Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bzim Dogum Hikayemizde şöylee Teyzeleri :)
- Konu Sahibi Prm.Oznur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hepinize sonsuz teşekkür edrim a.s. ALLAH sizleride kolay bir şekilde dogumlar nasip etsin bebek bekleyenlerde hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH a.s.
nilmısra canım epidural dogumda bebegin başının çıkışını hissetmedim . sadece gördüm valla o bile yetiyor canım zaten anestezide sana agrı pompasını veriyorlar. agrın sancını hissedince hemen kendin pompaya basıyorsun o yüzden hiç agrıda hissetmiyorsun ben hiç bişey hissetmedim saat 21:30 bebişimiz dogdu ve ben sabaha karşı hissetmeye başladım oda hareket edince dikişlerimde hafif agrılar ve kasıklarımda adet agrısı hissettim oda şimdi geçti sadece öksürüğüm grip oldugu için dikiş yerlerime bası yapıyor ozaman agrım oluyo okadar. herkese epidural normal dogum tavsiye ediyorm a.s.:teytey:
nilmısra canım epidural dogumda bebegin başının çıkışını hissetmedim . sadece gördüm valla o bile yetiyor canım zaten anestezide sana agrı pompasını veriyorlar. agrın sancını hissedince hemen kendin pompaya basıyorsun o yüzden hiç agrıda hissetmiyorsun ben hiç bişey hissetmedim saat 21:30 bebişimiz dogdu ve ben sabaha karşı hissetmeye başladım oda hareket edince dikişlerimde hafif agrılar ve kasıklarımda adet agrısı hissettim oda şimdi geçti sadece öksürüğüm grip oldugu için dikiş yerlerime bası yapıyor ozaman agrım oluyo okadar. herkese epidural normal dogum tavsiye ediyorm a.s.:teytey:
CANIM BEN KOLAY DOGUM İÇİN HERHENGİ BİŞEY YAPMADIM HATTA BEN ÇOOK HAREKETLİDE DEĞİLDİM İLK 5 AY AMBULANSTA ÇALIŞIYORDUM OZAMAN HAREKETLİYDİM FAKAT İZNE AYRILINCA HEP EVDEYDİM DIŞARI ÇIKIP DÜZENLİ YÜRÜYÜŞLERDE YAPAMADIM HEP YATTIM ANLAYACAGINIZ SANIRIM BÜNYEYE BAGLI RAHİM' ÇATINA BAGLI SANIRIM HEMEN AÇILMIŞ ZATEN BEN DOGUMA GİTMEDEN AGRI ÇEKMEDİM 3.5 CM AÇILMIŞTI HİSSETMEDİM BİLE SUYUMUN GELMESİYLE ANLADIK DOGUMUN BAŞLADIGINI
MURGİZ CANIM BEN HATIRLAMIYORUM ÇAMAŞIRA ZEYTİN YAGINI FALAN BEN ZEYTİN YAGINI SADECE ÇATLAKLARDA KULLANIN DEMİŞTİM SANIRIM SADECE BEN PANİK YAPMADIM ÇOOK SAKİNDİM a.s.
MURGİZ CANIM BEN HATIRLAMIYORUM ÇAMAŞIRA ZEYTİN YAGINI FALAN BEN ZEYTİN YAGINI SADECE ÇATLAKLARDA KULLANIN DEMİŞTİM SANIRIM SADECE BEN PANİK YAPMADIM ÇOOK SAKİNDİM a.s.
CANIM BEN KOLAY DOGUM İÇİN HERHENGİ BİŞEY YAPMADIM HATTA BEN ÇOOK HAREKETLİDE DEĞİLDİM İLK 5 AY AMBULANSTA ÇALIŞIYORDUM OZAMAN HAREKETLİYDİM FAKAT İZNE AYRILINCA HEP EVDEYDİM DIŞARI ÇIKIP DÜZENLİ YÜRÜYÜŞLERDE YAPAMADIM HEP YATTIM ANLAYACAGINIZ SANIRIM BÜNYEYE BAGLI RAHİM' ÇATINA BAGLI SANIRIM HEMEN AÇILMIŞ ZATEN BEN DOGUMA GİTMEDEN AGRI ÇEKMEDİM 3.5 CM AÇILMIŞTI HİSSETMEDİM BİLE SUYUMUN GELMESİYLE ANLADIK DOGUMUN BAŞLADIGINI
ya canım karıştırdım herhalde özturyu demiştr belkiii biri demişti amaaaa:uhm: o zaman ya nisan annelrinde okumuştum bi süre önce :)
sağol canım cevapladığın için maaşalah canım darısı başımıza böle kolay doğum
bebişinide allh sana bağışlasın a.s.