Cilt Bakımı Ürünleri c.d.6+ Deo Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Terleme engellendiğinde vücut için bir zararı olmuyor mu? Ben o bölgedeki ter bezlerinin işlevlerinin durdurulmasının koltukaltında kist oluşumuna yol açtığını okumuştum..

Terleme engellendiğinde vücut için bir zararı olmuyor mu? Ben o bölgedeki ter bezlerinin işlevlerinin durdurulmasının koltukaltında kist oluşumuna yol açtığını okumuştum..

C.d.6 Deo krem diger cogu ürün gibi terlemeyi ter bezlerini kapatarak teri önlemiyor. Aksine c.d.6 Deo krem uygulanan bölgedeki bakterileri kontrol altinda tutarak terleme ve ter kokusunu 24-48 arasi önlüyor!

terleme ilacını spariş etmiştim.çok memnun kaldım.inanılmaz terleyen biriyim,kremi kullanmaya başladıktan sonra sonuca inanamadım.yürüyüşe çıktım normalde sırılsıklam olmam,sadece hafif bir nem oldu:KK66: çook teşeekkür ederim dermadewa....diğer ürünlerinizide spariş edicem.arkadaşım leke çil kremini kullanıyo ondada sonuç mükemmel....

gerçekten işe yarıyormu
bir sürü ürün var hangisini almalıyım bilemedim

benim koku değil yaz kış ıslaklık problemim var

:KK19:gerçekten işe yarıyormu
bir sürü ürün var hangisini almalıyım bilemedim

benim koku değil yaz kış ıslaklık problemim var

kızlrar yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum çok memnunum özellikle ziraat mühendisi olduğum için genelde tarlalara çıkıyorum güneşin altında çok zor oluyor özellikle ozamanlar denedim normaldede koku olmazdı bende ama bunu sürdüğümden beri ne koku ne bişey ıslaklık bile normaline göre çok değil daha bi az ama krem şeklinde olduğu için süürmesi biraz canımı sıkıyor bunun deo şekli olmaz mı acaba sabah 6 kalkıp işe gidiyorum ve daha pratik bir şeye ihtiyacım var ama şu bi gerçek ki etkili bir ürün

selam,
deo şeklinde oluşu kullanımı kolaylaştırır ama hijyen acısından pek iyi olmaz sanırım.
koltuk altı,yüz,ayak....yok yok böylesi kesinlikle daha iyi:KK34:

merhabalar bende hala kullanıyorum ve gerçekten memnunum ben böylesini daha önce görmedim dediğim gb sadece sürüşü biraz zor ben sadece koltuk altına sürdüğüm için pratik bişeyler daha iyi olurdu ama dediğiniz gb birçok alanda kullanıldığı için deosu pek olamaz :KK17:

kullanmaya devam çok memnunum benim gibi yaz kış terleyenlere kesinlikle öneririm..

X