Cilt Bakımı Ürünleri c.d.6+ Deo Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Dermadewa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
183
0
Merhaba

15 adet KK Pro kart sahibi, üyemiz ile bu ürünü test edeceğiz.

Üyelerimiz c.d.6+ Deo Kremi sayfasında yer alan kullanım şekline göre ürünü kullanıp sonuçlarını olumlu veya olumsuz olarak bu sayfada paylaşacaktır.

C.d.6+ Deo Krem gönderilen kişiler:

emda
izmirli82
kate_34
miss_venezia
moonserose
yaGmurluk

Merhaba..
Ben de deneme gurubuna katılmak istiyorum.Linkte verdiğiniz adresten başvurumu yaptım.

Pek çok ürün deneyimimden sonra,sizin ürününüzü merakla bekliyorum.

Kolay gelsin..

merhaba arkadaşlar kremim dün geldi çok teşekkürler test etttikten sonra sizlerle paylaşacağım sonucu

benimde kremim dün geldi.bu sabahdan itibaren kullanmaya başladım.kolaylıklar dilerim.

merhaba,üç gündür kullanıyorum.kokusu cidden hoş.terleme var ama kokusu olmadı üç gündür

ben her sene koltukaltıma botox yaptırıyorum geçen sene 500papel bayıldım ;amöa bir yaz rahat ettim Allah'tan kokan biri degilim ;ama o terleme beni mahvediyor
bu sene Adana geç ısındı henüz yaptırmadım ;çünkü her ne kadar 6ay dense de botoxun geçerlilik süresine en etkinligi max 3ay ensıcak günler olan temmuzu bekliyordum bu ürünü seve seve deneyebilirim

Ürünlerim bugün elime ulaşdı, bugün itibariyle bende kullanmaya başlıyıcağım umarım işe yarar çünkü bende koltuk altıma botox yaptırmayı düşünüyordum, yaz kış terleyen birisi olarak günlük hayatımı çok etkiliyordu bu durum...

kızlrar yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum çok memnunum özellikle ziraat mühendisi olduğum için genelde tarlalara çıkıyorum güneşin altında çok zor oluyor özellikle ozamanlar denedim normaldede koku olmazdı bende ama bunu sürdüğümden beri ne koku ne bişey ıslaklık bile normaline göre çok değil daha bi az ama krem şeklinde olduğu için süürmesi biraz canımı sıkıyor bunun deo şekli olmaz mı acaba sabah 6 kalkıp işe gidiyorum ve daha pratik bir şeye ihtiyacım var ama şu bi gerçek ki etkili bir ürün

İlk olarak bir kaç saat önce kullandım, izmirin 35 derece sıcağında hiç terlemedim desem yeridir. Hafif bir nemlilik o kadar şimdilik memnun kaldım. Evet bencede deo şeklinde olursa kullanımı kolay olur..

Merhaba..

Ürün bir gün gibi kısa sürede elime ulaştı..

İki gündür deniyorum çok aşırı terlediğim için evet anında kesti diyemeyeceğim ama terleme oranında büyük azalma farkettiğim gerçek.

Sıcakların da çok etkisi var malum ama ürün öyle basit yada avam bir ürün değil. Alman ürünü olması içimi rahatlatıyor.Bir kaç gün daha deneyip tekrardan deneyimlerimi paylaşmak isterim..

koltuk altı terlemesinden ziyade el ve ayak terlemesi şikayetim var
piyasada dermadewa ürünün 4 katı fiyatlara olan ne ürünler denedim ama
bi fayda görmedim
fiyatı ve 1+1 bedava olması cazip geldiği için denemekten
zarar gelmez diye düşünüyorum
hele ki derdime derman olacaksa vazgeçilmezim olucak eminim.

Ben de çok terleyen biriyim,bir de İzmir'in sıcağı eklenince terlemek kaçınılmaz oluyor.Ürünü ayak ve koltuk altımda denedim.Ayaktaki terlemeyi tamamen kesti,koltuk altının terlemesini ise farkedilir derecede azalttı.Benim yüzüm de çok terler fakat yüze sürülmüyor sanırım?

c.d.6 Deo krem özellikle hassas ciltler için ve tüm vücut bölgesinde uygulanabilir bir üründür! Gözle temastan kaçınarak krem yüz bölgesine de uygulanabilir

c.d.6 Deo krem özellikle hassas ciltler için ve tüm vücut bölgesinde uygulanabilir bir üründür! Gözle temastan kaçınarak krem yüz bölgesine de uygulanabilir

bende yüz bölgemden çok terleyen biriyim yüze uygulanabilmesi benim içinde çok iyi oldu.

İlk olarak bir kaç saat önce kullandım, izmirin 35 derece sıcağında hiç terlemedim desem yeridir. Hafif bir nemlilik o kadar şimdilik memnun kaldım. Evet bencede deo şeklinde olursa kullanımı kolay olur..

Aslında c.d.6 markamızın deo, spray şeklinde olan ürünlerimizde mevcut. Fakat Avrupa'da insanlar deo krem çok daha fazla tercih ediyorlar, çünkü uygulandığı bölgeye hem bakım yapıyor, hem ter ve ter kokusunu gideriyor. Ayrıca vücudun tüm bölgelerine uygulanması krem şeklinde olduğu için daha kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…