Tabi canım ben üreticisiyle çok yazıştım ayrıntılarını öğrendim instagramda sayfası var ben ordan baktım whatsap numarası var ordan ona yazıyosun sitenin linkini yolluyo sana sonra sitesinden sipariş veriyosun
Küçük pembe kavanoz ped kutuda 250 gram yanında küçük tahta kaşığını yolluyolar 75 tl
Adetinin ilk günü kullanmaya başlıyosun
Aynı zamanda ovulasyon testini de kullanman lazım ki yumurtlama gününü bilesin diye çünkü yumurtlama zamanı macun bırakılıyo
Yani adetin ilk günü başlıyosun ovu testte pik gördükten 2 gün sonra bırakıyosun (yumurtlamaya kadar sadece)
Her sabah ve akşam aç karnına yemekten 10-15 dk önce taht kaşığıyla 1 çay kaşığı yiyosun üstüne bol su içiyosun bunu kullanırken gün içersinde bol bol su içmen lazım bide yürüyüş gerekiyomuş ben yürüyüş yapamadım bu havada imkan yok zaten ona da karın egzersizi demişti günde yarım saat eğer yürüyüş yapılmayacaksa...şahsen ben onu da yapmadım gün boyu zaten hareket halindeyim
yani günde en az 2 litre su ile egzersizle beraber etkisi artıyomuş. Ben 2 ay kullandım bu 3.ayım bu ay sadece 2 gün yedim bıraktım çünkü yumurta takibine başladım femara ve takviye kullandığım için macunu kullanmıyım dedim
İnşallah hayırlara vesile olur canım senin için de... Ben şimdi Allah'ın izniyle femaraya umut bağladım nasip bakalım