Çabuk hazırlanmak

Son cümleye sesli güldüm

aynen ben de hayatta sabah duş alamam
çünkü saçımı kurutmam ayrı bi saatimi alıyor ki bir de kuruttuktan sonra şekil de verilmiyor kabarık kabarık

Demek ki suyun altında çok rahatlıyosunuz, yani benim için terapi, mesela bu sabah 6.50 de kalktım, saçı 1 kere şampuanladım, vucümü güzel köpük köpük keseledim, saç kremi sürüp çıktım, peeling ve nem maskesi yapıp mutfağa geçtim, tam 7 idi saat ama soğuk duş aldım, sıcak alınca mümkün değil çıkamam 10 dakikada. Ama tüy problemim yok epilasyona gidiyorum. İşin sırrı soğua yakın ılık su bence:)

Sabah malum is haric dus almam uykum geliyor feci. Gece de almak istemem sacimi kurutamazsam sinuzit olurum
Aksam saatleri en iyisi. Zaten basortulu oldugumdan sac yapma derdim yok. Ortumu de 1-2 dk da hallederim.
Evden cikma rekorum 2 cocukla beraber kahvalti yaptirmak da dahil 20 dkdir

Kendi adıma cevap vereyim zaten az tüylü bir kadınım hamilelikten sonra döküldü çoğu cımbızla bile halledilebilir kıvamda. Çok da geç çıkıyor. 9 ay hamilelik bıyunca 2 kez ağda yaptım.

2. Soruya cevap vereyim;

Bir agda yaptirsam 20 gun hic puruz yok. Koltukalti haric. Orda cabuk cikiyor. Sanirim yapi meselesi. Benim de derdim kaş. Bugun aldiriym yarin ok ertesi gun eh sonra vahim...

Beni tenzih etmişin o zaman

Jilet zaten puruzsuzluk hissi vermez aksine dokunuldugunda batar ve her gun yapildigi zaman cildi tahriş eder ve kesinlikle bakimli kadin isi degil tabi ki benim fikrim

Ben sırf duşta 15-20 dk duruyorum ya :) 18 dk bana göre rekorluk :)

C
Yüne hızlısın ben bi saatten asagı çıkamam on sekiz dakkada anca ilk sac yıkama etabı :)

Bacaklarinizi 3 yada 4 gunde 1 jiletleyin. Sacinizi 1 kere sabunlayin. Zaten her gun dus aliyorsaniz 2 kere sampuanlamak sakincali. Saciniz kremliyken tarasaniz daha cabuk acilir. Kurutma kismi kolaylar. Dus boylece duser 18 dkdan 10 dkya. Ayrica 2 dkda dus aliyorum diyende lafin gelisi diyordur.merak etmeyin.

Dus konusunda yalniz degilsin :)

konuyu takipteyim. saçlarımla o kadar çok uğraşıyorum ki 8'de bir yere gitmem gerekiyorsa 5'te kalkıyorum vallahi yıldım.

Valla herkes çabuk halledemez, mesela gür ve uzun saçlıysan hayatta 5-10 dakika yetmez, saç kurutma vs kadınların hazırlanmada çok vaktini alır, yalapşap yarı olmuş yarı olmamış çıkacağına erken kalk, rahat rahat hazırlan.

Hergun banyo yapiyorsaniz, saci hergun yikamaniza gerek yok. Jilet isi de 2 yada 3 gunde 1. Eee kafaniza takilan neki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…