Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Arkadaşlar Sopranı Ice'ı 8 seans yüzüne yaptırmış, seans esnasında memnun kalan ama 1 ay verince hepsinin geri geldiğini ve hiç azalma olmadığını gören bir kişi olarak bugün doktorumla konuştum. Yüze en az 15 en fazla 20 seans gerekir dedi. Çok erken daha bitmesi için dedi. Ama biraz azalması gerekirdi dedi. O yüzden beni bugün ND-Yağ cihazına soktu.
Bu cihaz soğuk hava üflemeli ve hiiç acıtmıyor. Biraz sıcaklık ve karıncalanma hissettim ama Soprano Ice'ın yanında hiç birşey bu acı. Bakalım bu iyi gelecek mi bana. gelişmeleri ND-yağ başlığında yazıcam yüzümle alakalı olanları. Vücut için yine Soprano Ice'a devam. Onu da buradan yazarım.
Nd yag hangi klinikte yaptirmaya basladiniz

İki gün önce yaptırdım. Buz başlığı falan var sanıyordum aynen o jelde olmazsa çok kötü bide ağrısı siner isirigindan az diyenler olmuştu

Arkadaşlar buz lazer normal diyotun daha az acıtanı. Bir düğme var ona basıp soğutuyor ucunu daha az acıtsın diye ona da ara da bir basması gerek. Yoksa aynı acı oluşur. Bu böyle acıtıyorsa normal diyotlar yerimizden zıplatır herhalde.

Bu arada evet D Dresslove maalesef hiç azalma olmadı. Moraim çok bozuk. Maddi açıdan sıkkınız ve herşey boşa gitti gibi hissediyorum. İnşallah ND-yağ işe yarar.

Arkadaşlar buz lazer normal diyotun daha az acıtanı. Bir düğme var ona basıp soğutuyor ucunu daha az acıtsın diye ona da ara da bir basması gerek. Yoksa aynı acı oluşur. Bu böyle acıtıyorsa normal diyotlar yerimizden zıplatır herhalde.

Bu arada evet D Dresslove maalesef hiç azalma olmadı. Moraim çok bozuk. Maddi açıdan sıkkınız ve herşey boşa gitti gibi hissediyorum. İnşallah ND-yağ işe yarar.
Senin yazdiklarindan sonra korkmaya basladim. Acaba hic uzatmadan direk igneliyemi gitsem

Elpidada igneli varmi. Yarin 2.nci seansima gidicem.

Elpidada igneli varmi. Yarin 2.nci seansima gidicem.
Ben Epida'ya gitmiyorum canım. Benimkisi bir doktor kliniği Antalya'da. Benim gittiğim yerde de iğneli yok. Ama ND-yap da işe yaramazsa iğneli düşünüyorum son çare. Sen de biraz dene bence. Belki sende işe yarar.

Nasıl azalma olmadı kaç seans gittin? Yüzdeki tüyler dirençli diyolar tamam ama azalması gerekiyodu sorun cihazda mi acaba

Nasıl azalma olmadı kaç seans gittin? Yüzdeki tüyler dirençli diyolar tamam ama azalması gerekiyodu sorun cihazda mi acaba
8 ya da 9 seans gittim. Son seansı not almamışlar ben 9 diyorum onlar 8 diyor. Evet bence de azalması gerekiyordu. Canım çok sıkıldı, bir de yüzüm çok sivilcelendi. Dermatoloğa gittim. Ona da anlattım durumu. Hormonlarına baktır dedi. Eğer hormon sorunu varsa giden kıllar yine geri gelir dedi. Bugün kadın doğuma gittim. Reglimin 3. günü gitmeliymişim hormon testi için. Artık ona da baktırcam. Hormonlar normalse sorun ya cihazda yada bana yaramadı ya da yapanlarda sorun var demektir.
Cihazı buzlazer.com'a danışmıştım. Onlar bizden 2 adet aldılar dediler. Yani cihaz orjinal ve yeni. Bende anlamadım. 800 ya da 900 TL boşa mı gitti şimdi bilmiyorum. Ve hala aynı yerde çaresiz devam ediyorum. ND-yağ umut bağladım bu sefer.

Ben Epida'ya gitmiyorum canım. Benimkisi bir doktor kliniği Antalya'da. Benim gittiğim yerde de iğneli yok. Ama ND-yap da işe yaramazsa iğneli düşünüyorum son çare. Sen de biraz dene bence. Belki sende işe yarar.
Bugun yaptirdim 2.nci seansi feci canim yandi ilk seanstan daha beterdi. Nasil acisizmis bu anlamadim gjtti zor tutuyorum kendimi

Okadar seans boşuna mı gittin hem zaman kaybı hem paran gitti. Sorun cihazda olabilir bitmezse bile azalma olması gerekiyordu peki vcud için memnunmusun bitti mi tüyler yada azaldı mi ?

Bugun yaptirdim 2.nci seansi feci canim yandi ilk seanstan daha beterdi. Nasil acisizmis bu anlamadim gjtti zor tutuyorum kendimi
Aynen bende. Acısız dediler ama yüzümü de koltuk altımıda bacaklarımıda çok acıtıyor. Genitali yaptırmıyorum ama orayı tahmin bile edemiyorum.
Aslında buna devam edip benim gibi sonuçları açıklayanlar olsa daha iyi fikir ediniriz. Başta herkes bir heves yazıyor sonra hiç bilgilendirmiyor.

Aynen bende. Acısız dediler ama yüzümü de koltuk altımıda bacaklarımıda çok acıtıyor. Genitali yaptırmıyorum ama orayı tahmin bile edemiyorum.
Aslında buna devam edip benim gibi sonuçları açıklayanlar olsa daha iyi fikir ediniriz. Başta herkes bir heves yazıyor sonra hiç bilgilendirmiyor.
Daha 2 seans 1 kontrol oldugu icin bisi diyemiyorum iste. Hergun cimbizla almaktan daha iyi simdilik. Milletide ipl cihaziyla diod lazer yapiyorum diye kandiriyorlarmis.

Okadar seans boşuna mı gittin hem zaman kaybı hem paran gitti. Sorun cihazda olabilir bitmezse bile azalma olması gerekiyordu peki vcud için memnunmusun bitti mi tüyler yada azaldı mi ?
Boşa gitti resmen. Ama işin içinde hile varsa hakkımı helal etmiyorum. Aslında bacak ve koltuk altı 2 seans oldum ve şimdilik iyi dökülmeler. Zaten yüz ayrı bir dert kendileride kabul ediyor. Ama azalacağına olmayan yerlerde de çıktı tek tük. 6 seans sonra vücuda devam etmeyeceğim. O zaman anlarım iyi mi kötü mü? Kıllar geri gelecek mi yoksa kalıcı mı gidiyor o zaman anlayacağım.

Boşa gitti resmen. Ama işin içinde hile varsa hakkımı helal etmiyorum. Aslında bacak ve koltuk altı 2 seans oldum ve şimdilik iyi dökülmeler. Zaten yüz ayrı bir dert kendileride kabul ediyor. Ama azalacağına olmayan yerlerde de çıktı tek tük. 6 seans sonra vücuda devam etmeyeceğim. O zaman anlarım iyi mi kötü mü? Kıllar geri gelecek mi yoksa kalıcı mı gidiyor o zaman anlayacağım.
6 seans sonra 6 ay ara ver duruma bak. Yuz icin banada net bir sey diyemiyorlar 8 seansta azalanda var 10 15 seansta azalan var dedi. Yasim dolayisiyla sanslisin dedi sadece

X