Cadı kazanı..

selam canlarımm bacılarımm
Yok kıss daha dur yeni geldiler ıstanbul a 1 ay kadar burdalar
Ama daha benim evime gelmediler..
Demin pazarda gördüm yurtdışından gelen görümcemi büyük görümcemle(konuşmadığım) geziyorlardı
Ben onları fark etmedim işte laf attı durdum bende konuştuk büyük görümcem konuşmuyorum ya önden gitti bende diğeriyle sohbet ettim az salı yada çarşamba sana gelicem dedi
Bende buyur gel dedim
Salı veya çarşamba gelir kaynanam kuyruğuda peşinde olur mutlaka
Ayyy ölmüşüm ağlayanım yokkk
Oyy ben nerelere gidimmm

Edanaz kuzumm sen bi yerelere kaybolma bu kızlar kayboluyor sen yokken çok sessiz oluyor burası

valla sana gulyimmi aglayimmi bilemedim:roflol::gitme:

Bu arada kaynanamın yanına fln gitmedim anneler gününü kutlamaya çünki konuşmadığım eltimde kalıyor gitmem
Hiç de umrumda değil hıhhh oğlu istiyosa gitsin yol orda

kardeşimin bonsevisi için fenerbahçeyle anlaşmaya geliyo gelmişkende bi görim bakalım demiştir....
kardeşimin üzerinden bana hava yapmaya gelecek işte gelmez olasıcaaa

Bu arada kaynanamın yanına fln gitmedim anneler gününü kutlamaya çünki konuşmadığım eltimde kalıyor gitmem
Hiç de umrumda değil hıhhh oğlu istiyosa gitsin yol orda

amaaan ne gerek varki belki haberi bile yoktur anneler gunu oldugukaydirigubbakcemile3

Kızzz bende bilmiyorum kii halime acıyimmi gülimmi
Gelcekler işde kaçarım yok gelip 1-2 gün kalır illa
yapıcam şey hizmet edicem bol bol hizmet bekler yap pişir götür getir topla yıka süpür vs vs
ılacım bitmişti onu aldım
Artık ilacımı tam tam alırım napimmmm

Anneler günü annelere kutlanır, doğurmakla ana olunmaz kızlar, hatta babalar gününde de ben annemi kutlarım. Annem bizim hem annemiz hem babaımız diye kabul ediyoruz kardeşimle..

iyi dusun iyi olsun bosver
sen yapacagini yap
onlar ne b.... yerse yesin:dilcikar:

iyi dusun iyi olsun bosver
sen yapacagini yap
onlar ne b.... yerse yesin:dilcikar:

öyle yapcam canım
HATTA ŞEKERLERİ KOLESTROLLERİ VAR PASTALARI BÖREKLERİ DAYAYIP HEPSİNİN ŞEKERİNİ FIRLARMAYI DÜŞÜNÜYORUM
tAVAN YAPSIN HEPİSİaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…