Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Yüzdeki tüyleri niye kalınlaştiralim ki lazeri bıraktık diyelim erkek sakalı gibi olur kesin bire bir risk demek. Ömrümüz boyunca lazere de gidemeyiz yüz gerçekten riskli gittiğim yerdeki bayanların yüzündeki tüyler benimkinden çok daha fazlaydı hiç biri de yüzüne lazer yaptirmamisti
Bende hic gitmedim lazere ama cimbiz denen olag cene altimi mahvetti erkek sakali gibi. Boyle hergun cimbiz elimde gezmektense her ay lazer daha iyi psikolojim bozulmustu yuzum yuzunden

İlk zamanla jilet vuulduğu için sert çıkıyordu. Hatta dilimle dudağıma değince kıllar sert sert batıyordu. 3. Seanstan sonra bu sertlik normale döndü. Tamam en azından sert değil ama ilk jiletlemeden öncede sert değildi. O haline döndü. Yani kıllar sert ve kalın değil ama ilk gün rahatsız olduğum yoğunlukta. Yani hiç azalma olmamış. Bunu da yanlışlıkla 1 ay ara vermesem farketmeyecektim.
Sen moralini bozma, belki sende faklı olur. Belki benimkinde tamamen yapandan kaynaklanan sorundur. Sende gelişmeleri yaz anlayalım bu sorun yapandan mı yoksa hep lazer mazer deyip kandırıyorlar mı bizi yıllardır.
Bana vucuda yaptirdigim yer dedi ki bunu tedavi gibi dusun ilac aliyormus gibi aksatirsan duzen bozulur demisti sende soyleyince anladim. Gidebildigim kadar gideyim bari. Hergun cimbizlanmaktan iyidir

Haklısın tabiki her gün ugrasmaktansa ayda bi lazere gitmek iyi ama sonuç alacakmiyiz o önemli. Korktuğum şey kılların tetikleme yapması daha beter olması

Bende hic gitmedim lazere ama cimbiz denen olag cene altimi mahvetti erkek sakali gibi. Boyle hergun cimbiz elimde gezmektense her ay lazer daha iyi psikolojim bozulmustu yuzum yuzunden
Bende bıyıkları cımbızla alıyorum. Off bu gecikmeden onlar sorumlu. Bana randevu verdiler unuttular mesaj atmayı. Bende habire bekledim. Bende devam edicem bir süre daha. 12 seans olunca anlarız işe yaradımı yaramadımı.

Ya kızlar acil bakarmısınız şuan acayip kafam durdu kadına sorduk evet dedi soğutmalı dedi sadece alet markası farklı dedi alet bu linkte mevcut kandırıldık mı ben başlamamıştım ama annem başladı bugün Kandırıldık mı ya
http://www.kocyigitmedikal.com.tr/vikini-diode-lazer
Üzgünüm ama lazer teknolojide ALMA markadan başkasına güvenme. Gerisi hep ucuz çin malı. SHR ütüleme sistem diye bir şeye girdim geçen sene. Parmaklarım için 11 seans aldım ve düzenli gittim. Bitince seansım 1 ay sonra hepsi geri geldi. Meğer IPL ile uyutuyorlarmış kılları. Bitecek dediler kandırdılar. Baştan kurtarın kendinizi derim ben.

Diod lazer yaptırıyorum ben
Ya kızlar acil bakarmısınız şuan acayip kafam durdu kadına sorduk evet dedi soğutmalı dedi sadece alet markası farklı dedi alet bu linkte mevcut kandırıldık mı ben başlamamıştım ama annem başladı bugün Kandırıldık mı ya
Ya bu çakması mı oluyor
Bu linkte adı geçiyor sanki taklit acaba ben mi yanlış anladım

Diod lazer yaptırıyorum ben
Ya bu çakması mı oluyor
Bu linkte adı geçiyor sanki taklit acaba ben mi yanlış anladım

Üzgünüm ama lazer teknolojide ALMA markadan başkasına güvenme. Gerisi hep ucuz çin malı. SHR ütüleme sistem diye bir şeye girdim geçen sene. Parmaklarım için 11 seans aldım ve düzenli gittim. Bitince seansım 1 ay sonra hepsi geri geldi. Meğer IPL ile uyutuyorlarmış kılları. Bitecek dediler kandırdılar. Baştan kurtarın kendinizi derim ben.
Yani taklit ürün dimi ya annem bugün yaptırdı ilk seansı gidenler memnunmuş bir kadın müşteri vardı da neyse nette baktım bu linke marka taklit ürün gözüküyor biz 800 sesi kol genital annem 500 ünü verdi ne yapsak http://www.lazercihazlari.com/diode-lazer-teknolojisindeki-en-son-yenilik/

Bu sizin gosterdiginiz diod lazer bunda soguk ufleme olmaz biliyorum jel surup yaparlar. Alexte ise aletin ucunda bir hortum oluyor ondan soguk hava ufluyor

Kesinlikle dogru soyluyorsun ipl yaptiranlarin cogu gercek lazer yaptiriyorum saniyor kandiriliyorlar maalesef

Buzlazer degil bu. Buzlazerin gercek olup olmadigini ancak buzlazer.com sitesibden girip hangi kliniklere verdigi yeri gorup ogrenebilirsiniz
Bu sizin gosterdiginiz diod lazer bunda soguk ufleme olmaz biliyorum jel surup yaparlar. Alexte ise aletin ucunda bir hortum oluyor ondan soguk hava ufluyor
Şimdi bu ilkinde FDA ONAYI var gözüküyor orijinal ama ilkinde uzakdoğu taklit yazıyor ve dediğiniz gibi anneme jel sürüp yapmışlar normalde soprano diyor lazerde de jel sürüp yapmıyorlar mı ve bu size bahsettiğim cihaz soğutmalı değil mi yani ?

Buzlazer degil bu. Buzlazerin gercek olup olmadigini ancak buzlazer.com sitesibden girip hangi kliniklere verdigi yeri gorup ogrenebilirsiniz
Baktım ama burda yok bizim ile 2 saat uzaklıkta kalıyor yani siz diyorsunuz ki bu çakması soğutmalı değil dimi ?

Şimdi bu ilkinde FDA ONAYI var gözüküyor orijinal ama ilkinde uzakdoğu taklit yazıyor ve dediğiniz gibi anneme jel sürüp yapmışlar normalde soprano diyor lazerde de jel sürüp yapmıyorlar mı ve bu size bahsettiğim cihaz soğutmalı değil mi yani ?
Buzlazerin bile taklidi var. En garanti kendi sitesinden girip ogrenmek diod lazerde jel surulur. Buzlazerde son teknoloji diod lazerdir. Sadece alex soguk hava ufler

Sogutmali derken makine ufluyor mu. Baktiginiz yer o sitede yoksa kesin cakmadir
Peki diot lazer olarak FDA ONAYI olması onun çakma olmadığını gösterir mi benim annem başladı artık geri dönüşü Yok sizin dediniz gibi ben soğutmayı başka bir yerde yaptıracağım ...

Peki diot lazer olarak FDA ONAYI olması onun çakma olmadığını gösterir mi benim annem başladı artık geri dönüşü Yok sizin dediniz gibi ben soğutmayı başka bir yerde yaptıracağım ...
Evet FDA onayli olmasi lazim. Birde teniniz ve kil yapisi nerelerinize hangi lazeri yaptiracaginiz cok onemli. Estetisyenlere kalirsak yandik para icin olnadik yere olmadik lazeri yapiyorlar. Heryer para tuzagi olmus. Mesela yuz bolgesine asla alexandrite olmaz. Ince tuyleri tetikliyor cunku

Arkadaşlar Sopranı Ice'ı 8 seans yüzüne yaptırmış, seans esnasında memnun kalan ama 1 ay verince hepsinin geri geldiğini ve hiç azalma olmadığını gören bir kişi olarak bugün doktorumla konuştum. Yüze en az 15 en fazla 20 seans gerekir dedi. Çok erken daha bitmesi için dedi. Ama biraz azalması gerekirdi dedi. O yüzden beni bugün ND-Yağ cihazına soktu.
Bu cihaz soğuk hava üflemeli ve hiiç acıtmıyor. Biraz sıcaklık ve karıncalanma hissettim ama Soprano Ice'ın yanında hiç birşey bu acı. Bakalım bu iyi gelecek mi bana. gelişmeleri ND-yağ başlığında yazıcam yüzümle alakalı olanları. Vücut için yine Soprano Ice'a devam. Onu da buradan yazarım.

X