Kızlar günaydınnnn..... Herkese iyi haftasonları. Dün akşam inanılmaz bişey oldu. Size neden yazmadım, çok yorgundum, sadece sizin yazdıklarınızı okudum ve bişeyler yazdım size. Şimdi yazacağım. Burada yeni bir cafe açıldı geçen hafta, iş yerinden arkadaşda canlı müzik vamış cuma cumartesi akşamları dedi. Melek'de bir kaç gecedir sıkıldım, değişik bişeyler yapalım diyordu, dün kşma oraya gitmeye karar verdik. Dün işyerinde amirim nöbetçi idi, şube müdürü bendim. Evrakları komutanlara ben çıkardım, yoğundum, akşmaüstü de komutan bir evrağın fotokopisini istedi, geç çıktık işden. Her neyse ev geldim, yemek vardı zaten sadece yanına bulgur pilavı yaptım. Pilav pişemek üzere iken Melek geldi. Yemeğimizi yedik, giyindik süslendik, canlı müzik yapan yere gideceğiz ya, çıktık dışarı. Bu arada aylık ev ile ilgili giderlerimiz hesapladık. Kişi başı 250 lira düşüyor, nasıl sevidik ama. Çıktık dışarı konuşa konuşa yürüyerek çarşıya gittik. Melek'in maaş kartı geldi, şifresi telefonla alınıyor ama bir türlü alamadık, kontürler boşa gitti hp, dışarıda kontürlü bir telefondan arayalımda önce şifre işini halledelim dedik. Çarşıya vardık, kontürlü telefon bakınırken, ileride bir adamın dikkatlice bizi süzdüğünü fak ettim, bşımı çevirdim. Tam adamın yanından geçerken adam bakar mısın dedi. Biz de adam laf atıyor sandık, hemen kavga etme pozsyonuna girdik ama bakmadıkda. Bir daha bakar mısınız dedi, hızla döndük kıyameti koparacağız biz. Adam sizi birine benzettim, siz İzmir'den yeşim değil misiniz deyince biz donduk kaldık. Evet dedim yüzüne bakıyorum ma tanıyamıyorum, tanımadın değil mi dedi, baktım bir daha Ali dedim. Evet dedi. Liseden arkadaşım, aynı mahallede oturuyorduk, ailece görüşüyorduk. Naıl sevindim, hem şaşkınlık hem sevinç. Burada trafik polisi olarak görev yapıyormuş, hemen annemi aradım annem de çok sevindi, ne güzel Ali orada yalnız değilsin dedi, selam söyledi. Melek'in şifre işlemini ahllettik, hep beraber canlı müzik yapan yere gittik birer çay içtik, sohbet ettik, sonra hoşumuza gitmedi orası başka yere gittik, saatlerce konuştuk. Çok güzeldi. Sonra Ali bizi eve bıraktı, İstanbula gidecekdi, gece yola çıktı. Bu hafta misafiri varmış, önümüzdeki hafta müsait olacak, sık sık göüşeceğiz. Melek'de gece vardiysına geçiyor, bende ehliyet kursuna başlıyorum akşamları. Herşey çok güzel olacak. Ama çok sevindim, liseden arkadaşımla, Türkiye'de bu kadar il varken aynı yerde çalışmak, mucize gibi birşey.