• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çabuk hazırlanmak

Benim okul, iş vs vs olmadığı halde 32 dakika sürüyor... Senin ki 18 dakika sürüyor, o bile büyük başarı :) Ben giriyorum, saçımı yıkıyorum, şampuanlıyorum, vücudumu yıkıyorum, jelliyorum, çıkıyorum, kurulanıyorum, nemlendirici krem sürüyorum, saçımı kuruluyorum, üstümü giyiniyorum, saçımı tarıyorum, bağlıyorum, örtümü yapıyorum, bi rimel sürüyorum. Bunlar toplam 32 dakika mı alıyor. Bir de banyoyu da temizliyorum kıyı köşe. Tam tamına 56 dakika oluyor o zaman. Eşim de bana hep kızardı "Ne yapıyorsun o kadar WC'de ?" diye :)

Son cümleye sesli güldüm:halay:

Ya nasıl kuruyor saçlarınız Allah aşkına? Hayatta en kıskandığım grup sabah duş alıp çıkan insanlar. Ben saçıma göre yaşıyorum çünkü resmen. Yemekten sonra duşa girerim. Üç saat kendi kendine kurumaz da direkt kurutursam papaz gibi oluyorum çünkü. Üç saat sonra kuruturum ki yine tam kurumaz. Sabah kalktığımda bile hala nemli olur. Saçları normal insan kadar olan kadınlar çok şanslı bence.
aynen ben de hayatta sabah duş alamam
çünkü saçımı kurutmam ayrı bi saatimi alıyor ki bir de kuruttuktan sonra şekil de verilmiyor kabarık kabarık:KK53:

Demek ki suyun altında çok rahatlıyosunuz, yani benim için terapi, mesela bu sabah 6.50 de kalktım, saçı 1 kere şampuanladım, vucümü güzel köpük köpük keseledim, saç kremi sürüp çıktım, peeling ve nem maskesi yapıp mutfağa geçtim, tam 7 idi saat ama soğuk duş aldım, sıcak alınca mümkün değil çıkamam 10 dakikada. Ama tüy problemim yok epilasyona gidiyorum. İşin sırrı soğua yakın ılık su bence:)

Sabah malum is haric dus almam uykum geliyor feci. Gece de almak istemem sacimi kurutamazsam sinuzit olurum :D
Aksam saatleri en iyisi. Zaten basortulu oldugumdan sac yapma derdim yok. Ortumu de 1-2 dk da hallederim.
Evden cikma rekorum 2 cocukla beraber kahvalti yaptirmak da dahil 20 dkdir

1) Yarım saatin içinde 150 m2 evi nasıl süpürüp siliyorsunuz? Benim evim de sizinki kadar, süpürüp silip toz alıp tuvalet lavabo ciflemem 2 saati buluyor :110:

2) Ayda bir ağda diyenlere soruyorum, nasıl oluyor? Yaptırdığım ağda beni taş çatlasın 4-5 gün götürüyor, bakıyorum teker teker çıkmaya başlamışlar bile. Ki sarışınım ve aşırı tüyüm de yok öyle. Tabii ki neticede ayda bire denk geliyor aşağı yukarı benimki de ama çok çabuk çıkıyor geri :mad:
Kendi adıma cevap vereyim zaten az tüylü bir kadınım hamilelikten sonra döküldü çoğu cımbızla bile halledilebilir kıvamda. Çok da geç çıkıyor. 9 ay hamilelik bıyunca 2 kez ağda yaptım.

Jiletle tuy temizleyen kadin var miymis ya.Sasirdim ve irrite edici bence

Hem her sabah duş alacak kadar ozenlisiniz hem de traş olacak kadar bakimsiz

Screenshot_2017-05-22-22-19-20-1.webp

1) Yarım saatin içinde 150 m2 evi nasıl süpürüp siliyorsunuz? Benim evim de sizinki kadar, süpürüp silip toz alıp tuvalet lavabo ciflemem 2 saati buluyor :110:

2) Ayda bir ağda diyenlere soruyorum, nasıl oluyor? Yaptırdığım ağda beni taş çatlasın 4-5 gün götürüyor, bakıyorum teker teker çıkmaya başlamışlar bile. Ki sarışınım ve aşırı tüyüm de yok öyle. Tabii ki neticede ayda bire denk geliyor aşağı yukarı benimki de ama çok çabuk çıkıyor geri :mad:

2. Soruya cevap vereyim;

Bir agda yaptirsam 20 gun hic puruz yok. Koltukalti haric. Orda cabuk cikiyor. Sanirim yapi meselesi. Benim de derdim kaş. Bugun aldiriym yarin ok ertesi gun eh sonra vahim...

:KK70: yok artik. Yani özenle secmis gibisiniz nerden sallasam diye. Bakimsiz insan her gun bacak jiletlemez. Agdanin uzamasini bekleyen veya epilator batiklariyla dolasanlardan asla daha bakimsiz olamaz. Her gün jiletlenmis bacak yumusacik pürüzsüz ve lekesiz olur. Lazerli olanlari tenzih ediyorum.
Beni tenzih etmişin o zaman

Jilet zaten puruzsuzluk hissi vermez aksine dokunuldugunda batar ve her gun yapildigi zaman cildi tahriş eder ve kesinlikle bakimli kadin isi degil tabi ki benim fikrim

Ben sırf duşta 15-20 dk duruyorum ya :) 18 dk bana göre rekorluk :)

C
Kizlar hemen uyanıp dusunu alıp gidenler nasıl gidiyor?
Yok mümkünatı yok hadi diyorum hemen duş alayim cikayim 5-10 dakika ya çıkarım acayip hızlı davraniyorum yine 18 dakika oluyor. Bazıları diyor ki 2 dakika sürmez benim ki. Yok mümkün değil cikamiyorum. Girdim saçımı yikadim 2 kere, kremledim hemen duş jeliyle yikadim vücudumu bacaklarımı jiletle hallettim ve ciktim bi baktım 18 dakika az daha gec kalacaktim bu en hızlı halimdi.
Ve çoğu konuda acayip hizliyimdir herkes şaşırır nasıl bu kadar hizlisiniz diye evi supurup silmem tozları almam yarım saatde biter. Ve ev 150 metre. Ama bu hazırlanma konusu gerçekten çok sinirimi bozuyor. Akşam duş alayim desem o zaman yarım saati çokça geçiyor ve saçımı kurutamiyorum kimse rahatsız olmasın diye grip oluyorum.
Nasil hemen hazirlaniyorsunuz bu işin sırrı nedir ?
Yüne hızlısın ben bi saatten asagı çıkamam on sekiz dakkada anca ilk sac yıkama etabı :)

Kizlar hemen uyanıp dusunu alıp gidenler nasıl gidiyor?
Yok mümkünatı yok hadi diyorum hemen duş alayim cikayim 5-10 dakika ya çıkarım acayip hızlı davraniyorum yine 18 dakika oluyor. Bazıları diyor ki 2 dakika sürmez benim ki. Yok mümkün değil cikamiyorum. Girdim saçımı yikadim 2 kere, kremledim hemen duş jeliyle yikadim vücudumu bacaklarımı jiletle hallettim ve ciktim bi baktım 18 dakika az daha gec kalacaktim bu en hızlı halimdi.
Ve çoğu konuda acayip hizliyimdir herkes şaşırır nasıl bu kadar hizlisiniz diye evi supurup silmem tozları almam yarım saatde biter. Ve ev 150 metre. Ama bu hazırlanma konusu gerçekten çok sinirimi bozuyor. Akşam duş alayim desem o zaman yarım saati çokça geçiyor ve saçımı kurutamiyorum kimse rahatsız olmasın diye grip oluyorum.
Nasil hemen hazirlaniyorsunuz bu işin sırrı nedir ?
Bacaklarinizi 3 yada 4 gunde 1 jiletleyin. Sacinizi 1 kere sabunlayin. Zaten her gun dus aliyorsaniz 2 kere sampuanlamak sakincali. Saciniz kremliyken tarasaniz daha cabuk acilir. Kurutma kismi kolaylar. Dus boylece duser 18 dkdan 10 dkya. Ayrica 2 dkda dus aliyorum diyende lafin gelisi diyordur.merak etmeyin.

Bir bana mı sabahları duş almak garip geliyor

Sanki gece olması gereken bir şeymiş gibi, daha rahat uyuyorsun hem :KK53:

Bence 18dk saçı uzun olan bir kadın için gayet ortalama

Benimkiler de belime geliyor ama 1 kez yıkıyorum ben

1den fazla yıkamaya gerek yokmuş, yıpratıyormuş diye biliyorum

Acele edersem 10 dk sürüyor

Beni en çok sıkıntıya sokan şey makyaj, o uzun sürüyor

Özeniyorum çok ondan mı acaba, müzik dinleyerek falan yapıyorum :rolleyes:
Dus konusunda yalniz degilsin :)

konuyu takipteyim. saçlarımla o kadar çok uğraşıyorum ki 8'de bir yere gitmem gerekiyorsa 5'te kalkıyorum vallahi yıldım.

Valla herkes çabuk halledemez, mesela gür ve uzun saçlıysan hayatta 5-10 dakika yetmez, saç kurutma vs kadınların hazırlanmada çok vaktini alır, yalapşap yarı olmuş yarı olmamış çıkacağına erken kalk, rahat rahat hazırlan.

Back
X