Buzlukta uzun süre durabilir mi acaba?

Annelikyoluuzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
91
28
3
50
kızlar hayırlı sabahlar
Sorum olacak size :)
Buzluğa poğaça yapıp koymayı planlıyorum çok seviyorum ama mayalama yoğurma işi yoruyor beni her zaman da müsait olamıyorum gelene hemen pratik olması için buzluya atmak istiyorum
Bozulmadan ne kadar durabilir buzlukta?

Haftalarca kalir. Ama buzlukta tadi degisiyo sanki bi sure sonra o yuzden kisa sure icinde tuketmekte fayda var.

hamur işi buzluğa ne atarsan at çıkarır çıkarmaz çözülmesini beklemeden hemen teflon tavada ısıtırsan tadı bozulmuyor ve çıtır çıtır oluyor.

benim kv kete, poğaça vs hep atıyor buzluğa ama sanırım poğaçayı daha kısa sürede tüketiyor. benim 2-3 ay kalan poğaçalarım var pek tadı bozulmuyor çıkarınca yiyoruz ısıtıp.

Ben hep yapıp koyuyorum özellikle ilk evlendiğimiz de eşim haftada 2 kere göreve gidiyordu kesin o zaman götürmesi gerekiyordu birde birlikte çalıştığı binbaşı vardı . Onunda eşi burada yoktu hali ile ben hem eşime hemde adama yapar çantalarını doldurur göreve yollardım. Sonra baktım ki olmuyor böyle sabah kalkıyoruz görev var diyorlardı yetişemez olmuştum görev olunca evde panik oluyordu . Bende birkaç parti yapıp koyuyordum bence uzun zaman kalır rahat olun

Ben ekmeklerimi alıp buzluğu koyuyorum, yiyeceğimiz zaman çıkarıyorum kaç dilim gerekliyse. Mikrodalgada ısıtıyorum.

Sıfır israf. Çokk memnunum. Haftada 2 paket yeterli oluyor eşimle bana.

Poğaça yapıncada buzluğa koyuyorum. Isıtıp yiyoruz. Genelde 1-2 haftaya bitiyor tadında değişiklik olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…