Çabuk hazırlanmak

sabah duş alıp çıkamam ben ya. hele ki kışın. geceden alır öyle yatarım mis gibi de uyurum. saçlarım gür zaten kolay kurumuyor, sinüzitim de var. riske girmiyorum. ona rağmen kalkınca saç şekillendirme makyaj vs derken nerdeyse 1 saati buluyor çıkmam. bir de duş alsam hayal edemiyorum yani.

duşumu her zaman akşamdan alırım ki saçlarım kısadır ama sabah kurutmakla vs uğraşamam. ayrıca her gün duş alıyorsanız saçları iki kere yıkamak, kremlemek vs aşırı değil mi? ben bi kere saçımı yıkar bi kere de vucudumu köpüklerim biter. sonuçta haftada bir yıkanmıyoruz ki kir biriksin.

saçlarım neredeyse bel hizamda gür değil ama seyrek hiç değil 2 kere şampuanlıyorum ve kremliyorum 5dkmı alıyorum vücudumu yıkamam da 5 dk etti 10 dk her gün bacaklarımı almıyorum haftasonu genelde epilatörle alıp hafta ortası bir kez jiletle bacaklarımı alıyorum ki jiletle bacaklarımı almam da maksimum 5 dk sizin yaptıklarınızı yaptığımda da 15 dkda biter işim maksimum Yalnız anlayamadıığım bir şey akşam duş alınca neden saçlarınızı kurutamıyorsunuz 15 dk kurutma makinası sesinden kimse ölmez. Ben genelde akşam 10 gibi duşa girerim yıkanıp çıkarım üstümde havluyla saçlarımı kuruturum. Kimsenin de rahatsız olduğunu düşünmüyorum rahatsız olan da 15 dk boyunca yüksek sesle televizyon izleyiversin valla umrumda olmaz

1) Yarım saatin içinde 150 m2 evi nasıl süpürüp siliyorsunuz? Benim evim de sizinki kadar, süpürüp silip toz alıp tuvalet lavabo ciflemem 2 saati buluyor

2) Ayda bir ağda diyenlere soruyorum, nasıl oluyor? Yaptırdığım ağda beni taş çatlasın 4-5 gün götürüyor, bakıyorum teker teker çıkmaya başlamışlar bile. Ki sarışınım ve aşırı tüyüm de yok öyle. Tabii ki neticede ayda bire denk geliyor aşağı yukarı benimki de ama çok çabuk çıkıyor geri

Bu yapıdır, ben birseyi degistirebileceginizi sanmıyorum. Eşim hizli ve pratik bi insandir ama evden çıkamaz. Tuvalete girmesi 40 dk, banyoya girmesi 40 dk. 7de kalkiyorsa 9dan önce çıkamaz.
Ben de tam tersi hizliyimdir. Sacim cok uzun bir kere yikarim, krem kullanmıyorum, jilet vs alışkanlığım yok, 10 dakikada çıkarım duştan. Ama dustan cikar cikmaz sokaga atamam kendimi hasta olurum :)
Ben de yarim saatte nasil 150 metrekare evi hem supurup, hem silip, hem toz aldığınızı anlayamadım. Herkesin baska bi yönü hızlı iste

Sacımı 1 kere yıkarım
1 kere lıflenırım
Keselenırım
Cıkarken topuklarımı ponza tasıyla ovalar cıkarım
Cıkar cıkmaz kremlenır sacımı kuruturum
Hepsı yarım saaat suruyor
Sadece sacımı kurutmak 15 dk cunku kalcama kadar uzun

Haftada 4 kere yıkanırım

Gıyınmek ve makyaj 5 dk suruyor

Aylık duzenlı agda yaparsanız kurtulursunuz jıletden

Ben hep aksam yıkanırım gunduzun zamanını çalmayayım dıye rahat rahat

Son düzenleme:
150 mt2 evı yarım saatde bıtırmekte ne var
Bende sasıranlara sasırdım
Daha uzun surmesı ıcın evın gercekten pis olması gerek ben 180 m2 evı 40 dk da supurup sılıp toz alıyorum banyo cıflıyorum ve toparlıyorum hatta bazen balkonu da yıkıyorum

Bence dus alma surenızde normal konu sahıbı
Daha hızlı yıkananlar sadece sampuanlanıyor heralde

Sabah uykumdan zar zor uyanıp hayatta dus alamam ben. Anlayamam da sadece sabah dus alanlari. Aksam alip yatağa mis gibi girmek varken. Evden geç cikacaksam alir sacimi sekillendirir cikarim. Bazen de ayilmak icin atarim kendimi dusa. Bence sabah dusu yıka çık saclar icin ideal. Sacini kışın gun aşırı yıka. Yok dersen her gun yikadigin için tek kopurtme yeter. Dus jelini sürüp jiletle durulan çık.

Jiletle tuy temizleyen kadin var miymis ya.Sasirdim ve irrite edici bence

Hem her sabah duş alacak kadar ozenlisiniz hem de traş olacak kadar bakimsiz

yok artik. Yani özenle secmis gibisiniz nerden sallasam diye. Bakimsiz insan her gun bacak jiletlemez. Agdanin uzamasini bekleyen veya epilator batiklariyla dolasanlardan asla daha bakimsiz olamaz. Her gün jiletlenmis bacak yumusacik pürüzsüz ve lekesiz olur. Lazerli olanlari tenzih ediyorum.

Ya nasıl kuruyor saçlarınız Allah aşkına? Hayatta en kıskandığım grup sabah duş alıp çıkan insanlar. Ben saçıma göre yaşıyorum çünkü resmen. Yemekten sonra duşa girerim. Üç saat kendi kendine kurumaz da direkt kurutursam papaz gibi oluyorum çünkü. Üç saat sonra kuruturum ki yine tam kurumaz. Sabah kalktığımda bile hala nemli olur. Saçları normal insan kadar olan kadınlar çok şanslı bence.

Ben duşu yatağa gitmeden önce rahat rahat yapmaktan yanayım. Sonra kremlenip yatakta kitap okuyup kakao içme keyfi yapabilirim böylece:)

Sabah duşu saçımı yıkayıp kurutursam beni günboyu sersem bırakıyor bir de bu var.

Saçımı her gün yıkamam saça zarar veriyor çünkü. Şampuan iyiyse 3 günde bir, ortalama kalite şampuanla 2 günde bir uygun diyorum. Ben 2 günde bir yıkıyorum, spordan sonra.

Son düzenleme:

Aynen
Sabah kalktığımda bile hala nemli oluyor bazen
Hele kışın asla saçımı kurutup evden çıkamam mümkün değil tam kurumamış oluyor çünkü

epilatör batıkları kırmızı nokta her yer (

Jilet neden kullanıyorsun ki?
Epilator ya da agda yapsan daha iyi hem daha gec cikiyor tüyler.

Her gün dus almak saca zararli ayrica.
Ben onceki gunden alirim dusumu. Sirf sacimi kurutmam yarim saat sürüyor çünkü.
Sekillendirmek de öyle.
Ama makyaji 5dkda yaparim.
Fondoten eyeliner rimel surerim günlük hayatta.

Kurumuyor :/ Nemli çıkıyorum çoğunlukla ancak arabayla gittiğim için sorun olmuyor hemen in bin yapıyorum. Ama mecburum ben sabah köpeğimi çıkarıyorum çünkü, terli terli gidemem.

Benim okul, iş vs vs olmadığı halde 32 dakika sürüyor... Senin ki 18 dakika sürüyor, o bile büyük başarı :) Ben giriyorum, saçımı yıkıyorum, şampuanlıyorum, vücudumu yıkıyorum, jelliyorum, çıkıyorum, kurulanıyorum, nemlendirici krem sürüyorum, saçımı kuruluyorum, üstümü giyiniyorum, saçımı tarıyorum, bağlıyorum, örtümü yapıyorum, bi rimel sürüyorum. Bunlar toplam 32 dakika mı alıyor. Bir de banyoyu da temizliyorum kıyı köşe. Tam tamına 56 dakika oluyor o zaman. Eşim de bana hep kızardı "Ne yapıyorsun o kadar WC'de ?" diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…