- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 34
- Konu Sahibi S a l o m i
Ne saçma başlık insanları bir şey varmış gibi telaşlandırıyosun konuna cevap yazılsın diye böyle bişey yaptın heralde komik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şey gecen aylarda bi arkadaşın başına geldi malesef dolaplarını değiştirdiler her yolu denediler 1 ay ugraştılar yazık oldu gitti sıfır dolap. İçlerine gitmişler kurtlar çıkarması da imkansız tabi bunu . Değiştirin sizde hiç ugraşmayınÇok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...
Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.
Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
Bardağa süt koyun bekletin her yarım günde sütü değiştirin. Bardağı plastik kullanın çünkü cam buzlukta patlarÇok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...
Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.
Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
Bizde kurt yoktu sanırım o kadar kalmamaış ama koku en üst seviyedeAynı şey gecen aylarda bi arkadaşın başına geldi malesef dolaplarını değiştirdiler her yolu denediler 1 ay ugraştılar yazık oldu gitti sıfır dolap. İçlerine gitmişler kurtlar çıkarması da imkansız tabi bunu . Değiştirin sizde hiç ugraşmayın