- 1 Ağustos 2016
- 74
- 11
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki buz lazer değl zaten birde yüzüme yaptrmıyorum tüy var favori bölgelerimde ama hiç bulaştrmak istmyrm lazere tek vücut için gidiyorum yüz için param olsa iğneliye giderim birde sonraki seans bu cihaz FDA onaylımı dye sorym öyle olunca sahtesi olmamşmı oluyoBelli ki cakmasini kullaniyorlar. Yuz bolgesi icin her ay gidiliyor evet ciksin veya cikmasin. Ama sunuda belirteyim alma lazerin sattigi soprano ice haric digerleri buzlazer diye ipl sistem kullaniyormus.
Buzlazer.com dan bakabilirsiniz. Hangi sehirde hangi kliniklere satmislar. Fda onayli alma lazer. Bunun disindakilerin hepsi cakma buzlazermis. Oyle dediler. Kuafor salonlari bile buzlazer yapiyoruz diye ipl sistem yapiyorlarmis.Benimki buz lazer değl zaten birde yüzüme yaptrmıyorum tüy var favori bölgelerimde ama hiç bulaştrmak istmyrm lazere tek vücut için gidiyorum yüz için param olsa iğneliye giderim birde sonraki seans bu cihaz FDA onaylımı dye sorym öyle olunca sahtesi olmamşmı oluyo
Ipl sistemmi onu ogrenin once. Eger ipl sistem ise sizi diod lazer diye kandirmis olabilirler. Eger oyle ise alo 184 sanirim oraya sikayet edersiniz. Sozlesmede vazgecerseniz paranizin kacinci seansta caydiysaniz kacta kacini geri alabileceginiz yazar. Tamamini alabilmeniz icin gercekten kandirildiginizi ispatlamaniz lazim. FDA onayli olmasi lazim. Sizin yaptirdiginiz yerde doktor varmi doktor ruhsatlimiBenim yaptrdığım lazer cihazının üstünd herhangi bişey yazmıyo buzlazer degl diod lazermş ama şunu öğrenmek istyrm her lazer cihazının sağlık bakanlığı onayı olması gerek değlmi eğer değilse nereye şikayet etmek gerekiyo ben gidince sorcam sağlık bakanlığı onayı varmı eğer yoksa sözleşmem var ne yapcamı bilmiyorum sözleşme var dye sağlıksız bi cihazlamı yaptrcam ya sözleşmemi iptal edersiniz yada sizi şikayet ederimmi demem gerekiyo eğer sağlık bakanlğndan onaylı değlse böyle tür şeylerle karşılaşanlar varsa yazabilirmi lütfen
Bende tam bu konu üzerine yazcaktm yazınızı gördüm ben parayı peşin vermedim her seansta veriyorum ama başta vaZgeçtim yaptrmıcam dedim olmaz sözleşme var dediler estetisyen yapıyo güzellik salonu doktor yok oysaki iki doktor gözetiminde yapıyoruz demişlerdi başta konuştuğumda 3. Seansima gidince fda onayli bi belge gostermelerini soylicem oyle bi belge olmasi lazm deglmi birde kampanya burosurde fda onayli son sistem cihaz kullaniliyo yaziyo oyle yaziyosa bi belge olmasi lazm dye dusunuyorum eger gostermezlerse bu belge olmadigini gosterr dglmi bende ya sozlesmeyi iptal edersiniz yada sikayet ederim dicem isin kotu tarafida ilk basta gittigimde konustugum kiz isten cikmis yani onla cok farkli konusmustuk dedklerinn hicbiri dedgi gibi cikmadi oyuzden ispat edemiyorum elimdeki tek delil brosurde fda onayli son sistem cihaz yazmasi birde sozlesme kagidinin arkasina basta konustugum kiz soprano dot yazmis yani ocihaz kullaniliyo gercekten stres oldumIpl sistemmi onu ogrenin once. Eger ipl sistem ise sizi diod lazer diye kandirmis olabilirler. Eger oyle ise alo 184 sanirim oraya sikayet edersiniz. Sozlesmede vazgecerseniz paranizin kacinci seansta caydiysaniz kacta kacini geri alabileceginiz yazar. Tamamini alabilmeniz icin gercekten kandirildiginizi ispatlamaniz lazim. FDA onayli olmasi lazim. Sizin yaptirdiginiz yerde doktor varmi doktor ruhsatlimi
Oda soprano ice sistemin bir oncei sistemi soprano xl dir. Korkmayin yaptirin o zaman. Doktor ruhsatli olan yerden cekinmeyin. Kuafor tarzi yerler kandiriyorlarSozlesme kagidina baktm dot soprano xl yazms bu nasl bi cihaz bilgisi olan varmi bana yaptklari cihazin ustund bisey yazmiyodu
Cnm zaten sorunda orda evet soprano dot yaziyo ama o cihaz kullanilmiyo beni suphelendirende ozaten baska bi cihaz ismi soyledi bana diod lazermis dedim ozaman niye bana soprano kullaniyoruz dendi dyolar pinar hanim niye oyle soylemis anlamadk pinar hanimda cikmis isten yani celiskiye bakben pinar hanimla gorusme yapmstm akla mantiga uymuyo eleman olarak calisan biri neden boyle desinki yani yarin gidicem bakalim sozlesmeyi iptal etmek istedgmi soylicem eger itiraz ederlerse sikayet edicemiz soylicem peki sunuda sormak istyrm bilgisi olan varmi bu sozlesmeyi iptal etmek cokmu meśakkatli biseyki iptal etmemekte direniyolar yoksa musteri kaybetmekten yani para kaybetmekten korktuklari icinmi sozlesmeyi iptal etmek zormus gibi yansitiyolar basta iptal etmek istedgmde yok biz iptal ederiz ama bu sizin baska yerde karsiniza cikar yani tehdit ediyo aklinca sonra saf ben ikna oldum iste iki seans yaptrdm ama yok yani icime sinmiyo kandirildgmi hissedyrm yarin gitmeye caliscam oraya iptal icin bakalim neler olcakOda soprano ice sistemin bir oncei sistemi soprano xl dir. Korkmayin yaptirin o zaman. Doktor ruhsatli olan yerden cekinmeyin. Kuafor tarzi yerler kandiriyorlar
Doktor yapilirken girmiyor zaten. Ben 8 seanslik sozlesme imzalamistim sozlesmenin bir orneginide elime verdiler. 1.nci seanstan sonra cayarsaniz su kadarini. 2.nci seanstan sonra su kadarini geri alirsiniz vs yaziyordu. Siz yapilan marka ve modelini iyi ogrenin arastirinBu arada doktor yok yani estetisyen yapiyo ama basta konustugumda iki doktor gozetiminde yapiliyodu oyle degl ne yazikki iste ben boyle seyler yuzunden suphe duyuyorum doktor ruhsatlimi okonuda bilgim yok ama yapan kisi doktor degl guzellik merkezinde yaptrym
Ben gobege alex yaptiriyorum. 3 seansta bitti cikmiyor artikburada ilk seansım 30 aralıktaydı ikincisi bu hafta sonu yani 50 52 günlük bir ara göbek bölgemdeki sonucu beğenmedim
açıkçası
Bildigim kadariyla alex ince tuylerde cok iyi sonuc vermiyo gobekteki tuyler yumusak olur yani sanslisiniz sonuc almissiniz teniniz beyazmiBen gobege alex yaptiriyorum. 3 seansta bitti cikmiyor artik
Hangi cihaz kullaniliyodu sizde.ensenizi eger almak zorunda kaliyosaniz yaptrn bence sonucta artacagini sanmiyorum lazerle ama yok ensemdeki tuyler cok rahatsiz etmiyo ama yinede yaptrsammi dyosaniz yaptrmayin bence ben yaptryrm yumusak tuy ama beni rahatsiz ediyo ense bolumu acik seyler giyince rahat olamiyodum bakalim sonuc alrm insallah 3 .seansmi yaptrcm yakindaburada ilk seansım 30 aralıktaydı ikincisi bu hafta sonu yani 50 52 günlük bir ara göbek bölgemdeki sonucu beğenmedim
açıkçası
memnun olmanıza sevindim. nasıl acı var yanık kokusu duyuyorum diyorsunuz. ben de hiç öle şeyler yok. zaten adam gibi dökülmede yok. 3.seansıma gidicem bacaklarım tek tük döküldü.koltuk altım biraz daha fazla döküldü. diğer yerler olduğu gibi duruyo.Arkadaşlar bende bu konu hakkında bildiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum umarım yardımcı olurum.. soprano ice alma buz lazere başladım. 8 seanslık paket üzerine tüm vücuda ek olarak tüm kol mini göbek mini popo ve göğüs uçları için 3.300 anlaştık.. çok dil dökmeme rağmen 2 taksitle yaptım ödememi.. 10 gün sonra 3. Seansıma gideceğim. Üstelik gittiğim yerde güzellik salonu.. bu konuda yoğun ve ciddi araştırmalar yaptıktan sonra en iyi makinenin bu olduğunu ve sayılı yerde olduğunu merkezinden ciddi bi parayla satın alındığını öğrendim.. bu yüzden bu cihazla yapılan uygulamanın belli bi fiyat aralığı var aşağı düşerse çakma yada sahte olduğunu düşünün çünkü cihaz çok pahalı.. makineden ziyade gittiğiniz yerde sizinle ilgilenenlerin makineyi ve kullanımını çok iyi bilmesi lazım.. bunun için makine satıldığında eğitimi veriliyor yanlış uygulamanın yanlış sonuca götürmesi çok normal.. gelelim bana nasıl güvenip te bi anda o kadar parayı verdim çünkü karşımdaki insan tamamen şeffaf dürüst müşteri memnuniyetine önem veren biriydi.. para kazanabileceği halde ısrar etmeme rağmen bazı bölgeleri yapmadı ayva tüyü herkeste var bu kadarı normal sağlanığınız için kalmadı daha iyi dedi istese ısrarın üzerine yapar parasında bi güzel alır siz istediniz derdi ama yapmadı.. verimli sonuç için devamlılık şart öyle istediğim zaman çıkınca vs giderim yok.. benim uygulamam 6 haftada bir oluyor ve bana en başta uyarısı yapıldı çıksada çıkmasada 6 haftada bir gelmeniz gerek dendi bu cihazın özelliği bu kıllar 6 haftada bir uykudan uyanıyor uyanma esnasında onlar güçlenmeden vurmalıyız ki zayıflasınlar dedi.. çoğalmayıda şu şekilde açıkladı öldürmeyen acı güçlendirir dedi tek cümle yetti.. atışlar kılınızı görmezse onu yakmak yerine güçlendirir..
İlk seansım dayanılmaz geçti.. en düşük enerjide yapmalarına rağmen özellikle bikini ve koltuk altıma dayanamadım ara vererek yapmak zorunda kaldılar ki bu verimi düşürür ama dayanamadım.. kılların yanık kokusu burnuma kadar geldi.. bu denli acı çekmemin sebebi çok aşırı kalın olmasıymış.. çünkü acı eşiğim yüksektir dayanırım acıya ama ben böyle bi acı görmedim buz gibi klimalı odada buz gibi jelde acıdan boncuk boncuk ter döktüm.. beyaz tenliyim kollarım siyah ve çok kalın.. sonuç ilk seansta %80 başarı gözlerime inanamadım.. 2-3 hafta içinde tamamen döküldüler.. ve 2.seansa gittiğimde cihazın görüp yakamadığı bir kaç kıl dışında bütün kıllar %80 inceldi %50 den fazla seyreldi.. 2.seansı olduktan sonra çıkan kıllar neredeyse ayva tüy kıvamında.. bu arada kalın kıllar sonuç daha hızlı verim daha büyük bilginize.. 3. Seansa bölgesel olarak jiletleme yapma kontrol yapalım ne durumdalar dedi.. her Seansa jiletlenip gidiliyor.. ne dediyse aynen yaptım çok memnunum.. kremde verdi seanstan 5 gün önce ve 5 gün sonra her gün sür dedi.. arada kalan süredede tahriş etmeden kese yap dedi..
Kadın benle dertleşti herkes sizin gibi anlayışlı bilgili değil kimseye laf anlatamıyoruz dedi.. dediklerimizi yapmıyorlar sonra verim almadım diyorlar dedi.. seanslara bi geliyorlar bi gelmiyorlar bi gecikiyorlar o şekilde olmaz dedi.. başka yerde o kadar bu kadar diyolar imkansız ben bu cihazları almak güzellik salonunu açmak için arabamı evimi herşeyimi sattım kirada oturuyorum bu güzellik salonunu açmak için bilmem ne kadar ödedim söylesem kimse inanmaz dedi.. benim cihazımla aynı cihaz olup daha uygun fiyat bulursan gel söyle dedi..
Sonuç olarak Emine hanıma çok güveniyorum inanıyorum.. dürüst bir bayan ilk günden beri güven verdi bana yoksa bu yaptığım pekte akıl kârı değil :) merak ettiğiniz başka bişey varsa sorabilirsiniz benim hikayem bu..
Sonuc almaniza cok sevindim sanslisiniz parasini helalinden kazanmak isteyenlerle karsilastiniz istanbuldami yaptryosunuz istanbuldaysa nerede yaptrdiniz ogrenebilirmiyimArkadaşlar bende bu konu hakkında bildiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum umarım yardımcı olurum.. soprano ice alma buz lazere başladım. 8 seanslık paket üzerine tüm vücuda ek olarak tüm kol mini göbek mini popo ve göğüs uçları için 3.300 anlaştık.. çok dil dökmeme rağmen 2 taksitle yaptım ödememi.. 10 gün sonra 3. Seansıma gideceğim. Üstelik gittiğim yerde güzellik salonu.. bu konuda yoğun ve ciddi araştırmalar yaptıktan sonra en iyi makinenin bu olduğunu ve sayılı yerde olduğunu merkezinden ciddi bi parayla satın alındığını öğrendim.. bu yüzden bu cihazla yapılan uygulamanın belli bi fiyat aralığı var aşağı düşerse çakma yada sahte olduğunu düşünün çünkü cihaz çok pahalı.. makineden ziyade gittiğiniz yerde sizinle ilgilenenlerin makineyi ve kullanımını çok iyi bilmesi lazım.. bunun için makine satıldığında eğitimi veriliyor yanlış uygulamanın yanlış sonuca götürmesi çok normal.. gelelim bana nasıl güvenip te bi anda o kadar parayı verdim çünkü karşımdaki insan tamamen şeffaf dürüst müşteri memnuniyetine önem veren biriydi.. para kazanabileceği halde ısrar etmeme rağmen bazı bölgeleri yapmadı ayva tüyü herkeste var bu kadarı normal sağlanığınız için kalmadı daha iyi dedi istese ısrarın üzerine yapar parasında bi güzel alır siz istediniz derdi ama yapmadı.. verimli sonuç için devamlılık şart öyle istediğim zaman çıkınca vs giderim yok.. benim uygulamam 6 haftada bir oluyor ve bana en başta uyarısı yapıldı çıksada çıkmasada 6 haftada bir gelmeniz gerek dendi bu cihazın özelliği bu kıllar 6 haftada bir uykudan uyanıyor uyanma esnasında onlar güçlenmeden vurmalıyız ki zayıflasınlar dedi.. çoğalmayıda şu şekilde açıkladı öldürmeyen acı güçlendirir dedi tek cümle yetti.. atışlar kılınızı görmezse onu yakmak yerine güçlendirir..
İlk seansım dayanılmaz geçti.. en düşük enerjide yapmalarına rağmen özellikle bikini ve koltuk altıma dayanamadım ara vererek yapmak zorunda kaldılar ki bu verimi düşürür ama dayanamadım.. kılların yanık kokusu burnuma kadar geldi.. bu denli acı çekmemin sebebi çok aşırı kalın olmasıymış.. çünkü acı eşiğim yüksektir dayanırım acıya ama ben böyle bi acı görmedim buz gibi klimalı odada buz gibi jelde acıdan boncuk boncuk ter döktüm.. beyaz tenliyim kollarım siyah ve çok kalın.. sonuç ilk seansta %80 başarı gözlerime inanamadım.. 2-3 hafta içinde tamamen döküldüler.. ve 2.seansa gittiğimde cihazın görüp yakamadığı bir kaç kıl dışında bütün kıllar %80 inceldi %50 den fazla seyreldi.. 2.seansı olduktan sonra çıkan kıllar neredeyse ayva tüy kıvamında.. bu arada kalın kıllar sonuç daha hızlı verim daha büyük bilginize.. 3. Seansa bölgesel olarak jiletleme yapma kontrol yapalım ne durumdalar dedi.. her Seansa jiletlenip gidiliyor.. ne dediyse aynen yaptım çok memnunum.. kremde verdi seanstan 5 gün önce ve 5 gün sonra her gün sür dedi.. arada kalan süredede tahriş etmeden kese yap dedi..
Kadın benle dertleşti herkes sizin gibi anlayışlı bilgili değil kimseye laf anlatamıyoruz dedi.. dediklerimizi yapmıyorlar sonra verim almadım diyorlar dedi.. seanslara bi geliyorlar bi gelmiyorlar bi gecikiyorlar o şekilde olmaz dedi.. başka yerde o kadar bu kadar diyolar imkansız ben bu cihazları almak güzellik salonunu açmak için arabamı evimi herşeyimi sattım kirada oturuyorum bu güzellik salonunu açmak için bilmem ne kadar ödedim söylesem kimse inanmaz dedi.. benim cihazımla aynı cihaz olup daha uygun fiyat bulursan gel söyle dedi..
Sonuç olarak Emine hanıma çok güveniyorum inanıyorum.. dürüst bir bayan ilk günden beri güven verdi bana yoksa bu yaptığım pekte akıl kârı değil :) merak ettiğiniz başka bişey varsa sorabilirsiniz benim hikayem bu..
Siz hic aci duymuyormusunuz bence dusuk calistklari icin olabilir benimde canim yaniyo bazi bolgelerde dayanamiyorum ve her atista kilin yanik kokusunu duyuyorum dokulmerim kimi yerde iyi kimi yerde baya kalmis onlarida gidince soylicem sizde gidince soylersiniz cok az dokuldu dye ona gore ayarlar derecesinimemnun olmanıza sevindim. nasıl acı var yanık kokusu duyuyorum diyorsunuz. ben de hiç öle şeyler yok. zaten adam gibi dökülmede yok. 3.seansıma gidicem bacaklarım tek tük döküldü.koltuk altım biraz daha fazla döküldü. diğer yerler olduğu gibi duruyo.