- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
Ben ovulasyonla takip etmedim ama, belirtiler uzun surmedi. Bi iki gune bitti. Normal zamana gore akinti, kasik sizlamasi cok azdi. Sanirim dedikleri dogru macunu ilk yediklerinde tam yumurtlama olmuyo. Ama yine ilk seferde hamile kalan cok, hayirlisi bakalim
Ben ovulasyonla takip etmedim ama, belirtiler uzun surmedi. Bi iki gune bitti. Normal zamana gore akinti, kasik sizlamasi cok azdi. Sanirim dedikleri dogru macunu ilk yediklerinde tam yumurtlama olmuyo. Ama yine ilk seferde hamile kalan cok, hayirlisi bakalim
Iyiyim sukur canim, seni sormali.Nasılsın canım sende son durum ne?
Değerlendirdim hatta ardındaki 3 günü de ama olmadı. Zaten ben testleri birgebeningünlüğünden aldım ebru hanım bu pik değil dedi ama her ihtimale karşı değerlendirdim. Ben kendimde sorun olduğunu düşünüyordum demek c life kullanan baya kişide aynı sorun olmuş. Benim elime geç geçti adetin son günü başladım çalışıyorum diye yürüyüş de yapmadım zaten günde 7bin adım atıyorum diye ondan olmadı diye düşünüyorum bu ay bakalım ne olacakAa sanada mı aynı şey oldupeki o hafif koyulaşan gününde değerlendirmişmiydin ve sonrasında? Ben bu macunu üreten bayanla whatsaptan çok yazıştım bunu ona söylicem bu sorunu çok yaşayan kişi var neden böyle oluyo dicem biz o kadar inanıpda alıyoruz para veriyoruz hadi parasını geçtim yumurtlamamızı inşallah etkilemiyodur bende anlayamadım
Insallah canim, hosgeldinPazar günü emekli bi ebeye gittim rahmin dönmüş çevirdim inşâllahbu ay olur dedi.Buz gün aşırı degerlendirdik ama bugün bat a 12 gün kaldı biraksammiki macunu siz ne dersiniz
Hoşbuldum canimInsallah canim, hosgeldin
Adet döngün kac gunde bi, 30 gundeyse iki gun daha ye bence
Insallah fayda ederBenim takvime göre yarın yumurtlama gözüküyor kızlar kaç gün daha kullanim macunu. 2. Ayım kullandığım bu macunu gecen ay işe yaramadı bakalim bu ay yaricakmi
Iyiyim sukur canim, seni sormali.
Bilincaltima cok girdi galiba bugun ruyamda test yapmisim cift cizgiydi hamileymisim, macunu fln düşünüyorum hemen
Ama degilim hissediorum tup bebege baslarim artik. adet gününü bekliorum. Fayda olmus mu olmamis mi gorcez
Pazar günü emekli bi ebeye gittim rahmin dönmüş çevirdim inşâllahbu ay olur dedi.Buz gün aşırı degerlendirdik ama bugün bat a 12 gün kaldı biraksammiki macunu siz ne dersiniz
Benim takvime göre yarın yumurtlama gözüküyor kızlar kaç gün daha kullanim macunu. 2. Ayım kullandığım bu macunu gecen ay işe yaramadı bakalim bu ay yaricakmi
Değerlendirdim hatta ardındaki 3 günü de ama olmadı. Zaten ben testleri birgebeningünlüğünden aldım ebru hanım bu pik değil dedi ama her ihtimale karşı değerlendirdim. Ben kendimde sorun olduğunu düşünüyordum demek c life kullanan baya kişide aynı sorun olmuş. Benim elime geç geçti adetin son günü başladım çalışıyorum diye yürüyüş de yapmadım zaten günde 7bin adım atıyorum diye ondan olmadı diye düşünüyorum bu ay bakalım ne olacak
Amin insallahİnşallah rüyan gerçek olur
Bende beklemedeyim Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Sorsan da bizde ogrensek, mantiken o gunleri guclendirmesi lazim aslinda ama tam tersiBence yürümekle alakası yok sonuçta az çok hepimiz hareket halindeyiz akşama kadar efor sarfediyoruz zaten ama bu sorunu yaşayan kişi yok bende merak ediyorum bunu o bayana sorucam neden kullananlar ovulasyonda koyuluk görmüyor dicem
Madem faydalı bişeyse niye böyle oluyor
Bnde gtmistim oyle ebelereRahim neden dönmüş?Akıntı kasık ağrısı falan oldumu peki yumurtladığına dair bişey hissettiysen bırakabilirsin
Sor bakalım ne diyecek. Peki siz macunu kullanmadan önce kopkoyu çizgi görüyor muydun?Bence yürümekle alakası yok sonuçta az çok hepimiz hareket halindeyiz akşama kadar efor sarfediyoruz zaten ama bu sorunu yaşayan kişi yok bende merak ediyorum bunu o bayana sorucam neden kullananlar ovulasyonda koyuluk görmüyor dicem
Madem faydalı bişeyse niye böyle oluyor
Bnde gtmistim oyle ebelere
Kiminin dogustan bile ters olabiliomus. Doktorlar bilmez fln derler hatta