• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi maydo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 seans sonra 6 ay ara ver duruma bak. Yuz icin banada net bir sey diyemiyorlar 8 seansta azalanda var 10 15 seansta azalan var dedi. Yasim dolayisiyla sanslisin dedi sadece
Evet 6 seans sonra biter artık senede 1 defa atış yaptırırsınız dediler.
Sende gelişmeleri yaz. Belki iyi gelirse ND-yağ'ı da dener ondan da olumlu sonuş alamazsam biraz daha denerim sopranoyu.

Benim kide bi hafta oldu yapalı tüyler dökülecek gibi değil düşük ayarla falan mı yaptılar yoksa tüyler dökülecekmi daha bilemiyorum ama bi hafta oldu dökülme yok. Gittiğim yerde kadın dedi yüzdeki tüyler bitmezse bile azalacak ve kesinlikle tetikleme yapmıyor dedi benm de yüz için 3 seans oldu yuz degil aslinda favori kisim sadece hiç tüy görmüyorum ara verince hepsi geri çıkar diye korkuyorum

Evet 6 seans sonra biter artık senede 1 defa atış yaptırırsınız dediler.
Sende gelişmeleri yaz. Belki iyi gelirse ND-yağ'ı da dener ondan da olumlu sonuş alamazsam biraz daha denerim sopranoyu.
Tamam yazarim. Daha dun yuzume yaptirdim.ilk seferde acimisti ama bi seferki cok fenaydi

Benim kide bi hafta oldu yapalı tüyler dökülecek gibi değil düşük ayarla falan mı yaptılar yoksa tüyler dökülecekmi daha bilemiyorum ama bi hafta oldu dökülme yok. Gittiğim yerde kadın dedi yüzdeki tüyler bitmezse bile azalacak ve kesinlikle tetikleme yapmıyor dedi benm de yüz için 3 seans oldu yuz degil aslinda favori kisim sadece hiç tüy görmüyorum ara verince hepsi geri çıkar diye korkuyorum
Yuz icin ya nd yag yada diod. Digerleri cogaltiyor zaten

Sprano ice yaptırıyorum ama bi hafta oldu dokulmesi gerekmiyomuydu çoğalmasın da eskisi gibi olsa da iyi

Sprano ice yaptırıyorum ama bi hafta oldu dokulmesi gerekmiyomuydu çoğalmasın da eskisi gibi olsa da iyi
Ilk yaptirdigimda 10 gunu gecmisti dokulmesi. Kontrolden sonraki dokulme 1 haftayi gecmisti. Dun 2.nci seansimi yaptirdim bakalim ne zaman dokulecek

Bende 2.seansıma girdim..ilk seanstan sonra koltualtı kol ve bacakta %70azalma oldu desem abartmam heralde dokunduğum her tüy dökülüyordu resmen..Ama genital hiç dökülmedi gibi..ya feci bi ağrısı var genitalin bide biran önce bitsin diyorum böyle giderse çok sürer bu:( bu arada ben göbekte yaptırıyorum ve tenimin rengi açıldı resmen bu normal mi?

Benim dokulme bugun bayagi oldu yuzumu sildigim havluya bile geldi 5 6 tane bisi kaldi. 5.nci gunde hemde ben bile hayret ettim cidden. Cimbizla cekmeden tutuyorum hemen geliyor.

Bende 2.seansıma girdim..ilk seanstan sonra koltualtı kol ve bacakta %70azalma oldu desem abartmam heralde dokunduğum her tüy dökülüyordu resmen..Ama genital hiç dökülmedi gibi..ya feci bi ağrısı var genitalin bide biran önce bitsin diyorum böyle giderse çok sürer bu:KK43: bu arada ben göbekte yaptırıyorum ve tenimin rengi açıldı resmen bu normal mi?
Evet lazerin her turu cilt rengini aciyor batiklarada iyi geliyor. Genitalin ustu daha erken cevap verir. Alt kisim nemli oldugu icin orasida gec cevap verir. Ben vucuduma yaptiramazdim gibi geliyor. Ben yuz bolgesine yapilirken bile zor duruyorum. Aci esiginiz bayagi yuksek o zaman. Siz nerede yaptiriyorsunuz. Azalma var derken dokulmemi yoksa korelmemi

2.seansımı yaptıralı 10 gün oldu. çok az dökülme var tek tük. kıllar da iyice uzuyo bu arada. beklemek çok korkunç ya. neden dökülmüyo hemen benimki de. acı da hissetmiyorum hiç seanslarda. boşuna mı gidiyorum acaba :(

2.seansımı yaptıralı 10 gün oldu. çok az dökülme var tek tük. kıllar da iyice uzuyo bu arada. beklemek çok korkunç ya. neden dökülmüyo hemen benimki de. acı da hissetmiyorum hiç seanslarda. boşuna mı gidiyorum acaba :KK43:
Dusuk joule ile yapiyorlar. Gifin soyleyin

2.seansımı yaptıralı 10 gün oldu. çok az dökülme var tek tük. kıllar da iyice uzuyo bu arada. beklemek çok korkunç ya. neden dökülmüyo hemen benimki de. acı da hissetmiyorum hiç seanslarda. boşuna mı gidiyorum acaba :KK43:
Benim 2.nci seansi yaptirali bugun 6 gun oldu 5 6 tane tuy kaldi gerisi dokuldu. Gidin konusun boyle devam ederse birakacaginizi soyleyin

Paket seans değil. Bitene kadar gidicem. Kontrol seansı da yok. öle bişey demediler. Kontrol seanslarında kalanlara atış yapılıyo dimi
Evet. Siz bence diger seansi beklemeyin direk arayin soyleyin. Boyle dokulme az olacaksa tuylu gezmenin anlami yok baska care ariyayim diyin. Anlatin sikayetlerinizi. Ve birde kac joule uygulandi onu ogrenin. Musterinin bilincsiz oldugunu anlayinca dusuk joule ile devam ediyorlar git gel yaptirmak icin..

Evet. Siz bence diger seansi beklemeyin direk arayin soyleyin. Boyle dokulme az olacaksa tuylu gezmenin anlami yok baska care ariyayim diyin. Anlatin sikayetlerinizi. Ve birde kac joule uygulandi onu ogrenin. Musterinin bilincsiz oldugunu anlayinca dusuk joule ile devam ediyorlar git gel yaptirmak icin..
bana dedikleri 15-20 günden sonra dökülmeye başlar.ilkinde de öle oldu geç başladı dökülmeler. çok da az döküldü çoğu kaldı. kollarım hiç dökülmedi zaten kollar geç dökülür dedi ilk seans dökülme yapmayabilir dedi.

Back