Cadı kazanı..

ıyi de canım, kocan elinden geleni yapıyor, onunda elinde olmayan şeyler, o kadar üstüne gitme sen gene.

kimseye bisey diyemiyorum kimseye catamiyorum
hirsimi adamdan aliyorum
yazik adama ama, ne yapayim elimde deil

tamam adama olanları anlat, üzüldüğünü anlat, hatta onu doldur, ama çatmaya devam edersen evdeki huzurunuz kaçacak, tadında bırak adama çatmayı

abla benim ay basim duzensiz yani gecikti mi gecikmedi mi bilmiyorum. bazen her ay olurum bazen 6_7 ay olmam bu da kistler yuzundenmis.
yani ben ay basi deil yil basi oluyorum-tatlicadiarzu-

abla benim ay basim duzensiz yani gecikti mi gecikmedi mi bilmiyorum. bazen her ay olurum bazen 6_7 ay olmam bu da kistler yuzundenmis.
yani ben ay basi deil yil basi oluyorum-tatlicadiarzu-

Biraz beklede sonra şu soğan kürüne başla, birde hayıt tohumu diye çok sert bir tohum var. Onu dövüyorsun, dövülmüşünden bir tatlı kaşığı fincana koy, üstüne kaynar su ekle, fincanın üstünü ört, demlenince iç. Kistlere çok iyi gelior. Ayrıca kistleri temzlemede doğum kontrol hapı kullanılıyor. Bir süre doğum kontrol hapı kullanıp adetini düzenlesen bırakınca yumurtlama döneminde hamile kalma ihtimalin var. Amabu kistler hamile kalma şansını azaltıyor, hamile kaldığında düşüğe sebep olabiliyor ve kilo fazlalığına sebep oluyor. Ne kadar kilo verirsen kistler o kadar azalıyor. Soğan kürü iştahı da kesiyor. Soğan kürü ve hayıt tohumunu kullanmaya beraber başla bence.

Kız bu saatte ne yapıyorsun burada. Gitsene kocanın yanına. Fıstık, hemen başlama soğan kürüne, önce bir tahlil yap, hamileik durumu varsa düşüğe sebep olabilir.

günaydın kızlar

eda bu kocayı doldurmak nasıl oluyoo yaa
banada sölesene bende kocamı doldurmak istiyorum
vallaa baakkk

gunaydin sekerlerrrr............a.s.

Kız bu saatte ne yapıyorsun burada. Gitsene kocanın yanına. Fıstık, hemen başlama soğan kürüne, önce bir tahlil yap, hamileik durumu varsa düşüğe sebep olabilir.
essahtan mi kiz abla ya.uffffffff test yaptirmak istemiyorum, yaptiramiyorum, negatif duymaktan biktim.

gunaydın kızlar..
eltımdeydım geldım eve daldım anacak girebıldım nasılsınız evden tasınacagımı öğrenen kaynım ben daha nereye tasınacagımızı bıle sölemeden ıste su raya tasınmayın dedı orasıda annemlerın oldugu semt yok efendım orası ters mış gıdıp gelemezlermıs tabı ben yurt dışına gidecem ya gerı eşimle rahat rahat kızları atsın eve beyefendı bende bısey demedım hıç. eşime söledım ben dedım senmt ısmı vermeden bana böle böle dedı hoş ben tasınacagımıda sölememıştım kımseye annemle konuşurken duyan kayın valıdem hemen gıtmış yetıstırmış dedım annem böle yaptı.ayıp dedım telefonda konuştugumu bıle gıdıp anlatmış dedım. sabret aşkım gelınce ben konuşacagım abımlerlede annemlede senın ve benım farklı bır hayatımız oldugunu senın okumuş farklı bır ınsan oldugunu söyleyeceğim dedı konuşacakmış bakalım. sen he de geç ama kendı bıldığını yap dedı sonuna kadar benım arkamda eşim bende bırazdaha suyuna gıdıyorum.
şimdi istedığım yerden evımıde tutturacagım. kıskananlar çatlasın....

Sağol canım bende iyiyim. Kocan da gelince herşey yerli yerine oturacak. Koca da kimin ne olduğunu gördü, sabrı kalmadı. Herşey çok güzel olacak. Ama artık evinin anahtarına ulaşmalarına engel ol. Annenlere anahtar bıraktığını kimse bilmesin, annene de kimseye vermemesini tembihle, size güvenip yaşıyorlar sanki bencil insanlar.

herkese merhaba kızlar beni özleyen varmııııı???
ben sizleri çok özlediiim...

X