• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzluktaki sarma acillll

hazallll topal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
16
1
1
24
Kızlar buzlukta sarmam vardı çıkardım pişirdim mi güzel tadına bakıyım dedim buzluğun kokusu sinmiş ya napcam nasıl geçer üstüne tereyağı falan mı eritsem

Kızlar buzlukta sarmam vardı çıkardım pişirdim mi güzel tadına bakıyım dedim buzluğun kokusu sinmiş ya napcam nasıl geçer üstüne tereyağı falan mı eritsem
Maalesef ne çiğden koyunca güzel oluyor ne de pişmiş koyunca ☹️ en güzel taze pişir ye.. hele pişmiş olanlar daha kötü oluyor Allah affetsin. Buzluk kokusu değil de tuhaf bişey oluyor ya. Maalesef kurtuluşu yok. Ben öyle çok attım sarma🤷🏻‍♀️

Maalesef ne çiğden koyunca güzel oluyor ne de pişmiş koyunca ☹️ en güzel taze pişir ye.. hele pişmiş olanlar daha kötü oluyor Allah affetsin. Buzluk kokusu değil de tuhaf bişey oluyor ya. Maalesef kurtuluşu yok. Ben öyle çok attım sarma🤷🏻‍♀️
Peki sizce üstüne terayağı erdirmek çok mu saçma bi fikir hani teryeağınj. Kokusu baskındır ya

Pirinç hassas bir besin maddesi, bitkisel olmasına rağmen hayvansal besinler kadar dikkat edilmesi gerekir. Bence de yemeyin en iyi ihtimalle mideniz bulanacak.

Back
X