Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kollar ve bacaklar dokulmuyormus gibi geliyor ama dokuluyorlar. Ordaki killar daha inatci killar. Her banyoda kese yapin daha cabuk dokuluyorlar. Batiklarada iyi geliyor kese ve lazerKızlar ilk seansımın üstünden 13 gün geçti. Koltuk altım tamamen kendiliğinden döküldü ben çekmede. Genitalin üstü de yüze 80 döküldü. Ancak kolumda ve bacakarımda ciddi bir dökülme yok erken mi acaba.
Yuzunuze hangi lazeri yaptiriyorsunuzBacak ve koltuk altımda 2. seansımı yaptırdım ve üzerinde 3 hafta geçti. Bacakların bazı yerleri duruyor özellikle diz kapağı. Koltuk altımın bir tanesi tam döküldü bir tanesinin kenarlarında az bir şey hala var. Ama iki seansa göre dökülmeler olumlu Maşaallah!
Ancak yüzde müzdaribim kızlar. 8. seansıma rağmen 1 ay ara verdim unuttuğum için yaptırmayı. 1 ay sonrasında başa dödüm resmen. Hiç azalma yok. Daha başlamadan ne ise o var şu an yüzümde. Çok canım sıkkın. Bir yardımcı olun ne yapmalıyım sizce?
Herkese bu şekilde söylemeyin lütfen. Güzellik merkezi diye ıpl olcak diye birşey Yok. Banada öyle demiştiniz kafamda bi ton soru oluşmuştu ablacım. Ama makinenin fotosunu falan çektim bu işten iyi anlayan salonu olan bi tanıdığıma gösterdim diod bu ıpl değil dedi. Çoğu klinik var adam gibi işlerini yapmıyor. Ve ben gittiğim yerden memnunum 2. Seansımı da yaptırdım 3. Süne gitcem bidahaki ayaGuzellik merkezi nerede ve ismi ne kuaforu olan bir yer ise ipl dir o. Modern agda sistemi yani
Hangi lazeri yaptırıyorsunuz acaba ?Herkese bu şekilde söylemeyin lütfen. Güzellik merkezi diye ıpl olcak diye birşey Yok. Banada öyle demiştiniz kafamda bi ton soru oluşmuştu ablacım. Ama makinenin fotosunu falan çektim bu işten iyi anlayan salonu olan bi tanıdığıma gösterdim diod bu ıpl değil dedi. Çoğu klinik var adam gibi işlerini yapmıyor. Ve ben gittiğim yerden memnunum 2. Seansımı da yaptırdım 3. Süne gitcem bidahaki aya
Aynı kliniğe gidiyorum ve yüzüme de buz lazer yaptırıyorum.Yuzunuze hangi lazeri yaptiriyorsunuz
Ben sadece sunu iddia ettim yine ediyorum guzellik salonlarinda diod alex nd yag kullanmak yasak!!!Herkese bu şekilde söylemeyin lütfen. Güzellik merkezi diye ıpl olcak diye birşey Yok. Banada öyle demiştiniz kafamda bi ton soru oluşmuştu ablacım. Ama makinenin fotosunu falan çektim bu işten iyi anlayan salonu olan bi tanıdığıma gösterdim diod bu ıpl değil dedi. Çoğu klinik var adam gibi işlerini yapmıyor. Ve ben gittiğim yerden memnunum 2. Seansımı da yaptırdım 3. Süne gitcem bidahaki aya
Moralim bozuluyor boyle okuyunca bende yuzume yaptiriyorumBacak ve koltuk altımda 2. seansımı yaptırdım ve üzerinde 3 hafta geçti. Bacakların bazı yerleri duruyor özellikle diz kapağı. Koltuk altımın bir tanesi tam döküldü bir tanesinin kenarlarında az bir şey hala var. Ama iki seansa göre dökülmeler olumlu Maşaallah!
Ancak yüzde müzdaribim kızlar. 8. seansıma rağmen 1 ay ara verdim unuttuğum için yaptırmayı. 1 ay sonrasında başa dödüm resmen. Hiç azalma yok. Daha başlamadan ne ise o var şu an yüzümde. Çok canım sıkkın. Bir yardımcı olun ne yapmalıyım sizce?
Başta 12 seans gerek yüz inatçıdır dediler. Yani gerekirse 15 seans yaptırayım ama 8 seansta az da olsa faydası olmaz mı? Perşembeye randevu aldım bakalım ne diyecekler...Moralim bozuluyor boyle okuyunca bende yuzume yaptiriyorum
Inan ki moralim bozuldu. Benimde 1 seans 1 kontrol oldu. Hulya hanim dedi ki ilerde azalinca kalanlar icin igneliye yonlendiricem dedi. Yuzune kac joule ile yapiliyorBaşta 12 seans gerek yüz inatçıdır dediler. Yani gerekirse 15 seans yaptırayım ama 8 seansta az da olsa faydası olmaz mı? Perşembeye randevu aldım bakalım ne diyecekler...
Hic incelme azalma olmadimi. Ilk gunku gibimi cikiyor hepsi. Elpida ya gidenler diye konu acmistim. Toplanalim orada konusalim hepimizBaşta 12 seans gerek yüz inatçıdır dediler. Yani gerekirse 15 seans yaptırayım ama 8 seansta az da olsa faydası olmaz mı? Perşembeye randevu aldım bakalım ne diyecekler...
Buzlazer tetikleme yapmiyor diyorlar ama hayirlisi. Kurtulalim derken daha beter olmayalimdaBende favori bölgeyi tek aldım iki seans tek yaptırmama rağmen hiç tüy çıkmadı çıkanlar da dökülüyor pişman oldum aslında yüze lazer yaptırılmaz bide tetikleme olup yayilirsa düşünmek bile istemiyorum
Jilet olayina kiziyorum. Dusununcede mantikli ne kadar siyah ve sert ise lazer daha iyi goruyor. Yuz icin ince uclu makas bile aldim kullanamadim ama zor makasla kisaltmak. Dusunsene orada herkesi makasla ugrastigini. Jilet farkli bi jilet gibi. Bana verdiler gelirken getirirsin dedilerİnşalla ya yüz çok hassastır güvenilir ellere teslim etmem lazım. Bide her seansta tüyleri jiletle almaları ne kadar doğru
Diod lazer yaptırıyorum benHangi lazeri yaptırıyorsunuz acaba ?
İlk zamanla jilet vuulduğu için sert çıkıyordu. Hatta dilimle dudağıma değince kıllar sert sert batıyordu. 3. Seanstan sonra bu sertlik normale döndü. Tamam en azından sert değil ama ilk jiletlemeden öncede sert değildi. O haline döndü. Yani kıllar sert ve kalın değil ama ilk gün rahatsız olduğum yoğunlukta. Yani hiç azalma olmamış. Bunu da yanlışlıkla 1 ay ara vermesem farketmeyecektim.Hic incelme azalma olmadimi. Ilk gunku gibimi cikiyor hepsi. Elpida ya gidenler diye konu acmistim. Toplanalim orada konusalim hepimiz