• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık C life macun kullanıpta hamile kalan var mı acaba ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende bu c life macunu almak istiyorum biraz arastirmak istedim. Bir de kasikli olani cikmis. Hangisini alsam karar veremedim. Sanki kutu alirsam ayarlama yapamayacakmisim gibi geliyor. Bu kadar ince dusunmemin sebebi yasimin geckin olmasi (39) ve amh 0.01 olmasi.

Bu arada amh 0.01 olmasina ragmen hamile kaldim kalp durmasi sonucu kurtaj oldum. Fakat tup bebek bile yapilamaz denilerek kapi disari edilmistim.
Kaşıklı olanı tercih edin. Dışarda da rahat kullanılıyor. 0.01 amh la tedaviyi bırak dedikleri aşamada tüp bebekle ikiz gebelik olan ve sağlıkla çocuklarını doğuranı biliyorum. Kim sizi tedaviye kabul etmedi?

Bakirkoy sadi konuk arastirma hastanesine gitmistim. Annem bobreklerinden hastaneye yatmisti uzuntuden surekli lekelenme oluyordu ic camasirima normal bi randevuya gittim. Gittigimde bir bayan vardi muayene etti yumurtaliklarimin cok iyi oldugunu soyledi ve kan testi istedi. 3 gun sonra sonuc cikar geldi. Gittigimde baska bir kadin vardi agzinda sakiz ne vardi dedi kan sonucumu alicaktim dedim. Fsh bakilmis o zaman yalan olmasin unuttum simdi 22 yada 24 cikmisti. Sen dedi menopoza girmissin dedi bana. Ben dumur tabi. Bu ara kanamanda kanser olabilir dedi randevu verdi parca alinsin senden dedi.ben aglamaya basladim anksiyete de var . O da pis pis siritti. Hic bisey diyemedim ciktim odadan. Ben ki bu panigim yuzunden her zaman duzenli doktora giderim ne biliyim. Bir kez hormonlara bakilmaz mi? Fsh si bile ilk orada ogrendim. 😭 sonra eve geldim hemen baska bir hastane ve doktor o da gerek yok dedi aylar sonra tekrar doktora gittim googleye tu kaka yapiyoruz ama ordan ogrendim kendim rica ettim o da 0.01 cikti mi. Yani sonra tatildeyken 18 gun gecikmeden sonra bir kanamam basladi tekrar orada doktora gittim bu sefer fsh 80 lerde estradiol de 22 cikti. Haydi o kadinda dedi menopoz gidince bakit kaybetme hemen tup bebek merkezine git. Esimde bir cins bosver olur olur doktorlara bakma sen dedi valla hangi biriyle ugrasicam bilmiyorum. Gene googleye bakarken saracoglu kurleri gordum yaptim. Yaparken hamile kaldim bilmeden. Bu seferde bebegim 2 aylikken alindi. Sonra kendimi toparladim. Saracoglundan aldim kurler onlarin yarisini yaptim mide agrisindan öldum mahvoldum icmeyi kestim. Ara kanamam oldu icerken kan verdim. Gene googleden kadinlar kulubunden ogrendigim kadariyla fsh:8 lh:10 estradiol: 355 prolaktin:10.1 doktor birde ustten muayene etti yumurtaliklarin gayet iyi dedi. Simdi 12. Gunum geciktim hergun test yapiyorum. Negatif kan verdim cuma sonuc 2 cikti. Kardesim ovulasyon testi verdi onu yapiyorum hergun koyu koyu 2 cizgi. Ruhum daraldi artik. kurlere geri doniyim diyorum ya bu seferde bebek varsa gecen seferki gibi olursa diye endise ediyorum. Ev daginik kendim bitik orda burda bi umut biseyler okuyup duruyorum. Bu arada Tekrardan randevu aldim 1 hafta sonra gidicem. Kurlere baslamadan oncede fsh 15 lh 20 estradiol 175 ti. Estradiolun 155 olmasi gerekiyormus bu arada.

Bu arada bana hic bir tedavi yapmadilar ki. Kime gitsem cocuk istiyosan bi tup bebege git bakalim ama sanmiyorum diyip sutladilar cok kizgibim cok ne biliyim burda okuyorum kimine ilac vermisler kimine yumurta takibi yapmislar. Benim hamilelik oncesi gittiklerim kimi yumurtaliklarin zayif diyordu kimi doktorda 2 bi yerde 2 bi yerde var gayet iyi diyordu kime inanacagimi sasirdim. Kurtaj sonrasida bi dr eger cocuk.iatemiyosan korun dedi bir digeri kim dedi sana erken menopoz.dedi. bende bunlar hazir boyle konusuyor. Bir de macunla sansimi deniyim dedim.

Bu arada bana hic bir tedavi yapmadilar ki. Kime gitsem cocuk istiyosan bi tup bebege git bakalim ama sanmiyorum diyip sutladilar cok kizgibim cok ne biliyim burda okuyorum kimine ilac vermisler kimine yumurta takibi yapmislar. Benim hamilelik oncesi gittiklerim kimi yumurtaliklarin zayif diyordu kimi doktorda 2 bi yerde 2 bi yerde var gayet iyi diyordu kime inanacagimi sasirdim. Kurtaj sonrasida bi dr eger cocuk.iatemiyosan korun dedi bir digeri kim dedi sana erken menopoz.dedi. bende bunlar hazir boyle konusuyor. Bir de macunla sansimi deniyim dedim.
Sizin gibi hastalarda macun ve kürler diğer infertilte sorunlarına göre daha yararlı oluyor. Laboratuvar değerlerinizle normal gebelik zor, tıbben drlar öyle söylüyor. Tüp bebekte bile tedaviyi bırak diyen dr olabiliyor. Ama tıpta da senin çocuğun olmaz diyen drlar dan sonra gebelikler elde edeni görüyoruz. Maalesef öyle lakayt drlar oluyor. Bahsettiğiniz hastanedekiler asistan hekimdir. Kürleri gebelik şüphesi varken uygulamayın. Bence vakit kaybetmeden iyi bir laboratuvarı ve ekibi olan tüp bebek merkezine gidin.

Haklisiniz aslinda tek basima cabalarimin bos oldugunun bende farkindayim. Ama sanki su an bir kabullenememe durumum var. Aslinda o laflari duyana kadar cocuk dusunmuyordum. Ama simdi inatmis gibi kizim ve esim basta olmak uzere herkes uzerime uzerime geliyorlar. Bu son gittigim dr dan alacagim bilgilere gore esimle oturup konusucam. Eger doktor tup bebekle deneyebilirsin derse esimde kabul ederse tamam. Yok tam tersi etmezse artik benim elimden birsey gelmiyo maalesef. 1.5 yildir butun stresini ceremesini ben cekiyorum. Bu zmaan kadar muayene ol cik hersey yolunda saniyordum. Cahilde degilim ama boyle hormonlardi oy du buydu bilmiyordum bile. Inanin ne drlar var. Bana cocugum olup olmadigini ve cinsiyetini sordu. Bende kizim var dedim 9 yasinda o zmaan kizini erken evlendirebilmen gerekebilir dedi. Cunku anneden kalitsaldir cocuga da gecer senden 5 til onceye kayar bu durum erken evlendir dedi. Allah la ilahe illallah ne diyim ben simdi buna bu dr da bahcelievler devlet hastanesinden.

Sizin gibi hastalarda macun ve kürler diğer infertilte sorunlarına göre daha yararlı oluyor. Laboratuvar değerlerinizle normal gebelik zor, tıbben drlar öyle söylüyor. Tüp bebekte bile tedaviyi bırak diyen dr olabiliyor. Ama tıpta da senin çocuğun olmaz diyen drlar dan sonra gebelikler elde edeni görüyoruz. Maalesef öyle lakayt drlar oluyor. Bahsettiğiniz hastanedekiler asistan hekimdir. Kürleri gebelik şüphesi varken uygulamayın. Bence vakit kaybetmeden iyi bir laboratuvarı ve ekibi olan tüp bebek merkezine gidin.
Benim de amh düşük 0.91 gittigim doktor asla hamile kalamazsin demisti bana yikilmistik o gunu hic unutmuyorum .😞 yoldan donene kadar esimle yol boyu aglamistik😭😭 tabi ayni gun baska doktora daha göründük. Alttan da bakti gayet iyi durumda desi yumurtalarin . Hemen bekletmeden asilamaya basladik . Tutmadi . Bir ay ara ile yine yaptirdik . Tabi yine tutmadi . Su an da adetimi bekliyorum tup bebek icin . Bu arada da clife macunu kullandim bu ay .normalde adetletim duzenlidir 28 günde olurum . Insallah bir etkisini görmüşümdur . Tup bebek tedavisinde de kullanmayi dusunuyorum bir kac gun sadece

Haklisiniz aslinda tek basima cabalarimin bos oldugunun bende farkindayim. Ama sanki su an bir kabullenememe durumum var. Aslinda o laflari duyana kadar cocuk dusunmuyordum. Ama simdi inatmis gibi kizim ve esim basta olmak uzere herkes uzerime uzerime geliyorlar. Bu son gittigim dr dan alacagim bilgilere gore esimle oturup konusucam. Eger doktor tup bebekle deneyebilirsin derse esimde kabul ederse tamam. Yok tam tersi etmezse artik benim elimden birsey gelmiyo maalesef. 1.5 yildir butun stresini ceremesini ben cekiyorum. Bu zmaan kadar muayene ol cik hersey yolunda saniyordum. Cahilde degilim ama boyle hormonlardi oy du buydu bilmiyordum bile. Inanin ne drlar var. Bana cocugum olup olmadigini ve cinsiyetini sordu. Bende kizim var dedim 9 yasinda o zmaan kizini erken evlendirebilmen gerekebilir dedi. Cunku anneden kalitsaldir cocuga da gecer senden 5 til onceye kayar bu durum erken evlendir dedi. Allah la ilahe illallah ne diyim ben simdi buna bu dr da bahcelievler devlet hastanesinden.
Bi doktor bunu nasil söyleyebilir ya . ALLAH bagislasin evladini size🤲

Allahimmmm insaallah yavrunu alirsin insaallah bir an once saglikli sihhatli kucagina. Rabbim aratmasin.
Insalllajh cok tesekkur ederim . Ben evlenmeden once ne bilirsim kan degerlerinin gebelikle ilgisi oldugunu .hatta tup bebek asilama hic ihtimal vermiyordum boyle biseye ama o ihtimal de gelip beni buldu😂gucumun yettigi kadar artik yoluma devam edicem gerisi takdiri ilahi

Aminnnn cok sagolun. Bu laflarin uzerine avaz avaz agladigimi bilirim. Hani bana diyebilir ki eger gec evlenirse yumurtalarini dondurun falan sen doktorsun doktorrr. Hic bilmiyorum ne yapicam yavrumun durumunu zaman gostericek. Allah buyuk 😢

Aminnnn cok sagolun. Bu laflarin uzerine avaz avaz agladigimi bilirim. Hani bana diyebilir ki eger gec evlenirse yumurtalarini dondurun falan sen doktorsun doktorrr. Hic bilmiyorum ne yapicam yavrumun durumunu zaman gostericek. Allah buyuk 😢
Annenizin menapoz yasi da erken oldu . Hic belli olmaz o isler simdiden bence boyle dusunup strese sokma vucudunu 😍🤗 Rabbim buyuk elbette . Doktorlar dusunmezler insanlarin duygularinii düşüncelerini pat diye soylerler herseyi . Ona ne ki kizinizdan ya erkek çocuğunuz olsaydi o zaman ne diycekti🤔 bir doktorsun moktorsun ama ileriyi bilemezsin .

Bence de dr larda bir yere kadar hepimiz kuluz. Allah ol der olur. 1 hafta sonra dr a gidiyim eger yumurtalarim guzel duzgun gorunuyorsa valla bir kezde macun alip deniycem. Allah buyukk nolur nolmaz.
Macunun sayfasinda cok olumlu donusler var bakalim hayirlisi olur insallahhhh😍😍♥️♥️kiiziniz normal yolla mi oldu

Baslayin. Hayirli haberlerle donun insaallah. Bol bol dua edicem 🤗
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun 😍😍bizi bizden iyi kimsw anlayamaz burda . Cevremdekilere anlatsam derdimden faydalanirlar . Tedavi gördüğümü gorecegimi su an ailemden kimseye soylemedim soylemem de

Back