Buzdolabındaki Ceset 😟

Başlığınız youtuberların clickbait başlıklarına benzemiş Müge Anlı'da izlediniz de etkilenip buraya yazdınız zannettim valla

Koku ne durumda?
evet başlık biraz müge anlı tarzı demekki kadın o yüzden bu kadar izleniyor.

Kokuya gelince valla burada yazılanları uuguluyorum tek tek.
Bakalım 2 saattir çogunu denedim.

Se bugün burada yazılanları bir yapayımda olmadı artık yarın servis çagırırız .
Teşekkürler

Bizim de oyle oldu. Zamanla geciyor hemen kokusu gitmiyor. Surekli sirkeli suyla temizledik karbonat limon kabugu filan gecti ama.

Gercek ceset sandim ben de Ya konu sahibi neden ceset dedi bozulan etlere ceset mi deniyo?

Bizim bir akraba evde kurban bırakmış geri döndüklerinde değil dolap kocaman odayı kurt ve koku sarmış oda görünmüyormuş dışarıdan. Hani meyve sebzedir anlarım de et zor

Ben aynı sebebten çalışır durumdaki derin dondurucuyu çöpe attım
O koku çıkmaz asla

Servis bana dedi ki bir işlem yapıyoruz çıkma olasılığı var ama çıkmama olasılığında var o kokunun ve verdiği fiyat da dondurucunun yarı fiyatıydı yaptırmadım
Oyle mi,bilemiyorum benim bir tanidigim yaptirmisti cift kapili buzdolabina 320 lira almislardi uc dort ay kadar oluyor. Belki her yerde farklidir durumlar

O dolabi ay aynisi basima geldi ne yaptiysam.gecmedi koku felaket istersen kutu kutu çamaşır suyuyla sil gene gecmez

Benim de geçen evde bir koku var diyordu m meğer buzdolabında ki kalıp gibi olan eti eşim cozdurmek için su dökmüş

Filtrelere kanlı su birikmiş hatta dolabın arkasından yerlere akmış farketmedim kokuyu takop edince anladık

Komlpe kutuyu çıkarttık buzdolabinin buzluk kısmındaki tabanda da ki filtrelerden su döküp aşağı temiz su gelene kadar temizledik

Komple soktuğum şeyleri dezenfekte ettim yerleştirdim ama benim kanlı su akmisti sadece ..sonrada kömür koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…