonra Ali bizi eve bıraktı, ıstanbula gidecekdi, gece yola çıktı. Bu hafta misafiri varmış, önümüzdeki hafta müsait olacak, sık sık göüşeceğiz. Melek'de gece vardiysına geçiyor, bende ehliyet kursuna başlıyorum akşamları. Herşey çok güzel olacak. Ama çok sevindim, liseden arkadaşımla, Türkiye'de bu kadar il varken aynı yerde çalışmak, mucize gibi birşey.

gunaydin herkese...bayanssulusmile

Abla sen Ali diyince aklima avukat geldi neyseki o deilmis
kaydirigubbakcemile3
Senin icin cok sevindim canim ablam
Hersey istedigin gibi gidiyo
Allah bozmasin...
Beni sorarsan ben iyiyim,
zemuszemus
Dun esim sabah 7.00 de evden cikti, aksam 10.00 da geldi,
Hic gorusemedik, cok isi vardi.
Bugun sabah calisacak ve oglen benimle olacagina soz verdi,
opuyorumnanaktan
Ablacim bu arada esimin isi artik sabit,
Patronu kadrolu ise aldi, cok sevindik,
Allahima cok sukur hersey iyi gidiyo,
:nazar:
Artik kredi cekebiliriz, ev yaptirmayi dusunuyoruz,
Hayallerimiz var insallah gerceklesir.
:nazar:
Bu arada bende pazartesi gunu test alcam,
Hayirlisi neyse o olsun
:Saruboceq:
Inanilmaz heycanliyim....eyvahedigeldismile

Bende çok heyecanlandım, eşim içinde çok sevindim. Bk yavaş ama emin adımlarla istedikleriniz oluyor. Allah önc hepimizi deniyor sonra hak ettiklerimiz veriyor.

Kıyamam sana, üzme kendini. Babanın yapmak istediği hiçbişey yok, sadece bencilce kendi çıkarları doğultusunda hayatını yaşıyor, bu arada kime ne olmuş umrunda değil. Sende onu umursama. Güzel hayatını bozmasına izin verme, sinirlerini bozmasına fırsat verme. Ne hali varsa görsün. Sen kendi hayatın mutluluğuna bak. alkisalkisalkis

haklısın ablacım öyle yapıcam umursamıycama.s

Kızlar günaydınnnn..... Herkese iyi haftasonları. Dün akşam inanılmaz bişey oldu. Size neden yazmadım, çok yorgundum, sadece sizin yazdıklarınızı okudum ve bişeyler yazdım size. Şimdi yazacağım. Burada yeni bir cafe açıldı geçen hafta, iş yerinden arkadaşda canlı müzik vamış cuma cumartesi akşamları dedi. Melek'de bir kaç gecedir sıkıldım, değişik bişeyler yapalım diyordu, dün kşma oraya gitmeye karar verdik. Dün işyerinde amirim nöbetçi idi, şube müdürü bendim. Evrakları komutanlara ben çıkardım, yoğundum, akşmaüstü de komutan bir evrağın fotokopisini istedi, geç çıktık işden. Her neyse ev geldim, yemek vardı zaten sadece yanına bulgur pilavı yaptım. Pilav pişemek üzere iken Melek geldi. Yemeğimizi yedik, giyindik süslendik, canlı müzik yapan yere gideceğiz ya, çıktık dışarı. Bu arada aylık ev ile ilgili giderlerimiz hesapladık. Kişi başı 250 lira düşüyor, nasıl sevidik ama. Çıktık dışarı konuşa konuşa yürüyerek çarşıya gittik. Melek'in maaş kartı geldi, şifresi telefonla alınıyor ama bir türlü alamadık, kontürler boşa gitti hp, dışarıda kontürlü bir telefondan arayalımda önce şifre işini halledelim dedik. Çarşıya vardık, kontürlü telefon bakınırken, ileride bir adamın dikkatlice bizi süzdüğünü fak ettim, bşımı çevirdim. Tam adamın yanından geçerken adam bakar mısın dedi. Biz de adam laf atıyor sandık, hemen kavga etme pozsyonuna girdik ama bakmadıkda. Bir daha bakar mısınız dedi, hızla döndük kıyameti koparacağız biz. Adam sizi birine benzettim, siz İzmir'den yeşim değil misiniz deyince biz donduk kaldık. Evet dedim yüzüne bakıyorum ma tanıyamıyorum, tanımadın değil mi dedi, baktım bir daha Ali dedim. Evet dedi. Liseden arkadaşım, aynı mahallede oturuyorduk, ailece görüşüyorduk. Naıl sevindim, hem şaşkınlık hem sevinç. Burada trafik polisi olarak görev yapıyormuş, hemen annemi aradım annem de çok sevindi, ne güzel Ali orada yalnız değilsin dedi, selam söyledi. Melek'in şifre işlemini ahllettik, hep beraber canlı müzik yapan yere gittik birer çay içtik, sohbet ettik, sonra hoşumuza gitmedi orası başka yere gittik, saatlerce konuştuk. Çok güzeldi. Sonra Ali bizi eve bıraktı, İstanbula gidecekdi, gece yola çıktı. Bu hafta misafiri varmış, önümüzdeki hafta müsait olacak, sık sık göüşeceğiz. Melek'de gece vardiysına geçiyor, bende ehliyet kursuna başlıyorum akşamları. Herşey çok güzel olacak. Ama çok sevindim, liseden arkadaşımla, Türkiye'de bu kadar il varken aynı yerde çalışmak, mucize gibi birşey.

senin mutlu olduğunu duyunca dahada mutlu oluyorum ablacım ...
herşey istediğin gibi olsun inşallah....

ayhhhhhhhhhhhh diyerekkkkk selam ediyorum bacılarımmm..
2 gün değil 2 asırdı sanki neyseki gittiler başımdan kocaman bir ohhhhhh çektimmm
Yediler ömrümü yedilerrrrr
Hizmet etmekden içine gınaa geldii kendimi robot sandım bir an
Görümcem görümcesine gitti kaynanam eltime
Ohhh beeeeeeee
Şimdilik atlattım ipimi kopardımm kendimi anneme attım hemen

Burdada muhabbet almış başını gitmişş kaydirigubbakcemile3

2 gün değil 2 asırdı sanki neyseki gittiler başımdan kocaman bir ohhhhhh çektimmm
Ohhh beeeeeeee

gozun aydin olsun tr lelli bacim :lepi:
allah kurtarmis seni:hooray:

Ohhh beeeeeeee

Vukuatsız atlattın yani..... Hadi gözün aydın

Ohhh beeeeeeee

geçmiş olsun tr lelli bacım allah kurtarmış vallakaydirigubbakcemile3

X