Arkadaşlar bende lazer yaptırıyorum ama inanırmısınız hiç sonuç alcağımı düşünmüyorum mecbur kaldğım için yaptryrm bana söylemeden sözleşme yaptılar ben bunu sonradan anlıyorum sözleşme olduğunu neyse sonra yaptrym dedim ama bana soprano diod lazer kullanıyoruz dedi ilk gittiğimde sonrakigittğimde o konuştugum kişi işten cıkmış başka birileri vardı onlar soprano değl başka bi marka dedi diod lazermş buz başlıklıymş ama buz lazer değl iyi bi makinaymş ordakiler yapmş kendine güzel sonuç almşlar neyse şuan 3. Seansımı yaptrcam toplam 8 seans yapılcak ama dökülme oluyo ama kalan tüylerde cok oluyo bide heray gidiyorum daha tüyler tamamen cıkmadan gidiyorum aklıma takılıyo gidince bunuda sorcam tüylerin en son cıkmş halinde olup sonra jiletlemmesi gerekmiyomu anlamadm yani inşaallah hayal kırıklığına uğramam pürüssüz olmasını beklemiyorum tüy kalsında ağda yapmak zorunda kalmak istemiyorum seanslarım bitince tüyler beni rahatsız etmesin yeter ama sonuçlarını muhakkak yazıcam ama lütfen başta dikkatli olun cihaZı görün kiö yapcak görün herşeyi konuşun öyle başlayın temmuzda seanslarım bitiyo eğer sonuç alamassam bi hastanede buz lazer yada alma markasına ait buz lazer yapam bi merkezde yaptrmak istyrm bakalm hayrlısı gelşmeleri yazıcam