- 5 Mart 2020
- 2
- 1
- 16
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Uc ay kullanim oneriliyor. Siz o kadar kullandinizmi. Tabi hersey herkeste ayni etkiyi yapmiyor. Tup bebekte bile kisiye gore tedavi uyguluyor doktorlar. Macun yumurtlama. Yumurtanin catlayamama, adet duzensizligi,hormon dengesizligi,fsh yuksekligi, vs. Gibi sikintisi olan kisilerde daha etkili sanirim. Mutlaka sifa bulanlar var. Rabbim bizide sifa bulup evlat sahkbi olan kullarindan eyler.Ben de kullandım benım ki sebepsiz infertilite macunla da hamıle kalamadım malesef
Ayni bnde 2 senedir ewliyim hic sorunumuz yok buna ragmen 2 asilamada tutmadi c life kullanmaya basladim bu ay insallah ise yarar rabbim isteyen herkeze nasip eder saglikli hayirli bi evlatMerhaba ben üç buçuk yıllık evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Bir kez aşılama yaptırdım tutmadı ondan sonra adetimin günü 45 güne çıktı Psikolojik olarakda cok etkilendiğim içinde şuan tedavi görmüyorum nette c life diye bir bitkisel macun gördüm kullanıp faydasını gören varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ..
Canim instangramda var sayfasi c-life diye watsap numarasindan yazisip siparis veriyorsunuz.fiyat listesinede internetten ulasabilirsin ben gecen ay bir kutusunu 75 tl ye siparis vermistim. Sifa olur insallah denemek lazimMerhabalar bikac soru sorabilir miyim
Aldıgınız siteyi atabilir misiniz ne kadara aldınız nasıl kullanılıyo ve herhangi bir tan etkisi var mı ?
Siz kullandınız mı bende polikistik over var ilaç kullanıyorum ama onuda almak istiyorum denemekten ne çıkar diyorum yorumlar çok güzel ama emin olamadimCanim instangramda var sayfasi c-life diye watsap numarasindan yazisip siparis veriyorsunuz.fiyat listesinede internetten ulasabilirsin ben gecen ay bir kutusunu 75 tl ye siparis vermistim. Sifa olur insallah denemek lazim
Bende de polikistik over var canım bende 1 kutu kullanabildim ancak ama unsulin direnci diye bişey var bizde belki biliyorsundur bana iyi gelmedi degerlerimi bozdu o yüzden bıraktım ama dene derim hiç bisey kaybetmezssin belki hamile kalmadım ama çok sık mantar enfeksiyon falan oluyordum şükür macundan sonra 3 ay falan olacak hiç bidaha mantar vs. Olmadım inşalalh hakkında hayırlısını versin rabbimSiz kullandınız mı bende polikistik over var ilaç kullanıyorum ama onuda almak istiyorum denemekten ne çıkar diyorum yorumlar çok güzel ama emin olamadim
Ben buay ikinci kutuyu kullaniyorum. Rabbim sifa verir insallah. Benim dongulerim duzensiz. Doktorada gidemedim virusten dolayi. Şu an faydasi oldu mu henuz farketmedim ama olur diye kullaniyorum. Genelde ikinci kutuyu kullandiktan sonra gebelik elde etmis insanlar. Etkisi kullandiktan sonra da biraz suruyodur. Rabbim evlatlarimizi saglikli olarak kucagimiza almamizi nasip eder insallah. Biz caremizi aramaya calisalisalim da veren Allah.Siz kullandınız mı bende polikistik over var ilaç kullanıyorum ama onuda almak istiyorum denemekten ne çıkar diyorum yorumlar çok güzel ama emin olamadim
Almaya karar verirsen macunu satan kişi bilgi veriyor siteye giriş yapınca öğrenip alabilirsin ilaçlarla içilebilir yada içilemez diye bilgilendirildim benBilemedim şimdi alsam mi almasam mi zararı olur mu diye korkuyorum bende kist var oyuzden alıp kullanmak istiyorum suan ilaç kullaniyorum alsam ilaçla beraber kullansam sorun olur mu acaba
Sonra duzene girmedimi adetleriniz. Kist mi olustu acaba. Benimde cok oluyordu azaldi ve agrilarimi gecirdi. Kullandiktan sonraki aylari beklemek lazim bence. Normal ilac bile kullansak döngümüz bozuluyor bazen oyle biseyde olmus olabilir. Denemek lazim herkeste ayni etkiyi yapmaz. Bende de kist vardi en son. Macunu kullaniyorum ne oldu bilemiyorum. Gectimi duruyorlarmiBen adetten kesildim resmen oluk oluk gelen kanamam 1 orkid doldurmaz oldu kadına soruyosun abidik gubidik cevaplar hiç gereği yok
Canm 25 günlük kullanım içindir yazıyor ama açıklamasında sen nasıl iki ay kullandınAdette başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanacaksın canım. Küçük sir ağda kavanozları var ya o kadar bir şey geliyor 75 liraya. İlk gördüğümde bu 2 ay nasıl yeter demiştim. Ama ilk kullanımda kavanozun yarısını kullandığımda yani çift çizgiyi gördüm. Yarın kan verecem inşallah kesinleşir. Ama denemediğin şey kalmadı bu forumda keşke çok önce alsaymışım macunu