• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık C life macun kullanıpta hamile kalan var mı acaba ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet normal oldu. Regli gunlerimi bile tutmazdim. Kafayada takmazdim bir gun midem bulandi acaba hamilemisin dediler bilmem ki dedim gittim test aldim yaptim cift cizgi dr a bir gittim 8 haftalik dedi. Kalp atisini bile dinletti megersem ustune gormusum kuzumun ahhh ahhhh ne sansliymisim. Gene oylr olsa pat diye gelse keske diyorum ama o zaman da 29 yasimdaydim. Genclik vardi ahhh ahhhh efkarlandim 😂🤣

Evet normal oldu. Regli gunlerimi bile tutmazdim. Kafayada takmazdim bir gun midem bulandi acaba hamilemisin dediler bilmem ki dedim gittim test aldim yaptim cift cizgi dr a bir gittim 8 haftalik dedi. Kalp atisini bile dinletti megersem ustune gormusum kuzumun ahhh ahhhh ne sansliymisim. Gene oylr olsa pat diye gelse keske diyorum ama o zaman da 29 yasimdaydim. Genclik vardi ahhh ahhhh efkarlandim 😂🤣
Ne guzel ya masallah 😂😂su an da gencsin canim taş gibi hatunsundur

Aman sakinnnn. Ben yaptim sen yapma karsima gecip bir cocuk hic cocuk diyen mi. Yeni dogum yapip evladini kaciranmi. Evde kedim var cocuk hasretinden mi besliyosun diyenmi sakinnnnn sakin kimselere soyleme
Faydalari yoksa zararlari da olmasin .nasihatler teselliler neler neler ama ben hepsini biliyorum bosuna .sanki kendileri tedavi gormusler gibi anlatmazlar aayyyhhhhhhh😂😂

Yok gercekten oyle hassasim biraz ice ata ata icimi curuttum 5 yildir bir bas donmem var gitmedigim bolum kalmadi 5 er 8 er kez hic bir sey bulamadilar. Bi yandan ona mucade bir yandan kayin kaynana kayinpeder elti gorumce bide yumurtaliklarim gitti oldum sana hem kel hem fodul😂🤣 Rabbim basa cikamayacagim rahatsizlik vermesin Yarabbim bugunume bin sukur.

Yok gercekten oyle hassasim biraz ice ata ata icimi curuttum 5 yildir bir bas donmem var gitmedigim bolum kalmadi 5 er 8 er kez hic bir sey bulamadilar. Bi yandan ona mucade bir yandan kayin kaynana kayinpeder elti gorumce bide yumurtaliklarim gitti oldum sana hem kel hem fodul😂🤣 Rabbim basa cikamayacagim rahatsizlik vermesin Yarabbim bugunume bin sukur.
Kuluna gore dert dagina gorre kar verirmis Rabbim . Cok şükür halimize yine de elimiz ayagimiz tutuyor.😍 bas agrisi ablamda vardi ayno sekilde Hoc birsey bulamadilar😂

Haklisiniz aslinda tek basima cabalarimin bos oldugunun bende farkindayim. Ama sanki su an bir kabullenememe durumum var. Aslinda o laflari duyana kadar cocuk dusunmuyordum. Ama simdi inatmis gibi kizim ve esim basta olmak uzere herkes uzerime uzerime geliyorlar. Bu son gittigim dr dan alacagim bilgilere gore esimle oturup konusucam. Eger doktor tup bebekle deneyebilirsin derse esimde kabul ederse tamam. Yok tam tersi etmezse artik benim elimden birsey gelmiyo maalesef. 1.5 yildir butun stresini ceremesini ben cekiyorum. Bu zmaan kadar muayene ol cik hersey yolunda saniyordum. Cahilde degilim ama boyle hormonlardi oy du buydu bilmiyordum bile. Inanin ne drlar var. Bana cocugum olup olmadigini ve cinsiyetini sordu. Bende kizim var dedim 9 yasinda o zmaan kizini erken evlendirebilmen gerekebilir dedi. Cunku anneden kalitsaldir cocuga da gecer senden 5 til onceye kayar bu durum erken evlendir dedi. Allah la ilahe illallah ne diyim ben simdi buna bu dr da bahcelievler devlet hastanesinden.
Çocuğunuz varmış en azından. Benim yok bana rahim yetersiz diye hiç uğraşmadan taşıyıcı anne bul diyen dr da oldu. Eğer çocuk isitiyorsanız dediğim gibi doğru bir merkez ve dr seçin derim. Ben 3.5 senedir uğraşıyorum. 1 tane çocuğum olsaydı bu kadar uğraşmazdım. Maddi, manevi yıpranıyor insan. Kullanılan ilaçlar, operasyonlar sağlığını da bozuyor insanın.. 3.5 sene benim hayatımdan bir kayıp.

Baska yolu yok mu sizin durumunuzun 😔 kardesiminde 10 yil oldu olmuyor bebegi. Hep seyi dusunuyorum iannin yazarken bile kotu oldum agliyorum su an. Biz iki kardesiz. Ailemiz oyle aman aman kalabalik degil kizimin hic yasiti yok. Ben babasi teyzesi enistesi bu dunyadan gocup gitsek tek basina kalicak. Ölumun saati vakti yok ki buyutiyim yuvasini kursun cocuklari olsun gocup gidiyim beni unutsun. Olursa boyle olsun tek temennim ama ya bisey olsa tek basina ne yapicak... neyse dusunurken bile deliriyorum. Kardesi olsun o yuzden istiyorum ne biliyim can yoldasi olur ona. E tabi kendime cok kizginim neden bunlari bi 5 yil once dusunmedim diye. 5 yil oncesine gidiyorum. O zaman da hakliymisim yapmamakta diyorum. Karmakarisik duygular icindeyim kimseye soyleyemiyordum. Hergun cift cizgi cikicak umuduyla yatip kalkiyorum iste. Rabbim hepimizin gonlune gire versin. Rabbim isteyene versin.

Kullanmaya baslamadim daha 4 gun once regli olabildim sonunda ama bu seferde 1 haftadir vucudum kasiniyor. Dr. a gidicem eger allah korusun sıkıntili bir durumum yoksa kullanmaya basliycam. Hep bi aksilik cikti bende maalesef

Merhaba ben üç buçuk yıllık evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Bir kez aşılama yaptırdım tutmadı ondan sonra adetimin günü 45 güne çıktı 😔 Psikolojik olarakda cok etkilendiğim içinde şuan tedavi görmüyorum nette c life diye bir bitkisel macun gördüm kullanıp faydasını gören varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ..
Ben geçen ay kullandim canım yarim kutu bu ay yani cumartesi günü hamile oldugumu öğrendim çok güzel bi macun

Kullanmaya baslamadim daha 4 gun once regli olabildim sonunda ama bu seferde 1 haftadir vucudum kasiniyor. Dr. a gidicem eger allah korusun sıkıntili bir durumum yoksa kullanmaya basliycam. Hep bi aksilik cikti bende maalesef
Canım öyle olmasının sebebi az su icdigin için bol bol su iç göreceksin herşey yola girecek

Merhaba arkadaşlar bende macundan alipalıp kullanmayı istiyorum ama kararsız da kaldım 8 senedir çocuğum yok olmadigim tedavi kalmadı sıkıntı pko😔

Back