Buzdolabındaki Ceset 😟

O zaman arkasindaki tum borulari acip onlari da Temizleyin bari.
Bir de sen hamilesin Cok yaklasip Elini surme Esin yapsin.

Bu durumu 12 yıl önce düğün hazırlıkları yaparken yaşamıştım, bütün esyalarım ceyizlerim serilmişti dügünümüzu bekliyorduk eşim.buzdolabini doldurmuş donüşde dolabimiz dolu bulunsun diye, eşime demistim ki jarteli indir ancak buzdolabinin jarteli açık kalsın benim minnoş kocam hepsini indirmiş, eve döndugümüzde düğünden sonra yok böyle bir koku 4 yılda zor çıkardım kokuyu

Başlık ne öyle yav gece yarısı korku filmleri gibi.

Direkt buzdolabını değiştirin siz. Kimbilir ne zaman attı şalterler de o dolap öyle koktu? Koku geçse bile dolapta bir sürü mikrop, bakteri türemiş olabilir. Sağlıksız yani.

Aynı durumu çocukken yaşamıştık. Kurban bayramı sonrası şehir dışına çıkmıştık, dönüşte tüm etler bozulmuş, hatta yaz sıcağı olduğu için kurtlanmıştı. Annem ne yaptıysa çıkaramadı kokuyu, buzdolabını değiştirmiştik.

Doğru söylüyorsun lastik kıvrımları vs iyice dezenfekte edilmeli

Bir ay öncesi arkadaşımın kaynanası yaşadı hatta herşey kurtlanmisti etler falan dediğin gibi pencere acip önüne açık koymuslae buzdolabını koku geçti diyordu onlar kahve koymuş temizledikten sonra

Bu sorunu yaşayanlar o kokunun bir daha çıkmadığını söyler hep. Buzluk kısmını kullanmayıp derin dondurucu alabilirsiniz mesela

Sizinki daha vahimmiş.
Hem evlilige hem o korkun kokuya alışmaya çalışmak.
Ayyyyy ama Allah dülmenımın başına vermesin ya.
Ne lanet bişey miş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…