Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Aynı durumu bende yasadım 7 seans yaptırdım değişen hiç birşey olmadı. 3 defa hormon testi yaptırdım temiz çıktı. Ama buz lazer bende hiç bir işe yaramadı hala eskisi gibi duruyor . Ağdaya devam ediyorum .

KESİNLİKLE KATILIYORUM.

Arkadaşlar Buz Lazerin orjinal makinasında doktor kliniğinde (orjinal makina ALMA Soprano Ice oluyor) yaptırdım. 14 seans yüz bölgem ve halaaa en ufak bir azalma yok. Başta azalır gibi oldu ve kıllar geri geldi. Üstelik çok düzenli yaptırmıştım.

Ayrıca Soprano Ice ile 4 seans koltuk altı ve tam bacak yaptırdım. En yüksek derecede yaptılar 20.Çok düzenli gittim hiç ara vermedim. Sadece bu ay 15 gün geciktirdim onu da geri gelecek mi kıllar diye kontrol etmek için... VE Sonuç hepsi geri geldi. Belki geciken kıllar var geri gelmek için ama çoğu hortladı. Arkadaşlar ben vücuduma aynı klinkte ALEX isteyeceğim. Çünkü 2 seans daha hakkım var. Yüzüme de iğneliye geçeceğim. Yeter bu kadar kandırıldığım. Gerçi burda yapanların da suçu yok. Onlarda müşterisi ile anlıyor bu yöntem iyi mi kötümü... Suç bu makinayı piyasaya sürende. Hem de son teknoloji, acısız, vırt zırt diye. Acı desen inanılmaz, fayda desen sıfır.

Ama benim yuz bolgemdeki killar diyicem. Ciddi anlamda inceldi. Karsidan bakildiginda belli olmuyor artik.

Her ay düzenli yaptirdiginiz için olabilir bende senas aralarında çok memnundum yaklaşık 20 gün ara verince hepsi geri çıktı üstelik kıla dönüşmüştü tüyler tam bi içler acısı arkadaşlar

Kalinlarin incelmesinden anladim ise yaradigini. Cenemin altindakiler sakal gibi sertti cunku.

Umarım sizde işe yaramıştir bende çok memnundum senas aralarında ve sadece favori bölgelerinde vardı benim ara verince bütün beş kat fazlası geri çıktı yaptırdığım yer bana da incelemiş dedi ama bana pek öyle gelmedi

Ama benim yuz bolgemdeki killar diyicem. Ciddi anlamda inceldi. Karsidan bakildiginda belli olmuyor artik.

Umarım sizde geri gelmez. Ara verince geri gelmezse sizde işe yaradı demektir. Ama ben 11. seansımda 10-15 gün geçirince hepsi geri gelmişti, o zaman anladım işe yaramadığını.

Umarım sizde geri gelmez. Ara verince geri gelmezse sizde işe yaradı demektir. Ama ben 11. seansımda 10-15 gün geçirince hepsi geri gelmişti, o zaman anladım işe yaramadığını.
En son mayis basi yaptirdim. Kontrol seansi bile yaptiramadim sehir disindayim cunku. Su an yakin aynasiyla bakiyorum. Yuzumde bitane tuy yok. 5 haziranda gidicem diger seansa

Merhaba arkadaşlar bende Eskişehir'de buz lazere gidiyorum. Bacak bikini ve koltuk altı yaklaşık 1.800 tl ile anlaştık. 5. seansım bitti bikini hariç diğer bölgelerde sadece tüylerde incelme oldu, bikini bölgesinde azalma oldu baya. Fakat bacak bölgesi bitmiyor ve batıklarım artmış durumda. Acısız deniliyor fakat bikiniye krem sürmeden girmek mümkün değil ve bacak ve koltuk altı bölgeleride oldukça acıyor. Biz 3 arkadaş gittik hepimizin durumu aynı. Bende sizlere sormak istiyorum bizim durumumuzda bir tuhaflık yok mu sizce de ?

Bende üç senas gittim buz lazere iki ay ara verince bütün tüyler geri çıktı o yüzden alexe gitmeye karar verdim. 5 senas az değil minimum 5 maksimum 6 seansta biter diyolar bitmezse bile çok azalması gerekiyordu

Arkadaşlar buz lazer epilasyonu orjinal biyerde soprano ice cihazında yaptırıp tüm seanslarını bitirip dedikleri gibi %80-90 civarında bitti aylardır rahatım diyen biri varmı?

Arkadaşlar buz lazer epilasyonu orjinal biyerde soprano ice cihazında yaptırıp tüm seanslarını bitirip dedikleri gibi %80-90 civarında bitti aylardır rahatım diyen biri varmı?
Buzlazer.com sitesinden nerelere satmislar ogrendim ve gittim. Yuzume yaptiriyorum. 4 seans 4 kontrol oldu bitti diyemem ama cok memnunum sakal gibi cikan tuylerim inceldi karsidan bakildiginda belli olmuyor artik. Seanslara bir sure daha devam edicem kalanlar icinde igneliye gecicem.

genitale lazer yaptırdığımda yanık oluşuyo. sonrasında kabuk bağlıyo ve kabuk düşüyo.. bu yanıklardan bir gün iz kalcak die korkuyorum.sizde de böyle mi?

Merhabalar ;
Merak ettim sonuçlar ne durumda. Memnun musunuz. ?

Benim son 2 seansım kaldı. Toplamda 4 seans uygulattım vücuda ki bu vücut için ileri safha oluyor. Ama hepsi geri gedi. Son 2 seansımda da alexe geçicem. Baştan alex yapmalıydım. Çok aptlım çoook.
Yüzde ise yine aynı durum. 14 seans ve sonuç fiyasko. Dökülmelerin olması beni umutlandırmıştı ama geri gelince boşa kürek çektiğimi anladım.

Yaaa ne kotu bi durum verilen parayami zamanami uzulsun insan ne yazikki bende lazerden iyi sonuc alacagimi artk hic zannetmiyrm diod lazer yaptryrm bugun 6 seansimi yaptrcam en son cikmis hali sanki hic lazer yapmamisin gibiydi son 2 seansm kaldi yazik parama nerdeyse 3 bin tl para verms olucam bunrdan sonra buz lazer yaptrrm dye dusunuyodum ama baya memnun olmayanlari gorunce artk napicami bilmiyorum omur boyu sir agdaya mahkum olucam normal bi insan gibi tek bacakta koltuk altinda ozel bolgemde tuy olsa cok sorun etmem ama benim butun vucutta var bel gobek sirt komple kalin tuy deglller ama belirginler benim gibi olanlar anlar

Keske alexandrite lazer ywptirsaydiniz. Size diodu kim onerdi.

Buz lazerin sitesinde de yazan güvenilir biyerde Bende 3 bin liraya yakın para verip başladım ve 6 seansı tamamladım seans aralarında dökülmeler harikaydı bi sonraki seansa kadar kıllar sayılı çıkıyordu başarılı buluyordum. Şuan ise son seansımı yaptıralı 3 ay oldu neredeyse ve başa döndüm resmen ne kadar tüyüm varsa hepsi geri geldi özellikle genital ve koltuk altımda bu süreçten sonra nasıl devam etsem bilemiyorum artık giden zamanımı ve paramı canım sağolsun diyip unutucam fakat kuaföre ağdaya mı devam etsem yoksa alexandrite dedikleri cihazamı başlasam bilemiyorum

Vucuduna buzlazer yaptiranlarin cogu memnun degil. Herkes sizin gibi soyluyor. Tuyler siyah ve seet ise kesinlikle alexandrite

Bende alexe başladım daha üncü üç senas soprano ice yaptım bi ay verince hepsi geri çıktı hiç mi incelip azalmaz biraz sonra birak tm Alexandra candella pro cihazına başladım dökülme ler çok iyi ama kalıcı olup olmadığını zamanla görecez. Vcud yine her türlü alınır yüzünüze lazer yaptırmayın derim ben çok pişmanım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…