Buzdolabındaki Ceset 😟

Benimde başıma geldi sirkeli suyla silin içine mangal kömürü koyun içine biz öyle yapmıştık internetten arastirip

o buzdolabindan bir cacık olmaz, degistirmeniz lazim da o başlık nasil bir başlık arkadaşım?
tüylerim diken diken oldu.

başlık gerçekten çookk kötü ben olsam yüksek ihtimalle dolabı değiştirirdim ama öncesinde mangal kömürü koymayı bir deneyin.

Ayy o koku gitmezmiş ya imkaniniz varmi dolabı değiştirmeye

Yanmamis mangal komiru koyup bekletmeyi deneyin

Bizim evde de buzdolabı bozulmuştu. Biz hemen attık dolabı çünkü çıkmaz dediler kokusu. Dolabı attık yeni dolap aldık ve üzerinden 5 sene geçti ama ben hala o mutfağa girdiğimde kokusu burnuma gelir.

Benim başıma geldi 3 kez silindi 1 sene kullanılmadı bütün o giderleri falan silindi bir süre sonra geçti yeni buzdolabı düşünüyordum şeyi çağırın servisini

Buzdolabı markası neyse arayın onlar götürül yıkayıp temizliyorlar bir de sabuna benzer bir şey var ondan kullanıyorsunuz.zamanla geçiyor ama en az 1 ay daha sürer.

Iyyyy aynı şeyi yaşadım ,bende tek başıma temizlemiştim , bir de eski buzdolabıydı, şimdiki aklım olsa atardım ama eski olduğu için , yeni atılır mı yahu? Geçen ay 5500 para verdim buzdolabına , kendimi atarım onu atmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…