- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
-
- Konu Sahibi S a l o m i
herkes al at diyor ya .Iyyyy aynı şeyi yaşadım ,bende tek başıma temizlemiştim , bir de eski buzdolabıydı, şimdiki aklım olsa atardım ama eski olduğu için , yeni atılır mı yahu? Geçen ay 5500 para verdim buzdolabına , kendimi atarım onu atmam
Bizim altta çıkacak bir yer yok.Aynı şey bizimde basimiza gelmisti tatil dönüşü bizimki sizinki kadar olmamasina ragmen iyi biliyorum o kokuyubizde iyce temizledik koku gecmeyince servisi çağırdık servis buzluktaki alt tarafi söküp icine ilac sikti biraz bekledi ardindan kaynatilmis bir caydanlik suyu bosaltti icine o suyu bosaltikca arkdaki hazneden kanlar akti resmen megerse butun eriyenler borulara dolmus oyle birgun bekledik sonra calistirdik ama koku yine basladi calistirinca esimde bakmisti servis yaparken nerden sokulup takilacagina bu defa biz soktuk buzlugu ilac sikip arkadan temiz su cikana kadar su doktuk baya bi atka hazneyi de iyce temizledik oylede bir gun bekledi taktik fişe çok şükür gecti ondan sonra kullaniyoruz.
Havalandırmayla geçmiyor maalssef bizim de başımıza gelmişti. Buzluğa az az ilaçlı su dökün kontrollü yani domasteslo bulaşık deterjanını karıştırın. Tahliye bölümünden arkadaki kutuya dolacaktır. Her defasında suyu alın ordan. Bu işlemi bir kaç kez tekrarlayın en son da 3 kez falan temiz su dökün alt taraftan çıksın bu şekilde geçiyor. Kolsy gelsinÇok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...
Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.
Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
İnşaAllah yaHavalandırmayla geçmiyor maalssef bizim de başımıza gelmişti. Buzluğa az az ilaçlı su dökün kontrollü yani domasteslo bulaşık deterjanını karıştırın. Tahliye bölümünden arkadaki kutuya dolacaktır. Her defasında suyu alın ordan. Bu işlemi bir kaç kez tekrarlayın en son da 3 kez falan temiz su dökün alt taraftan çıksın bu şekilde geçiyor. Kolsy gelsin
Borular temizlenmediği müddetçe devam edecektir o koku . İsterseniz günlerce havalandırın çalıştırmaya başladığınızda ceset kokusu yine geçmez. Çok üzüldüm adınıza insan etten balıktan soğuyo böyle durumda. Geçmiş olsunİnşaAllah ya
Yarın böyle yapayım bir daha o halde .
O boruyu tıkadım koku orda mı geliyor diye ama yine koku devam.
Aynen öyle . Et hastası eşim bile bir müddet et görmek istemiyorum diyor . Psikolojisi bozuldu onunda .Borular temizlenmediği müddetçe devam edecektir o koku . İsterseniz günlerce havalandırın çalıştırmaya başladığınızda ceset kokusu yine geçmez. Çok üzüldüm adınıza insan etten balıktan soğuyo böyle durumda. Geçmiş olsun
Öyle bir başlık ki ayrıca öyle bir konuya baslayisiniz varki kalbim ağzımda atarken okudum diye bilirimÇok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...
Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.
Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
Umut verdiniz geröekte sagolun inşaAllah bende sizin kadar şanslıyımdırAynı şey başıma geldi. Çok zor geçiyor koku ama geçiyor. Karbonata sirke döküp silin. Havalandırıp bi kaç kez tekrar edin. Benim geçti sizinki de geçer merak etmeyin. Yalnız başlık müthiş