Cadı kazanı..

Kızlar neredesiniz? Bugün bir türlü buluşamadık.... Cuma ya hafta tatiline mi ayrıldınız yavru kuşlar? Hepinizi özledimm yaaaaa... Herkese iyi geceler kendinize dikkat edin, sizi üzen herkesi öcüler yesin bugece...

Kızlar, esnemeye başladım ben yatıyorum iyi geceler.... Hepinizi kocaman öpüyorummmmboshayallersmile

Kızlar nerdesiniz? Hepiniz daha uyuyor musunuz yoksa geziyor musunuz? Son iki günümüz, pazartesi işe başlıyorum, sadece akşamları görüşeceğiz, beni özleyin tamam mı?

kizlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuu

kac gundur kimse yokk boshayallersmile

evet zeynepcim ne oldu bu kizlara bilmem

cabuk gelin bakim sacinizdan tutup getiririm yoksakaydirigubbakcemile

ne olsun sekerim bu hafta biraz sikintili gecti ama simdi iyiyim cok sukur
asil sen neler yaptin anlat hadi nereleri gezdin, neler aldi eniste bey sana .....opuyorumnanaktan

ne olsun sekerim bu hafta biraz sikintili gecti ama simdi iyiyim cok sukur
asil sen neler yaptin anlat hadi nereleri gezdin, neler aldi eniste bey sana .....opuyorumnanaktan

hayırdır canım neden sıkıntılı geçtibilmiyorumkismile
valla bu hafta çoook gezdim bi gün eminönüne gittik ,emirganda çay içtik ,sarıyere gittik beyoğluna gittik birsürü yere gittik hep gezdik bütün izin günlerini bana ayırdı dışarı çıkamadığım zamanların acısını çıkardım yanikaydirigubbakcemile3 benim kociş o yaşanan kavgadan sonra eskisi gibi olabilmek için çok çaba sarfetti,halılarımı değiştirdim yeni perdeler diktirdim,kendime bi sürü cicile aldım telefonumu değiştirdim oğluşuma yazlık ciciler aldık ama çooook eğlendim akasiam yaaa güzel vakit geçirdik bebişde çok eğlendi senin anlıcan aşk tazeledik herşey çoook güzeldi:asigim:

hayırdır canım neden sıkıntılı geçtibilmiyorumkismile
valla bu hafta çoook gezdim bi gün eminönüne gittik ,emirganda çay içtik ,sarıyere gittik beyoğluna gittik birsürü yere gittik hep gezdik bütün izin günlerini bana ayırdı dışarı çıkamadığım zamanların acısını çıkardım yanikaydirigubbakcemile3 benim kociş o yaşanan kavgadan sonra eskisi gibi olabilmek için çok çaba sarfetti,halılarımı değiştirdim yeni perdeler diktirdim,kendime bi sürü cicile aldım telefonumu değiştirdim oğluşuma yazlık ciciler aldık ama çooook eğlendim akasiam yaaa güzel vakit geçirdik bebişde çok eğlendi senin anlıcan aşk tazeledik herşey çoook güzeldi:asigim:

Oh eminönü ne güzel ya...

Teknede balık ekmek yediniz mi cokacimcoook

Aldıkların hayırlı olsun güzelim..iyi günlerde kullan

Bacılarımmmmm Mujukssssss,
Yha giremedim ama yazılarınızım yorumlarınızım hepicini okudummm..
Akasiacım daha gelmediler gelemeysiceler perşembe günü gelicekler..
Benide anmışlarrr işte geldim burdayımmm hepicine çare buluruk dertlerinnn
Yirim sizi yir yir...

Benim laptopu kocam (adıbatasıca) yatakdan aşşa düşürdü..
Ayhhh o an suni teneffüs, kalp masajı yapasım geldi ayh bide baktım laptopum ölece yatıyo yerde
Ağzıma ne geldiyse saydımm kocama
Kendi laptopunu işyerinde bırakıyor benimkini evde wc ye bile taşıyo sinir şey
Saydım söyledim tamirde şimdilik 250 liracık sıkışmış bi yerine..
Bende uyuzlar gelcek ya evi biraz toparladım yorgan yastık yıka temizle uğraşdım durdum..

Ne var yok bakalım okuduğum kadarıyla edanazcım perde tül yerleşmiş

akasiacım o görümcelerin hepicini yakacam ben katletcem az kaldı

Tangerim kocişi geliyo bugün ohhh sefası olsun gez bacım gezzz havanı at o eltinle kaynanan baksın öyle ardınızdan..

Benim laptopu kocam (adıbatasıca) yatakdan aşşa düşürdü..
Ayhhh o an suni teneffüs, kalp masajı yapasım geldi ayh bide baktım laptopum ölece yatıyo yerde
Ağzıma ne geldiyse saydımm kocama
Kendi laptopunu işyerinde bırakıyor benimkini evde wc ye bile taşıyo sinir şey
Saydım söyledim tamirde şimdilik 250 liracık sıkışmış bi yerine..
Bende uyuzlar gelcek ya evi biraz toparladım yorgan yastık yıka temizle uğraşdım durdum..

Ne var yok bakalım okuduğum kadarıyla edanazcım perde tül yerleşmiş

akasiacım o görümcelerin hepicini yakacam ben katletcem az kaldı

Tangerim kocişi geliyo bugün ohhh sefası olsun gez bacım gezzz havanı at o eltinle kaynanan baksın öyle ardınızdan..

Kız suni teneffüs yapsaydın iyi gelirdi belkim sempatiksalakcinni

X