Cadı kazanı..

Anneler günü annelere kutlanır, doğurmakla ana olunmaz kızlar, hatta babalar gününde de ben annemi kutlarım. Annem bizim hem annemiz hem babaımız diye kabul ediyoruz kardeşimle..

sende bizim kazanimizin annesisin Şeniz

ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN EDANAZ​

iyi dusun iyi olsun bosver
sen yapacagini yap
onlar ne b.... yerse yesin:dilcikar:

Kızlar bu arada ben irmik helvası yapıyorum, anneannemin dedemin hayrına, başka yakınlarda ölen yada ölmesini istediğin varsa söyleyinde onlarında ruhuna diyeyim

Kısslar valla bunlar adamı katil ederler heee
Şu yaz günü misafir çekilir mi yaa rahat bırakın uleynnn evimde keyif yapayımm

Sedat aradı, önce annemi aramış, anneler gününü kutlamış sonra beni aradı, kendi anasını aramamış. Sanki benim anam doğurdu ya onu... Akıllısı beni bulmaz ki dediğimde herkes gülüyor bana. Kızlar bu antidepresan bende ters etki yaptı, sakinleşeceğime hiperaktif oldum ben, aklımda hep yaramazlık, fesatlık var. Allahım şu mübarek pazar günü sen beni günahlarımdan arındır, ana akıl fikir ver yarabbim...

tr lell bacım, yaptıklarının içine müshil koysana, ne güzel olur, biraz wc temizlemek zorunda kalırsın ama bu eğlence için değer.... Elini kıta alıştırma ama bol koy ki bağırsakları da aksın wc de.... Kız söz wc temizleyicisini ben buradan göndereceğim sana... Azıcık eğlenelim

Şu mübarek anneler gününde ex kaynanamın boyu posu devrilsin demek geliyor içimden de kadın zaten 1.45 boyunda, ah ama kızlar onun yerin altında bir o kada daha devamı var inanıyorum, büyük ihtimalle yerin altındaki kısım dilidir...

X