- 5 Haziran 2016
- 29
- 5
Aynı durumu bende yasadım 7 seans yaptırdım değişen hiç birşey olmadı. 3 defa hormon testi yaptırdım temiz çıktı. Ama buz lazer bende hiç bir işe yaramadı hala eskisi gibi duruyor . Ağdaya devam ediyorum .3. Seansı bitirdim ben de soprano ice ile tüm vucut için..(arada 2 de kontrol var , seans kadar detaylı yapıldı)
Belki daha cok erken bilemiyorum fakat seanslar arası temiz geçmesine ragmen geri dönüşleri ilk günkü kadar taze oluyor.Ki ten rengim beyaz ötesi, ve tüylerim karalar karası. Yani bu işlem için son derece uygunmuş.
Buzlazer sitesinde de adı geçen iyi bi hastanede yaptırıyorum orjinalliğinden şüphem yok fakat sanki olması gerektiği ve bahsedilen şekilde ilerlemiyor süreç. Pek bir umutsuzum. Zira yapan uzman son seansta aynı şekilde geri gelmiş tüyleri görünce hormon testi yaptırmamı istedi ve testte hiç bir problem cıkmadı. Hiçten %10 filan azalmış ya da incelmiş olsaydı.
Acı yok diyenlere ise şaşırdım çünkü acı eşiği baya yüksek olan ben özellikle koltuk altı ve bacakta kıvrandım diyebilirim. Rahatlatan tek şey, ütüleme öncesi sürdükleri soğuk jel , o da genitalde pek fayda etmiyor, acıyor. (Genital taraf 8 , koltuk altı 10 , bacaklar ve göbek 16 'da yapıldı ; hangi deger neyi ifade ediyor bilmiyorum ama son seansımda, genitali düşürelim seans uzarsa uzasın dayanamıycam dediğimde 8 e düşürdüğünü gördüm en üstte yazılı değeri)
4.seans için son bir şans daha vereceğim. Yine aynı şekilde sonuç alırsam ödediğim 1 ton parayı yanlarına kar bırakıp, hevesle alıp ne de olsa lazere başladım diye siftah bile yapamadan kenara attığım ısıtıcılı ağda makineme ve 50 metrelik ağda bezime geri döneceğim.
KESİNLİKLE KATILIYORUM.Aynı durumu bende yasadım 7 seans yaptırdım değişen hiç birşey olmadı. 3 defa hormon testi yaptırdım temiz çıktı. Ama buz lazer bende hiç bir işe yaramadı hala eskisi gibi duruyor . Ağdaya devam ediyorum .
Ama benim yuz bolgemdeki killar diyicem. Ciddi anlamda inceldi. Karsidan bakildiginda belli olmuyor artik.KESİNLİKLE KATILIYORUM.
Arkadaşlar Buz Lazerin orjinal makinasında doktor kliniğinde (orjinal makina ALMA Soprano Ice oluyor) yaptırdım. 14 seans yüz bölgem ve halaaa en ufak bir azalma yok. Başta azalır gibi oldu ve kıllar geri geldi. Üstelik çok düzenli yaptırmıştım.
Ayrıca Soprano Ice ile 4 seans koltuk altı ve tam bacak yaptırdım. En yüksek derecede yaptılar 20.Çok düzenli gittim hiç ara vermedim. Sadece bu ay 15 gün geciktirdim onu da geri gelecek mi kıllar diye kontrol etmek için... VE Sonuç hepsi geri geldi. Belki geciken kıllar var geri gelmek için ama çoğu hortladı. Arkadaşlar ben vücuduma aynı klinkte ALEX isteyeceğim. Çünkü 2 seans daha hakkım var. Yüzüme de iğneliye geçeceğim. Yeter bu kadar kandırıldığım. Gerçi burda yapanların da suçu yok. Onlarda müşterisi ile anlıyor bu yöntem iyi mi kötümü... Suç bu makinayı piyasaya sürende. Hem de son teknoloji, acısız, vırt zırt diye. Acı desen inanılmaz, fayda desen sıfır.
Kalinlarin incelmesinden anladim ise yaradigini. Cenemin altindakiler sakal gibi sertti cunku.Her ay düzenli yaptirdiginiz için olabilir bende senas aralarında çok memnundum yaklaşık 20 gün ara verince hepsi geri çıktı üstelik kıla dönüşmüştü tüyler tam bi içler acısı arkadaşlar
Ama benim yuz bolgemdeki killar diyicem. Ciddi anlamda inceldi. Karsidan bakildiginda belli olmuyor artik.
En son mayis basi yaptirdim. Kontrol seansi bile yaptiramadim sehir disindayim cunku. Su an yakin aynasiyla bakiyorum. Yuzumde bitane tuy yok. 5 haziranda gidicem diger seansaUmarım sizde geri gelmez. Ara verince geri gelmezse sizde işe yaradı demektir. Ama ben 11. seansımda 10-15 gün geçirince hepsi geri gelmişti, o zaman anladım işe yaramadığını.
Buzlazer.com sitesinden nerelere satmislar ogrendim ve gittim. Yuzume yaptiriyorum. 4 seans 4 kontrol oldu bitti diyemem ama cok memnunum sakal gibi cikan tuylerim inceldi karsidan bakildiginda belli olmuyor artik. Seanslara bir sure daha devam edicem kalanlar icinde igneliye gecicem.Arkadaşlar buz lazer epilasyonu orjinal biyerde soprano ice cihazında yaptırıp tüm seanslarını bitirip dedikleri gibi %80-90 civarında bitti aylardır rahatım diyen biri varmı?
ben çarşamba günü soprano accord a başladım . ICE en son çıkan cihaz ama daha acısız olması için miş çok fark yok iki cihaz arasında zaen geçen çarşamba ilk seansa gittim hiç acı duymadım 2.5 saat sürdü tüm vücut. ama ücreti peşin 1500 aldılar hiç yardımcı olmadılar cihazları taklit cihaz değil sırf o yüzden verdim o parayı 15 20 güne dökülür dediler inş. memnun kalırım verdiğim paraya değer
Benim son 2 seansım kaldı. Toplamda 4 seans uygulattım vücuda ki bu vücut için ileri safha oluyor. Ama hepsi geri gedi. Son 2 seansımda da alexe geçicem. Baştan alex yapmalıydım. Çok aptlım çoook.Arkadaşlar buz lazer epilasyonu orjinal biyerde soprano ice cihazında yaptırıp tüm seanslarını bitirip dedikleri gibi %80-90 civarında bitti aylardır rahatım diyen biri varmı?
Yaaa ne kotu bi durum verilen parayami zamanami uzulsun insan ne yazikki bende lazerden iyi sonuc alacagimi artk hic zannetmiyrm diod lazer yaptryrm bugun 6 seansimi yaptrcam en son cikmis hali sanki hic lazer yapmamisin gibiydi son 2 seansm kaldi yazik parama nerdeyse 3 bin tl para verms olucam bunrdan sonra buz lazer yaptrrm dye dusunuyodum ama baya memnun olmayanlari gorunce artk napicami bilmiyorum omur boyu sir agdaya mahkum olucam normal bi insan gibi tek bacakta koltuk altinda ozel bolgemde tuy olsa cok sorun etmem ama benim butun vucutta var bel gobek sirt komple kalin tuy deglller ama belirginler benim gibi olanlar anlarBenim son 2 seansım kaldı. Toplamda 4 seans uygulattım vücuda ki bu vücut için ileri safha oluyor. Ama hepsi geri gedi. Son 2 seansımda da alexe geçicem. Baştan alex yapmalıydım. Çok aptlım çoook.
Yüzde ise yine aynı durum. 14 seans ve sonuç fiyasko. Dökülmelerin olması beni umutlandırmıştı ama geri gelince boşa kürek çektiğimi anladım.
Keske alexandrite lazer ywptirsaydiniz. Size diodu kim onerdi.Yaaa ne kotu bi durum verilen parayami zamanami uzulsun insan ne yazikki bende lazerden iyi sonuc alacagimi artk hic zannetmiyrm diod lazer yaptryrm bugun 6 seansimi yaptrcam en son cikmis hali sanki hic lazer yapmamisin gibiydi son 2 seansm kaldi yazik parama nerdeyse 3 bin tl para verms olucam bunrdan sonra buz lazer yaptrrm dye dusunuyodum ama baya memnun olmayanlari gorunce artk napicami bilmiyorum omur boyu sir agdaya mahkum olucam normal bi insan gibi tek bacakta koltuk altinda ozel bolgemde tuy olsa cok sorun etmem ama benim butun vucutta var bel gobek sirt komple kalin tuy deglller ama belirginler benim gibi olanlar anlar
Buz lazerin sitesinde de yazan güvenilir biyerde Bende 3 bin liraya yakın para verip başladım ve 6 seansı tamamladım seans aralarında dökülmeler harikaydı bi sonraki seansa kadar kıllar sayılı çıkıyordu başarılı buluyordum. Şuan ise son seansımı yaptıralı 3 ay oldu neredeyse ve başa döndüm resmen ne kadar tüyüm varsa hepsi geri geldi özellikle genital ve koltuk altımdaBenim son 2 seansım kaldı. Toplamda 4 seans uygulattım vücuda ki bu vücut için ileri safha oluyor. Ama hepsi geri gedi. Son 2 seansımda da alexe geçicem. Baştan alex yapmalıydım. Çok aptlım çoook.
Yüzde ise yine aynı durum. 14 seans ve sonuç fiyasko. Dökülmelerin olması beni umutlandırmıştı ama geri gelince boşa kürek çektiğimi anladım.
Vucuduna buzlazer yaptiranlarin cogu memnun degil. Herkes sizin gibi soyluyor. Tuyler siyah ve seet ise kesinlikle alexandriteBuz lazerin sitesinde de yazan güvenilir biyerde Bende 3 bin liraya yakın para verip başladım ve 6 seansı tamamladım seans aralarında dökülmeler harikaydı bi sonraki seansa kadar kıllar sayılı çıkıyordu başarılı buluyordum. Şuan ise son seansımı yaptıralı 3 ay oldu neredeyse ve başa döndüm resmen ne kadar tüyüm varsa hepsi geri geldi özellikle genital ve koltuk altımdabu süreçten sonra nasıl devam etsem bilemiyorum artık giden zamanımı ve paramı canım sağolsun diyip unutucam fakat kuaföre ağdaya mı devam etsem yoksa alexandrite dedikleri cihazamı başlasam bilemiyorum