- 4 Aralık 2022
- 29
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi blackclove
buzlukta sucuk vardı ancak son kullanma tarihinin geçtiğinş fark ettim atmalı mıyım sizce buzlukta olduğundan emin olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baharatlı olduğu için hayvanlara zararlı sucuk.Pişirip hayvanlara verilir mi bir veterinere danışıp verseniz hem hayvanların karnı doysun şu kış günü
Fazla aldığımız zaman biz hep buzlukta muhafaza ediyoruz. Tavukla aynı mantık dondurucuya girince skt önemli değilbuzlukta sucuk vardı ancak son kullanma tarihinin geçtiğinş fark ettim atmalı mıyım sizce buzlukta olduğundan emin olamadım
Önemli olan buzluğa koyduğunuz tarihte geçmiş miydi? Eğer öyleyse atın, değilse atmanıza gerek yok. Buzluktayken tarihi geçtiyse bir şey olmaz.buzlukta sucuk vardı ancak son kullanma tarihinin geçtiğinş fark ettim atmalı mıyım sizce buzlukta olduğundan emin olamadım
aaa bilmiyordum ondan dedim veterinere sorup versin diye iyi oldu öğrendiğimizBaharatlı olduğu için hayvanlara zararlı sucuk.
Buzluğa koyduğum tarihte geçmemişti 2022 diyo ay olarak yazan kısım silinmişÖnemli olan buzluğa koyduğunuz tarihte geçmiş miydi? Eğer öyleyse atın, değilse atmanıza gerek yok. Buzluktayken tarihi geçtiyse bir şey olmaz.