Cadı kazanı..

Kız suni teneffüs yapsaydın iyi gelirdi belkim sempatiksalakcinni

Valla yaıpcaktım ambulansı bile çağırasım geldi
Sen koynuna al laptopu kocam film izlerken uyu oda düş aşşa oğlumla beraber animasyon film izliyolardı bende ellemedim onları izlesinler baba oğul didim..
Demez olaydımm ağzıma ne geliyorsa saydım kocama
:gitme:CANIM LAPTOPUM GıTTi

Sen koynuna al laptopu kocam film izlerken uyu oda düş aşşa oğlumla beraber animasyon film izliyolardı bende ellemedim onları izlesinler baba oğul didim..
:gitme:CANIM LAPTOPUM GİTTi

Kız adamı da üzme alt tarafı bir laptop olumunekankayizsmile

evet canım balık ekmekde yedik cokacimcoook
hakkaten istanbulda gezilecek görülecek bi çok yer var..:sm_confused:

Ay nasıl da canım çekti ...

Benim 1 ay oluyor oraya gitmeyeli...Karşıda oturduğum için her istediğim zaman gidemiyorum malesef.

Eminönünden alacak birşeyim olmasa bile gidiyorum ben çünkü orayı çok seviyorum.

Çok sıcak geliyor bana :hulya:

Haftaya gitsem keşke ben de balık ekmek yerdim teknede cokacimcoook

:gitme:CANIM LAPTOPUM GİTTi

bacım geçmiş olsun laptobuna üzülme allah can sağlığı versin yeterkaydirigubbakcemile3
benimde kaynana hastalanmış doktor diyet vermiş kocişi arıyor açım oğlum bişey yiyemiyorum diye:dilcikar: koca boğazlı bundan önce yediklerine sayarsın çıktığı yerde gıtlıkmı vardı acep:dilcikar: sevmiyorum kadını yaaa sen diyettysen kocişim napsın benim kocişte yemeseydin o kadar zaten yarım dünya gibi dolanıyosun belki acık zayıflarsın dedi bidahada aramadı ayyyyyy çoooook üzüldüüüüüm:teytey::dance:

Ay nasıl da canım çekti ...

Benim 1 ay oluyor oraya gitmeyeli...Karşıda oturduğum için her istediğim zaman gidemiyorum malesef.

Eminönünden alacak birşeyim olmasa bile gidiyorum ben çünkü orayı çok seviyorum.

Çok sıcak geliyor bana :hulya:

Haftaya gitsem keşke ben de balık ekmek yerdim teknede cokacimcoook

eşinin izin günü beraber gidin daha zevkli oluyo yerimseniben

eşinin izin günü beraber gidin daha zevkli oluyo yerimseniben

Evet gülüm zaten öyle yaparız gidersek.Perşembe günleri izinli oluyor hep.

Haftaya perşembe ayarlasak da gitsek.

Zaten 17 si gibi de ben memlekete gidicem kardeşim doğum yapacak da onun için kaydirigubbakcemile2

Ayhhh bacılarım öylede burayada bakamdım 3-4 gündür geri kalıyorum dedikodulardannkaydirigubbakcemile3

Mavi bacım ben onu üzmezsem içim rahat etmiyor..
Dün akşam telfda bi güzel saydım söyledim kapattım suratına
1 saat sonra arıyor noldu içini döktün rahatladınmı diyoraklinialirimsmile
Valla dedim içimin yağları eridi bi rahatladımmm
Alışık o bana arada eser gürlerim ben

Evet gülüm zaten öyle yaparız gidersek.Perşembe günleri izinli oluyor hep.

Haftaya perşembe ayarlasak da gitsek.

Zaten 17 si gibi de ben memlekete gidicem kardeşim doğum yapacak da onun için kaydirigubbakcemile2

hem hafta içi daha sakin olur rahatca vakit geçirirsiniz hafta sonu adım atacak yer olmuyo nerdeyse

hayırdır canım neden sıkıntılı geçtibilmiyorumkismile
valla bu hafta çoook gezdim bi gün eminönüne gittik ,emirganda çay içtik ,sarıyere gittik beyoğluna gittik birsürü yere gittik hep gezdik bütün izin günlerini bana ayırdı dışarı çıkamadığım zamanların acısını çıkardım yanikaydirigubbakcemile3 benim kociş o yaşanan kavgadan sonra eskisi gibi olabilmek için çok çaba sarfetti,halılarımı değiştirdim yeni perdeler diktirdim,kendime bi sürü cicile aldım telefonumu değiştirdim oğluşuma yazlık ciciler aldık ama çooook eğlendim akasiam yaaa güzel vakit geçirdik bebişde çok eğlendi senin anlıcan aşk tazeledik herşey çoook güzeldi:asigim:
benim sikintim ne olabilir canim goumceden bir suru laf isittim, arkamdan anasiyla dolaplar cevirmisler yeni duydum.adam soyup sogana cevirmissin kiz. bende kavga edecem banane banane :dilcikar:lülülülülülü
Ben de ihmal ettim kazanı çok fazla...

Nazar mı değdi bilmem bize bir tuhaf oldum kendi adıma söylüm mirmirmirmir
evet bacim ya hic girmez oldun kazana...
Bacılarımmmmm Mujukssssss,
Yha giremedim ama yazılarınızım yorumlarınızım hepicini okudummm..
Akasiacım daha gelmediler gelemeysiceler perşembe günü gelicekler..
Benide anmışlarrr işte geldim burdayımmm hepicine çare buluruk dertlerinnn
Yirim sizi yir yir...

gelemezler insallah............... :Saruboceq:

benim sikintim ne olabilir canim goumceden bir suru laf isittim, arkamdan anasiyla dolaplar cevirmisler yeni duydum.adam soyup sogana cevirmissin kiz. bende kavga edecem banane banane :dilcikar:lülülülülülü

evet bacim ya hic girmez oldun kazana...

gelemezler insallah............... :Saruboceq:

inş.. bacım

Ama ben tavrımı koyuyorum ortaya
Büyük eltimle biraz mesafeliyim bi kaç şeye kırıldım.. evine gitmiyorum eşimde gitmiyor..
sanırım kaynanam görümcem ona gelceklermiş yani orda toplancaklarmış bi hoşgeldin merasimi (ben pek kalabalığa giremiyorum hastalığım yüzünden kötü oluyorum)
Eşime ben gitmem onun evine dedim bil bunu kücük eltime geçince yada bana gelince görürüm anca dedim oda ses edemedi cuk oturduu..
Kendimede söz verdim dedim

Ağzımı açmıcam bana ağzına..... da deseler (misalen)
ses etmicem yesinler içsinler gitsinler hizmetçileri var nede olsa peşlerinde dedim yapar ederim sie olup giderler dedim
Şimdiden başladın diyoo
Ben lafımı baştan söyliyim dedim hiç biriyle işim olmaz misafirler gelirler giderler
2 görümcemde gelicek bir tanesi için eşim demişki
onun bi işi yok burda gelmesin demiş..
Adamıda kendime benzettim
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümmmmlülülülülülü

inş.. bacım

Ama ben tavrımı koyuyorum ortaya
Büyük eltimle biraz mesafeliyim bi kaç şeye kırıldım.. evine gitmiyorum eşimde gitmiyor..
sanırım kaynanam görümcem ona gelceklermiş yani orda toplancaklarmış bi hoşgeldin merasimi (ben pek kalabalığa giremiyorum hastalığım yüzünden kötü oluyorum)
Eşime ben gitmem onun evine dedim bil bunu kücük eltime geçince yada bana gelince görürüm anca dedim oda ses edemedi cuk oturduu..
Kendimede söz verdim dedim

Ağzımı açmıcam bana ağzına..... da deseler (misalen)
ses etmicem yesinler içsinler gitsinler hizmetçileri var nede olsa peşlerinde dedim yapar ederim sie olup giderler dedim
Şimdiden başladın diyoo
Ben lafımı baştan söyliyim dedim hiç biriyle işim olmaz misafirler gelirler giderler
2 görümcemde gelicek bir tanesi için eşim demişki
onun bi işi yok burda gelmesin demiş..
Adamıda kendime benzettim
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümmmmlülülülülülü

nasil benzettin kiz bana da soyle:1shok:

Kızlar akşama patlıcan yemeği yapıcam da siz nasıl yapıyorsunuz patlıcan yemeğini.Su koyarak mı pişiriyorsunuz koymadan mı fisfisfis

Ben hiç sadece sade yapmadım bilemedim kii???
Ama köfteli yada fırında etli felan tarifler verebilirim

Ben hiç sadece sade yapmadım bilemedim kii???
Ama köfteli yada fırında etli felan tarifler verebilirim

Böyle sulu yapmak istiyorum ...

Biberli domatesli felan.

Bir kere denedim patlıcanların tadı güzel olmadı yemekte.

Kimisi su koymadan kendi halinde pişiroymuş,size ondan sordum susuz pişireniniz var mı diye...

Evde köfte kıyma felan yok ki ,aylık alışverişe çıkmadık daha sempatiksalakcinni

X