- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Saç tam kisaysa belki de uzunsa 2 dk ne. 20 dk da cikamam ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir bana mı sabahları duş almak garip geliyor
Sanki gece olması gereken bir şeymiş gibi, daha rahat uyuyorsun hem
Bence 18dk saçı uzun olan bir kadın için gayet ortalama
Benimkiler de belime geliyor ama 1 kez yıkıyorum ben
1den fazla yıkamaya gerek yokmuş, yıpratıyormuş diye biliyorum
Acele edersem 10 dk sürüyor
Beni en çok sıkıntıya sokan şey makyaj, o uzun sürüyor
Özeniyorum çok ondan mı acaba, müzik dinleyerek falan yapıyorum![]()
Bence sen dert arıyorsun :) o söylediklerini ben iki saatte yapıyorum .ev supurme işine hiç girmeyeyim :)Kizlar hemen uyanıp dusunu alıp gidenler nasıl gidiyor?
Yok mümkünatı yok hadi diyorum hemen duş alayim cikayim 5-10 dakika ya çıkarım acayip hızlı davraniyorum yine 18 dakika oluyor. Bazıları diyor ki 2 dakika sürmez benim ki. Yok mümkün değil cikamiyorum. Girdim saçımı yikadim 2 kere, kremledim hemen duş jeliyle yikadim vücudumu bacaklarımı jiletle hallettim ve ciktim bi baktım 18 dakika az daha gec kalacaktim bu en hızlı halimdi.
Ve çoğu konuda acayip hizliyimdir herkes şaşırır nasıl bu kadar hizlisiniz diye evi supurup silmem tozları almam yarım saatde biter. Ve ev 150 metre. Ama bu hazırlanma konusu gerçekten çok sinirimi bozuyor. Akşam duş alayim desem o zaman yarım saati çokça geçiyor ve saçımı kurutamiyorum kimse rahatsız olmasın diye grip oluyorum.
Nasil hemen hazirlaniyorsunuz bu işin sırrı nedir ?
Bendede var aynindan her bi yere çıkacakken Sibell hadiiii ya geliyorum sibellll hazır değilmisin daha cikiyorummm ya biz bu evdennn neden çıkamıyoruz nedennnn bi gün erken çıksak neden diye bagiriniyor garibim eee tabi onun bir tişört bir pantolon çorap giy çık ben giyin saçını topla eşarbını yap gına geliyor artık ama bir başarı var dün sabah ilk defa ondan önce giyindim ama yine geç çıktım beyimiz yataktan anca kalkabildiBence sen dert arıyorsun :) o söylediklerini ben iki saatte yapıyorum .ev supurme işine hiç girmeyeyim :)
Eşim beni beklerken sinir krizleri geçiriyor :) hele özel bir yere gidilecekse, şey sen önden git ben yarım saate gelirim diyorum .tabi ki kabul etmiyo :) evı topluyor ,tv izliyor ,telde oyalaniyor :) tam saç baş yolacak kıvama geldi mi ben hazır oluyorum :)
Bence belanı arama![]()
oy oy oy nasıl üşenmiyorsun şoke oldum gerçi sinüzitten ameliyat olmuş birisi olarak kaçınmak zorundayım, yoksa normalde girdim mi çıkmak bilmemUzun yıllardır hem sabah hem akşam duş alan grubun başında bayrak sallıyorum.
10 dakika sürüyor sanırım,saate bakmadım da tahminim böyle.
Her seferinde şampuan,krem kullanmıyorum,saç serumu sürüp şekillendiriyorum o kadar.
Sabah duşu candır şiddetle tavsiye olunur.![]()
Hiç üşenmem,çok severim.oy oy oy nasıl üşenmiyorsun şoke oldum gerçi sinüzitten ameliyat olmuş birisi olarak kaçınmak zorundayım, yoksa normalde girdim mi çıkmak bilmem![]()
Allah sabır versin tüm bekleyenlere, ne diyelimBendede var aynindan her bi yere çıkacakken Sibell hadiiii ya geliyorum sibellll hazır değilmisin daha cikiyorummm ya biz bu evdennn neden çıkamıyoruz nedennnn bi gün erken çıksak neden diye bagiriniyor garibim eee tabi onun bir tişört bir pantolon çorap giy çık ben giyin saçını topla eşarbını yap gına geliyor artık ama bir başarı var dün sabah ilk defa ondan önce giyindim ama yine geç çıktım beyimiz yataktan anca kalkabildi![]()