Buzdolabındaki Ceset 😟

Bence buzdolabını değiştirin bir tanıdığımın başına geldi dolabı değiştirdiydiler ...O kokunun çıkacağını sanmıyorum plastiğe sinmiştir

Çok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...

Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN 😞😔😭
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.

Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
Aynı şey gecen aylarda bi arkadaşın başına geldi malesef dolaplarını değiştirdiler her yolu denediler 1 ay ugraştılar yazık oldu gitti sıfır dolap. İçlerine gitmişler kurtlar çıkarması da imkansız tabi bunu . Değiştirin sizde hiç ugraşmayın

Kömür koyun dolabınıza.
Ama servis çağırmadan düzelmez.
Arkada panelin değişmesi lazım.
Ya da çok dağıldıysa dolabın değişmesi lazım.
Öyle bir iki günde geçecek bir koku değil malesef.
Geçen yaz başımıza geldi, ki buzluk o kadar dolu değildi.

Başlığınız hiç olmamış!

Bir de içinde siyah dikdörtgen bir kömür var o da bütün kokuyu kendisine çekiyor onu da dolaptan çıkarsanız iyi olur.

Aynı olay başına gelen tanıdıklarım tek çözümü dolabı değiştirmekte buldular.

Aynisi bu yaz benim ablamin basina geldi naptilarsa koku gitmedi baska buzdolabi aldilar malesef

Bence dolabın altına kadar indiğine göre borularda vardır saçmamı bilemiyorum ama ben olsam denerdim sirkeli karbonatlı suyu dolaba döker borularda çıkmasını saglardım

Çok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...

Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN 😞😔😭
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.

Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
Bardağa süt koyun bekletin her yarım günde sütü değiştirin. Bardağı plastik kullanın çünkü cam buzlukta patlar

Icini Iyice temizleyin az kimyasalla.Sirke karbonat gibi.Daha sonra içine mangal kömürü koyup bir kaç gün bekletin. Ve en önemlisi ki koku ordan geliyor dolabin arkasinda devir dayimi yapan su borusu var ince bir borudur altında kutu var suyu akıtmak için prizi çekip o boruyu temizleyin.

Benim teyzemin başınada gelmişti, oda ne yaptıysa gideremedi kokusunu.. Buzdulabını yenilemekte zorunda kaldı.

Aynı şey gecen aylarda bi arkadaşın başına geldi malesef dolaplarını değiştirdiler her yolu denediler 1 ay ugraştılar yazık oldu gitti sıfır dolap. İçlerine gitmişler kurtlar çıkarması da imkansız tabi bunu . Değiştirin sizde hiç ugraşmayın
Bizde kurt yoktu sanırım o kadar kalmamaış ama koku en üst seviyede
Bakalım buradaki herşeyi deneyecegim
Son olarak sanırım atmalıyım.
İnşaAllah dolap temizlerken dogurmam 😷😰😰😨😵😵

X