Cadı kazanı..

nasil benzettin kiz bana da soyle:1shok:

Önceleri ilk evlendiğimde söyletmiyordu hiç laf kendinede ailesenide
Bende habure söylüyordum (yalnız fenayım ben ama )
Baktı ki suscam yok bıktı o sustu
Birde işte panikatağım fln eklenince üstüne iyice koyverdi beni..
Benim saydıklarımı saysanızz ohuuu
Komşum var bir tane çok sevdiğim bir ablam hep birbirimizdeyiz içer yeriz
Senin dediklerinin bindebirini söylesem beni kapıya atar diyokaydirigubbakcemile3
Annemde kızıyo bana deme kızım etme kızım admaın yüzüne söyleme kızım
Ailesinin kötülüğünüde vurma kızım yüzüne diyor dinlemiyorum ama inadım..

Ona sayıp söylemeden içinm rahat etmez benim..

Adam beni değiştiremiceni anladı o susuyor..

Ben böyle yapmasam ama içime atsam (zaten yeterince atıyorum sinirimi ondan çıkarıyorum)
onada bişey söylemesem ailesinin ağzına bakar iiyice bana yüklenir buna izin veremem..
Ablasının abisini hepsinin yanlışlarını laf gelince söyleyip laf sokuyorum..

__Mesela benim burda ki görümcem (3 tane var bende görmce )
onla konuşmuyoruz bende eşimde ve kaynanasını belki 5-6 senede 1 defa göörürü oda 1 hafta kadıncağız köyde yaşıyo gitmez gelmez bunlarda gitmiyo hatta kocasını bile yolamıyo

Bende durumuyum senin ablan kaynanasına bakmıyoda o kaynanasını istemiyoda kocasını bile annesinin yanına göndermiyoda ben mecburmuyum senin annene bakmaya sayıp söylüyorum bakıyoki haklıyım hiç ses etmiyo kanları bozuk onların diyo insan değil onlar diyo
Haklı olduğumu gösteriyorum ben eşimden memnunum ya ama ailesini katletcem kafama kodumm..:teytey:

Bacım benim koca etsiz yemek yemiyo etobur az biraz ondan ben her yemeği yapmıyorum
Belli başlı şeyler çok yemek seçiyoo uyuzummmm yedi ömrümü yediiiii

Allah iyiliğini versin kız senin...

Kaç yaşındasın sen çok merak ettim seni deli dolusun ne güzel opuyorumnanaktan

Mesela dün yaptım patlıcan yemeği patlıcaları küp küp doğradım bi yağda çevirdim az ama
Köfte yaptım (misket köfte) onlarıda bi çevirdim yağda azıcık..
bunları yayvan bi tavaya aldım üzerine biber. domates doğradım baharat felan sonra salçalı su koydum 15. dakkada kısıkda pişirdim güzel oluyor..

Bunları kürdana tek tek takıpda pişirebilirsin pilavın yanında özellikle misafirin olunca sosyete duruyorbayanssulusmile

neyse sekerler ben cikiyorum yarin oglen misafirim var. pogca felan yapacam size kolay gelsin optum hepinizi by by

allah iyligini versin emi tr lelli. ben bunlari yaparsam benim koca evden kacar herlade

Kız yapmayın sakın yapın demiyorum ben bunları babama yapsam söylesem beni red eder...
Kocam anlayışlı kız benim sabırlı..
Diyo zaten bulamazsın sen benim gibisini diyee hıhhhhhh diyorum bende kaydirigubbakcemile3

mavi bak bacım patlıcanları pijama deseni soydukdan sonra uzunlamasına ince ince 5-6 şerit kesip kızart birini dikini diğerini de enine koy (artı + şeklinde olsun)
ortada birleştiği yere bi misket köfte kızart koy üzerine kapa patlıcaları ortasınıda kürdanla tuttur tepesine domates biber geçir buda çok güzel oluyorr
Azcık tariflerimi paylaşim :kedi:

mavi bak bacım patlıcanları pijama deseni soydukdan sonra uzunlamasına ince ince 5-6 şerit kesip kızart birini dikini diğerini de enine koy (artı + şeklinde olsun)
ortada birleştiği yere bi misket köfte kızart koy üzerine kapa patlıcaları ortasınıda kürdanla tuttur tepesine domates biber geçir buda çok güzel oluyorr
Azcık tariflerimi paylaşim :kedi:

İslim kebabı diyorlar buna süper oluyor ...

Köftenin üstüne bir dilim domat bir dilim de biber koyup üstten kürdanlıyorum.

En üste beşamel sos yapıp sürüyorum kaşar rendesi serpiştirip fırınlıyorum...Süper oluyor

X