- 15 Aralık 2013
- 15.638
- 35.824
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kizlar hemen uyanıp dusunu alıp gidenler nasıl gidiyor?
Yok mümkünatı yok hadi diyorum hemen duş alayim cikayim 5-10 dakika ya çıkarım acayip hızlı davraniyorum yine 18 dakika oluyor. Bazıları diyor ki 2 dakika sürmez benim ki. Yok mümkün değil cikamiyorum. Girdim saçımı yikadim 2 kere, kremledim hemen duş jeliyle yikadim vücudumu bacaklarımı jiletle hallettim ve ciktim bi baktım 18 dakika az daha gec kalacaktim bu en hızlı halimdi.
Ve çoğu konuda acayip hizliyimdir herkes şaşırır nasıl bu kadar hizlisiniz diye evi supurup silmem tozları almam yarım saatde biter. Ve ev 150 metre. Ama bu hazırlanma konusu gerçekten çok sinirimi bozuyor. Akşam duş alayim desem o zaman yarım saati çokça geçiyor ve saçımı kurutamiyorum kimse rahatsız olmasın diye grip oluyorum.
Nasil hemen hazirlaniyorsunuz bu işin sırrı nedir ?
Jiletle tuy temizleyen kadin var miymis ya.Sasirdim ve irrite edici bence
Hem her sabah duş alacak kadar ozenlisiniz hem de traş olacak kadar bakimsiz
Ya nasıl kuruyor saçlarınız Allah aşkına? Hayatta en kıskandığım grup sabah duş alıp çıkan insanlar. Ben saçıma göre yaşıyorum çünkü resmen. Yemekten sonra duşa girerim. Üç saat kendi kendine kurumaz da direkt kurutursam papaz gibi oluyorum çünkü. Üç saat sonra kuruturum ki yine tam kurumaz. Sabah kalktığımda bile hala nemli olur. Saçları normal insan kadar olan kadınlar çok şanslı bence.
yok artik. Yani özenle secmis gibisiniz nerden sallasam diye. Bakimsiz insan her gun bacak jiletlemez. Agdanin uzamasini bekleyen veya epilator batiklariyla dolasanlardan asla daha bakimsiz olamaz. Her gün jiletlenmis bacak yumusacik pürüzsüz ve lekesiz olur. Lazerli olanlari tenzih ediyorum.
Ya nasıl kuruyor saçlarınız Allah aşkına? Hayatta en kıskandığım grup sabah duş alıp çıkan insanlar. Ben saçıma göre yaşıyorum çünkü resmen. Yemekten sonra duşa girerim. Üç saat kendi kendine kurumaz da direkt kurutursam papaz gibi oluyorum çünkü. Üç saat sonra kuruturum ki yine tam kurumaz. Sabah kalktığımda bile hala nemli olur. Saçları normal insan kadar olan kadınlar çok şanslı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?