Gebeliğe Hazırlık c life bitkisel karısım kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nasılsın canım sende son durum ne?

Ben 20.günden sonra testim bittiği için yapamadım o günden sonra ama 21.günde kasığımda sızlama olmuştu çok merak ediyorum acaba o gün mü oldu yumurtlamam eğer öyleyse adetimin 35.günde gelmesi lazım bakalım

Nasılsın canım sende son durum ne?
Iyiyim sukur canim, seni sormali.
Bilincaltima cok girdi galiba bugun ruyamda test yapmisim cift cizgiydi hamileymisim, macunu fln düşünüyorum hemen
Ama degilim hissediorum tup bebege baslarim artik. adet gününü bekliorum. Fayda olmus mu olmamis mi gorcez

Değerlendirdim hatta ardındaki 3 günü de ama olmadı. Zaten ben testleri birgebeningünlüğünden aldım ebru hanım bu pik değil dedi ama her ihtimale karşı değerlendirdim. Ben kendimde sorun olduğunu düşünüyordum demek c life kullanan baya kişide aynı sorun olmuş. Benim elime geç geçti adetin son günü başladım çalışıyorum diye yürüyüş de yapmadım zaten günde 7bin adım atıyorum diye ondan olmadı diye düşünüyorum bu ay bakalım ne olacak

Yanliz dun bende koyu akinti ve kasik agrisi vardi ben yinede gunu degerlendirdim bugunde bel agrim var bence dun yumurtlama gunumdu oyle hissediyorum bugunu de degerlendircem bakalim ben dun herhalukara karsi macunu biraktim zaten.

Merhaba güzel anne adayları bende yeniyim aranizda.Bende ptesi elime geçti macun ve kullanmaya başladım ama yumurtlamam oldumu bilmiuorum çünkü akıntım olmadi. Hatta soğuk almışım çok kötü öksürüyorum uzun uzun ona rağmen bile akıntı sıfır.

Pazar günü emekli bi ebeye gittim rahmin dönmüş çevirdim inşâllahbu ay olur dedi.Buz gün aşırı degerlendirdik ama bugün bat a 12 gün kaldı biraksammiki macunu siz ne dersiniz

Pazar günü emekli bi ebeye gittim rahmin dönmüş çevirdim inşâllahbu ay olur dedi.Buz gün aşırı degerlendirdik ama bugün bat a 12 gün kaldı biraksammiki macunu siz ne dersiniz
Insallah canim, hosgeldin
Adet döngün kac gunde bi, 30 gundeyse iki gun daha ye bence

Benim takvime göre yarın yumurtlama gözüküyor kızlar kaç gün daha kullanim macunu. 2. Ayım kullandığım bu macunu gecen ay işe yaramadı bakalim bu ay yaricakmi

Benim takvime göre yarın yumurtlama gözüküyor kızlar kaç gün daha kullanim macunu. 2. Ayım kullandığım bu macunu gecen ay işe yaramadı bakalim bu ay yaricakmi
Insallah fayda eder
Yumurtlamadan sonra iki gun daha yeniliodu sanirim

İnşallah rüyan gerçek olur
Bende beklemedeyim Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin

Rahim neden dönmüş? Akıntı kasık ağrısı falan oldumu peki yumurtladığına dair bişey hissettiysen bırakabilirsin

Yumurtlama günü her ay değişir aynı günde olmazki sürekli...takvim yöntemi otomatik hep aynı günü hesaplar o yüzden ona göre hareket etme bence ovulasyon testi varsa onunla tespit edebilirsin yoksa vücudundaki yumurtlama belirtilerine bakarsın

Bence yürümekle alakası yok sonuçta az çok hepimiz hareket halindeyiz akşama kadar efor sarfediyoruz zaten ama bu sorunu yaşayan kişi yok bende merak ediyorum bunu o bayana sorucam neden kullananlar ovulasyonda koyuluk görmüyor dicem
Madem faydalı bişeyse niye böyle oluyor

Sorsan da bizde ogrensek, mantiken o gunleri guclendirmesi lazim aslinda ama tam tersi

Sor bakalım ne diyecek. Peki siz macunu kullanmadan önce kopkoyu çizgi görüyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…