• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık C life macun kullanıpta hamile kalan var mı acaba ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende macundan alipalıp kullanmayı istiyorum ama kararsız da kaldım 8 senedir çocuğum yok olmadigim tedavi kalmadı sıkıntı pko😔
Bende asılama yaptırıyprum suan belki daha iyi olur diye aldım deniyorum suan bakalım deneyım bence denemekten bişi olmaz diye düşünüyorum uzun süredir cocuk istediğiniz için bir umut diye herseyi deniyoruz

Bende asılama yaptırıyprum suan belki daha iyi olur diye aldım deniyorum suan bakalım deneyım bence denemekten bişi olmaz diye düşünüyorum uzun süredir cocuk istediğiniz için bir umut diye herseyi deniyoruz
Öyle ama daha önce de hayit tohumu bal karışımı yemiştim kanama yapmıştı 25 gün o yüzden biraz tereddüt ediyorum 🤔

Ben de geçen ay kullandım bir zararını görmedim yine tam gününde adet oldum fakat pik göremedim geçen ay. bakalım bu ay yumurtlama olacak mı?

Acaba polikistik over sendromu olup ovulasyon testi yapan arkaslar hep cift cizgi ciktigi oldu mu ben ne zaman yapsam çift çizgi çıkıyor

Valla betam 150 4 haftalık 😥😍 kızlar gördüğüm herkese söylüycem valla bu macunu düzenli bile kullanmadım Rabbim hepinize versin inşallah. Hayırlı haberlerinizi duyursun Allah saçma sapan otlar alıp her ay birini kullanacağınıza bunu içinde hepsi var bunu deneyin bence Bi ağlayıp Bi gülüyorum daha geçen hafta olsa karnıma sarılırım gece gündüz demiştim 😥
Hangi sayfadan sipariş ettiniz acaba?

Randevu gunum bu gundu kasintilar kirmizi nokta nokta oldu. bakalim test sonuclarim neyi gostericek daha kullanmak nasip olmadi. Umarim baska bir sikinti cikmaz. Bu arada coook tebrik ederim. Rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insaallah 😊😍

Canım ürünü ben de aldım nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum aç karına mı top karına mı yorumları okudum ama pek anlayamadım kullanıl şeklini bilgilendirirseniz çok sevinirim 😊

merhaba yumurtlama günü dediginiz hani su 14. gun olan mi hani hamile sansi var diye başladığı an mi yoksa 14. gun mu bende macunu kullanmaya bugün basladim da ne zamana kadar kullanicam pek anlayamadım

merhaba yumurtlama günü dediginiz hani su 14. gun olan mi hani hamile sansi var diye başladığı an mi yoksa 14. gun mu bende macunu kullanmaya bugün basladim da ne zamana kadar kullanicam pek anlayamadım
Ben adet olduğum 1. Günden ihtibaren 15 gün yiyorum genelde yumurtlama günü 15 gün sonrasını gösteriyor benim takvim programında sende indir rahat oluyor

Kızlar bende bu macunu 2 ay kullandım bu 3.ayım ama bu ay femaraya başladım bide yumurta kalitesini arttıran bi takviye verdi doktor sizce bu macuna da devam etsem bişey olur mu? Kararsız kaldım 🤔

Kızlar bende bu macunu 2 ay kullandım bu 3.ayım ama bu ay femaraya başladım bide yumurta kalitesini arttıran bi takviye verdi doktor sizce bu macuna da devam etsem bişey olur mu? Kararsız kaldım 🤔

macunu aldığımız sitedeki bayana bir danış bazı ilaçlarla bitkiler yan etki yapabiliyormuş ilaç içeriği çok önemli göz ardı etme

Ocalh Ocalh sordum o bayan yazdı ki
İlaçlarla birlikte kullanabilirsiniz
Ama emin olamadım doktora sorucam
2 gündür kullanmadım macunu
zaten femara ile takviye ilaç yumurta geliştirip büyütüyor , çok yüklenmiyim

Merhaba canim. Yumurta kalitesi için hangi takviyeyi kullanıyorsun.

Merhaba canim. Yumurta kalitesi için hangi takviyeyi kullanıyorsun.

Merhaba canım doktor omePa-Q10 diye bi ilaç verdi altta paylaştım içersinde hem omega-3 hemde koenzim Q10 var bunlar yumurtanın kalitesini arttırır dedi bide dünya sağlık örgütünden onaylı bi ürünmüş
Biraz pahalı ben eczaneden 150 liraya aldım ama internette daha uygun
Olsun her ay kullanmıyoruz sağlığımız için değer inşallah şifasını görelimde🤲

Screenshot_20200222-153400~2.png

Back