buzdolabı rafları

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
2
86
Denizli
arkadaşlar buzdolabının raflarına raf kağıtları koyan varmı ben denemek istiyorum sürekli temizlemekten kurtulurum diye ama elektrİK tüketimi açısından yada dolap açısından bir zararı varmı acaba

aaa yeni duydum ..gerçekten ne iyi olur canım yaaa..nerde var öyle kağıtlar ..ben hiç markette rastlamadım..acaba dikkatimi mi çekmedi ...inşallah kullanan arkadaşlar vardır da bizler de alırız..

ben kullanıyorum çok memnunum ama bu hani beyaz eşya aldığımızda özellikle tvde olan bir örtü oluyo. onun ruloları çıktı renk renk. 1 ila 2 tl iii oluyo. hem sürekli raf yıkama derdi yok örtüleri yıkadımmı tamamdır

bende kullanıyorum, yeni çıkardım attım ama benim kullandıklarım bir milyoncuda satılanlardan varya böyle plastik gibi bir maddeden. neyse çok iyi oluyor çok memnunum ama servisten gelenler demiştiki kullanmak iyi değil ama illa kullanacaksanız çok delikli olanlardan kullanın dedi, bende deseninde delikleri sık olanlardan alıyorum. hem çok şık hem daha temiz. raflara göre kesip yerleştiriyorsun, hatta ben banyo aynasının önünede kesip serdim çok şık durdu.

bende kullanıyorum rulo kalın poşet gibi renkli renkli olanlardan cok iyi oluyor

Biz de dantel görünümlü olanlardan kullanıyoruz hem görünüm açısından iyi oluyor.Biz daha çok çizilmesini önlemek amacıyla koyuyoruz yıkanması da çok kolay...Bir de sonraki temizleme süresini de uzatıyor delikli de olsa...

Bizde de hep dantel görünümlü naylon örtülerden vardır
Öncekiler beyazdı ve 2 kare parça olarak açıyorduk
Şimdikiler renkli ve tüm açılı
Katlar cam olduktan sonra soğukla ilgili sorun olmaz
Önceki dolaplar tel raflıydı Onlarda soğukluğu katlar arası geçirmemem problemi olurdu

çoğu züccaciyede bulunuyor bunlar..yani zor bulunan şeyler degil..bende koydum ama delikli falan degil..çizilmemesi için koydum..kullanımı rahat;silinmesi çok güzel

evet kızlar ben kullanıyorum rulo şeklinde satılıyor çok kullanışlı silinebiliyor dolabada bi zararı yok şıkta duruyor ..makinemin şarzı bittmiş çekip yollıcaktım ama..

ben de kağıt havlu sererim arada, bembeyaz görünüyor tertemiz oluyor içi, kirlendi mi kaldırıp yenisini koyabilirsin....plastik örtüler sağlıklı olmayabilir diye düşünüyorum

dantel gibi pilastik örtüler var annem ondan kullanıyo bizim buzdolabının rafları cam olduğundan çizilmesin diye hemde daha derli toplu temiz duruyo

ben birşey sermiyorum ama şimdi düşündüm de şeffaf plastikler var ikeada
belki onlardan serilebilir.renkli şeyler sermem ben sevmem öyle

havlu peçeteler den seriyorum 4 ayda birde değiştiriyorum çok paratık temiz oluyodu şimdi plastik rulo koydum yapışıyor tencere altlarına yine havlu peçete serecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…