- 27 Ocak 2008
- 765
- 2
:teytey: hazır olun okumaya biraz uzun olacak çünkü :dance: TARİH:03.04.2008 saat 11:00 da eşim nöbetten geldi. ve ben hala uyuyordum hiç bişeyim yoktu eşim önce hadi sen birazdaha uyu ben kahvaltı hazırlayayım dedi ve bende tamam diyerek biraz daha yattım. 11:30 da kalktım ve ayaga kalkar kalkmaz öyle bir suyum geldiki analatamam ama bende agrı yok bişi yoktu. bendedimki agrım gelene kadar bekleyelim biraz die ama eşim hayır gidecez deyince bende hazırlanmaya başladım fakat bizim dogum çantamız hazır deildi eşim hemen onları hazırladı. :1no2: neyse birza geçti ve hafif adet agrısı şeklinde agrım oldu ve suyum daha fazla gelmeye başladı. bu arad biz sezaryan olacaktık sözde gün alınmıştık 10 nisana . fakat olmadı kızımız dayanamadı içerde 38hafta 3 günlüken geldi hayatımıza ,dünyamıza evet nerde kalmıştık neyse eşyalarımızı eşim hazırladı ve hemen eşimin görev yaptıgı hastaneye samatya devlet hastanesine gittik ve hiç agrı çekmeden 3.5cm açılma olmuş hasatende adet adrısına benzer hafif agrılarım başladı ve dr bayandı bana benim tavsiyem bak agrı çekmeden açılman olmuş çook rahat normal dogum yaparsın dedi ben hala sezaryan istiyordum sonra beni ikna etti dr ve tamam normal olsun dedim. sonra dogumhaneye aldılar bende korku yok denecek kadar azdı çook garip bişeydi hissettigim duygu korku heycen endişe karışımı bişeydi. dogumhaneye gittik epidural anestezii için 4cm üzeri açılması gerekiyormuş neyse saat 2 yekadar bekledikve 5 cm açılma olmuş ben hala hafif agrılar hissediyordum ve beni ameliyathaneye aldılar anestezi için orada 5 tane anestizi dr girdi asistan ve uzmanlar vardı. uzman aa böle olmaz dedi anneyi neşelendirelim dediler ve müzik açtılar çook güzeldi ya müzik bir yandan an sonunda fenerbahce marşıyla hadi açıyoruz dediler ve katateri taktılar. hiç agrı hissetmedim kataterde sonra beklettiler ameliyathanede eşim geldi yanıma oda sağlıkçı oldugu için aldılar yanıma beklemeye başaldık ve sonra dogumhaneye gittigimizde saat 21:00 e kadar bekledik ama ben agrı çekmiyordum bile öle uzandım uyudum saat 21:00 de baktılar 9cm açılma olmuş ve hemen masaya aldılar 21:15 te masaya yattım kasılma oldukça onlar ıkın dediler ben ıkındım kasılmayı hiç bir şeyi hissetmedim bile 21:30 da bebişimiz güzel kızımız bengü dünyaya geldi çook mükemmel bir duyguydu.anlatılamz bişi sonra onu babişkosuna götürdüler . işte böyle hikayemiz gercekten bir hikaye oldu. inanın çıkınca dogumdan hiç bişi hisstemedim bebişimi kendim giydirdim beslemeye çalıştım tuvalete kendim kalktım arkadaşım vardı yanımda ama genede çogu işimi kendim yapabiliyordum. öyle perşembe akşam dünyaya geldi cumartesi sabah çıkardılar bizi pazar günü bebişim sarılık oldu ve 1 gece bebişimiz hastanede bırakıp eve geldik çook zordu onu orda bırakmak, ve şimdi evdeyiz
darısı tüm hamişlerin başına bebiş bekleyenlerede allah bu duyguyu yaşatsın inşallah a.s.
darısı tüm hamişlerin başına bebiş bekleyenlerede allah bu duyguyu yaşatsın inşallah a.s.