- Konu Sahibi BenmasMavi
- #2.121
herkese merhaba kızlar beni özleyen varmııııı???
ben sizleri çok özlediiim...
kiz sen nerdesin sana ozelden mesaj attim nerdesin diye. ozledim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba kızlar beni özleyen varmııııı???
ben sizleri çok özlediiim...
ne olsun sekerim bu hafta biraz sikintili gecti ama simdi iyiyim cok sukur
asil sen neler yaptin anlat hadi nereleri gezdin, neler aldi eniste bey sana .....opuyorumnanaktan
hayırdır canım neden sıkıntılı geçtibilmiyorumkismile
valla bu hafta çoook gezdim bi gün eminönüne gittik ,emirganda çay içtik ,sarıyere gittik beyoğluna gittik birsürü yere gittik hep gezdik bütün izin günlerini bana ayırdı dışarı çıkamadığım zamanların acısını çıkardım yanikaydirigubbakcemile3 benim kociş o yaşanan kavgadan sonra eskisi gibi olabilmek için çok çaba sarfetti,halılarımı değiştirdim yeni perdeler diktirdim,kendime bi sürü cicile aldım telefonumu değiştirdim oğluşuma yazlık ciciler aldık ama çooook eğlendim akasiam yaaa güzel vakit geçirdik bebişde çok eğlendi senin anlıcan aşk tazeledik herşey çoook güzeldi:asigim:
bu aralar ne kadar sakinleşmiş kazanımız :ecrin_bebek:
Benim laptopu kocam (adıbatasıca) yatakdan aşşa düşürdü..
Ayhhh o an suni teneffüs, kalp masajı yapasım geldi ayh bide baktım laptopum ölece yatıyo yerde
Ağzıma ne geldiyse saydımm kocama
Kendi laptopunu işyerinde bırakıyor benimkini evde wc ye bile taşıyo sinir şey
Saydım söyledim tamirde şimdilik 250 liracık sıkışmış bi yerine..
Bende uyuzlar gelcek ya evi biraz toparladım yorgan yastık yıka temizle uğraşdım durdum..
Ne var yok bakalım okuduğum kadarıyla edanazcım perde tül yerleşmiş
akasiacım o görümcelerin hepicini yakacam ben katletcem az kaldı
Tangerim kocişi geliyo bugün ohhh sefası olsun gez bacım gezzz havanı at o eltinle kaynanan baksın öyle ardınızdan..