Buzluğa doğum sonrası gelen misafirlerime

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Yakın bir zamanda Doğum yapacağım ve yaşadığım yerde çok misafir ağırlanır, bende aniden gelen kişiler için buzluğa bir şeyler atmak istiyorum yiyecek. Acaba kurabiye ve mayalı poğaçayı yapıp pişiriz buzluğa atsam bozulma olur mu tat değişikliği olur mu yapan var mı bu şekilde

Merhabalar su gibi doğurun inşallah.Kurabiyeleri teneke kutuda saklayabilirsiniz.Poğaça börek pişirip porsiyonlara ayırıp buzluk poşetlerinde dipfrizde mahafaza edebilirsiniz tadında bir değişiklik olmuyor.Aynı zamanda bakliyatları haşlayıp da dipfirizde harika oluyor aniden gelen misafir için.

Merhabalar su gibi doğurun inşallah.Kurabiyeleri teneke kutuda saklayabilirsiniz.Poğaça börek pişirip porsiyonlara ayırıp buzluk poşetlerinde dipfrizde mahafaza edebilirsiniz tadında bir değişiklik olmuyor.Aynı zamanda bakliyatları haşlayıp da dipfirizde harika oluyor aniden gelen misafir için.
Aminnn. Çok teşekkür ederim o halde ben yapmaya başlayayım ve difrizi doldurayım :-) teneke kutu düşünmemiştim uzun ömürlü olur mu ki kutularda

Back
X