Cadı kazanı..

Kuşum bak kendin söylüyorsun bir b... dan anlamazlar diye hem de üzlüyorsun yaptıklarına. Ağaç yaşken eğilir eşek kadar olmuşlar artık terbiye edilmez onlar. Dön arkanı git, kudursunlar, onlar konuştukça herkes ne mal oduklarını anlayacak sana bişey olmaz ki, onları ayıplarlar.

Kızlar dün akşma ev arkadaşım Melek ile çok duygusaldık. Duygusallık tavan yaptı. Ayıptır söylemesi wc de bir küçük bir büyük işimi hallederken aklıma Avukat bey geldi... Ne kadar romantikim değil mi? Aşk işte öyle bişey...

allah seni ne yapmasin beni guldurdun ya bu durumda.
adam wc de aklina geliyo hemde ......... yaparken
sen bu adami unutamamissin belli :roflol:

ya kızlar gerçekten neden artık iyilik öldü..

iyilik yaparsın..zor günlerinde yanında olursun..saygıda kusur etmez sevgide ölçü koymazsın..

ama gel görki arkadaş bir gram değerin olmaz bir gram..

niyeki yahuu..

ille deli edecekler bizi..al işte oldukta yani...

sövelim dövelimmi bağırıp çağıralımmı..ne edep bıraktılar ne haya vallaa

ama napalım böle kıymet veriyolar
niyeki
anlamadım hiçte anlamıcam
tüm öküzleri

Ahhh ahhhh bu duygusallık beni mahvetti.... Yediğim yaramıyor duygusallıktan, benim kalp çarpıntım bağırsaklarımı çalıştırıyor. Galiba bu erkekler benim bünyeme dokunuyor.

Kızlar dün akşma ev arkadaşım Melek ile çok duygusaldık. Duygusallık tavan yaptı. Ayıptır söylemesi wc de bir küçük bir büyük işimi hallederken aklıma Avukat bey geldi... Ne kadar romantikim değil mi? Aşk işte öyle bişey...

yok canım yok şimdiden bellii

bu aşktan sana hayır gelmez.:dance:

Boşandıktan sonra saçma bir şeyden dolayı Sedat ile artıştık ama o kadar sinirlendim ki... Sağa sola birşeyler fırlatmaya tekmeler amaya başladım. Adam beni sakinleştirmek için kollarımı tuttu, sen misin tutan, suratına bir sağdan bir soldan iki yumruk attım. Şok oldu, ama ben çok rahatladım. ıyi gidip beni eski karım dövdü diye karakola şikayet etmedi, pembe don alıp ziyaretime gelirdiniz artık...

Dedim ya çok duygusalım, ancak wc de aklıma geliyorlar... Hiç işim olmaz, artık hayat benim, istediğimi ben seçerim, işine gelirse..

Yaktı beni Ali, yaptığım yemekler boşa gidiyor... Allah onu benden uzak cehenneme direk yapsın... Boyu da uzun kız, kolon bile olur Ali'den

ben muhabbeti kaçırdım yaa
hiçbişey anlamadım
ne avukatı ne alisi ne sedatı hangi hasan
pembe don nerden çıktı sempatiksalakcinni

ben muhabbeti kaçırdım yaa
hiçbişey anlamadım
ne avukatı ne alisi ne sedatı hangi hasan
pembe don nerden çıktı sempatiksalakcinni

:roflol:dur ben sana anlatayim
sedat: edanazin ex esi
ali : edanazin ex erkek arkadasi (20 yil once) adam avukatmis
hasan: bizim koyden 93 yasinda eda yi ona alacaz 10. karisi olacak
bende edanaza pembe don dikecem hemde ortasi delikli:teytey:

:roflol:dur ben sana anlatayim
sedat: edanazin ex esi
ali : edanazin ex erkek arkadasi (20 yil once) adam avukatmis
hasan: bizim koyden 93 yasinda eda yi ona alacaz 10. karisi olacak
bende edanaza pembe don dikecem hemde ortasi delikli:teytey:

:roflol::roflol::roflol:

şimdi anladım işte

demek pembe don...

bide ortadan delik...

niyeküüü :smiley-cool:

yok canım yok şimdiden bellii

bu aşktan sana hayır gelmez.:dance:

20 yıl önce üniversitede iken bir sevdiğim vardı, ilk aşkım. Hatta peder beyle tanıştırdığım tek erkek. Adam zaten bana çıkma teklif emedi direkt evlenme teklif etti. Sonra ben İZmir kızıyım diye beni terk etti. Peder beye bahane oldu bu, habire eziyet etti bana. Hiç görüşmedik bu arada. Geçen sene doğumgünümde avukat bey ki adı Ali, faceden bana iki alyans die bir şarkı göndermiş, bende iade ettim, ferda anıl yarkından bundan böyle beni nerede görürsen gör tanıma şarkısını gönderdim. Bu yıllar boyunca ali ile görüşmedik ama ablaı ve kızkardeşi ile görüştük. Geçenlerde kızkardeşi ile bir cafe de karşılaşmışlar, ali misafirin mi var demiş o da evet esasında foç'dan gelecekdi ama seninle karşılaşır diye vazgeçti demiş, bu arada ali faceden hayatımı yakından takip ediyor. kız kardeşi hacer Bleci'e tayinim çıktığını söylemiş, ali de yeşim deniz kızı orada yapamaz demiş, hacer'de sana ne İzmir kızı o, her yerde yaşar sen düşüneceksin ex karını düşün demiş. Ali eşinden boşanmış, ilkokul bire giden bir kızı var, çocuk annesi ile istanbulda. 15 günde bir kıznı görüyor. Şimdi ali yana yakıla benim tlf a ulaşmaya çalışıyor. ne blası nede kardeşi vermiyor numaramı. Kardeşine gittiği zaman hatta kardeşi tlf ı kapatıp saklıyor, tlf kurcalıyor benim numaramı bulmak için. Aşk değil bu, sadece ilk aşkım, en büyük acım, hayatımı değiştiren olaydı ali. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum, çünkü ne kadar kırıcı olacağımı biliyorum. Ha birde yeni evli ike bu karısına hep yeşim diyormuş, kızı olunca adını yeşim koymaya kalkmış, şu an tk diyeceğim şey çocuğun hatırı için allah onu elime düşürmesin.

Paranın ne önemi var.... Mühim olan hasanımın parası.. ortası delikli pembe don olacak, ilk geceden dul kalacağım, ah hasanım hasanım diye biraz ağlar bolca oynarız... Kızlar dansöz de oynatıp para yapıştıralım ama olur mu?

Kızlar şimdi benim çıkmam lazım, 1-2 saatlik işim var dışarıda halledeyim geleceğim. Siz devam edin kaynatmaya da Hasan ilk geceden kefene girince ben ne yapacağım? Başka var mı yaşı 90 üstü olan... Gelsin paralar.....

X