Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Bazıları da yüzdeki tüyler bitmez diyolar onlar bi iki yıl geri çıkacak tekrar diyolar her kes bi şey diyor lazer hakkında en iysi yaşayıp görelim Allah utandırmasın ☺☺
O geri cikanlar kimler biliyormusun. Bilmeden gidip yuzune alex yaptiranlar veya guzellik salonunda lazer diye ipl yaptiranlar. Ben buzlazer yaptiran bir kizla klinikte bire bir konustum. Ablacim memnunmusun yeni basladim bende dedim. Abla benim 5.nci sean bu iyiki de gelmisim dedi. Annemi alexle mahvettiler dedi onun korkusuyla buraya geldim. Iyi ki gelmisim dedi

Kesinlikle buz lazer ozamn sannirim benim ilk seansimi iplyle yaptilar bide sorudm cohazlariniz hangisi diye cihazlari biz kıl yapisina göre ayarliyoruz dediler onlar parasinin derdinde tabi tuyler cogalsinki bi seans daha gidelim Allah yanlarina birakmasin ne diyelim bi klinik buldum oraya gidecem artik buz lazere ☺ sağol rahatlattin beni biraz bu konuda ☺

Derece kac yapiyo size bugun 13 15 gibi rakamlar gordum genitalde

Bacaga jilet yapiyorum zaten de popoya korkuyorum cunku zaten ince ve yumusak tuy
Alex bitirmezki orayi
Diod filan olsa neyse dicem

Bide fiyati cok artiyo bence bu sekilde

Hangi sehirdeysen buzlazerin kendi sitesine gir buzlazer.com diye hangi sehirde hangi klinige sattiklarini gorursun o klinige gidersin aldatamazlar.

Bacaga jilet yapiyorum zaten de popoya korkuyorum cunku zaten ince ve yumusak tuy
Alex bitirmezki orayi

Ben popo arasina bile jilet yaptim lazer yaptiriyorum diye korkma seanslar sirasinda yap. Onemli olan joule cok dusuk yapmasinlar. 13 14 ile yaptilar sordum yanik olmasin dedi. 17 ocakta 3.ncu seansima gidicem biraz yukseltmelerini soyluycem bakalim napacaklar. 2.nci seansta genitalde zor durdum zaten

Alex bitirmezki orayi

Bana yapanda turbanli valla aldatiliyorsam dusuk ayarda yapiyorsa ne diyim Allah bildigi gibi yapsin.

Bana da o derecelerde yapiyolar
Bunlar herkese ayni dereceyi uyguluyo olabilir mi paket seanslarda

Cidden hakkimi helal etmem bilerek dusuk yapiyolarsa
Ideal olani ne bilmiyorum tabi cihaza gore de degisiyo olabilir

Yanik ihtimali varsa en bastan uygun degilsiniz demeleri lazim ya da size cok yuksek yapilamaz demeleri lazim bence
Ona gore baska lazer seçerdim sonucta

Bana da kizil sacli bi bayan yapiyo
Ins param cop olmaz ne diyim

Bi daha ki gidisinde israr et yukseltin diye bende israr edicem. Paket seanslarda salliyorlarmis duydum falan de. Bana napacaklar bakalim. Bir yerde okumustum. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur diye. Sizde hic aci olmadimi

Paket yaptırmam için ne yaptı ne etti yaptırmadım bide halka ilişkilere öyle birini koymuşlar ki ikna kabiliyeti çok yüksek yapacaktım neredeyse. Bi tanıdığımız paket yaptırmış her seansta bi bahane uyduruyorlar yok cihaz bozulmuş yok öyle böyle bi sürü bahane sayıyorlar

Burda herkese 13 14 ile yapiliyormus de. Bende soyluycem aynisini

Siz hangi klinikte yaptiriyordunuz buz lazeri herkesi karistiriyorum unuttum artik

Ben güzellik merkezinde yaptırdım iki seans bi klinik buldum oraya gidecem bundan sonra buz lazer e

Bi daha ki gidisinde israr et yukseltin diye bende israr edicem. Paket seanslarda salliyorlarmis duydum falan de. Bana napacaklar bakalim. Bir yerde okumustum. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur diye. Sizde hic aci olmadimi

Genital kokaltinda belli yerler acidi
Bacaklarlarda da baziyerler acidi bazi yerlerde hic hissetmedim
Ben daha cok aciyacagini saniyodum cunku millet acidan emla krem filan suruyomus diye duydum
Ben oyle birseye ihtiyac duymam mesela boyle giderse

Kadin batik nerdeyse orasi cok acir diyo dogru mu bilmiyorum

Derece dusuk derim de bi bahane bulurlar onada teniniz cok acik degil yanar diyebilirler
Bi sekilde yapmazlar

Ben paket seanslarda dereceler ayni kullaniliyo diye dusundum bu sekilde size de ayni dereceleri uygulamislar cunku
Sanki tengimiz ayni mi ki hep ayni derece oluyo
istedigim sonucu alabilecegimi sanmiyorum boyle olursa
Kontrol seansi da yok

Bi de ayni kisiden randevu almak mi avantajli yoksa farklı kisilerdenmi alsam acaba

Ben genitali farkli farkli kisilere yaptiramam. Batiklarda ses geliyor sanki. 2.nci seansta genitalde zor durdum. Diger yerler ara ara cok hafif acidi. Eger hile varsa dediginiz gibi paket seans icindir o. Yoksa duzgun bir yere benziyor . Aslinda var ya doktorla gorusucem desem ne derler ki. Ben ilk gittigimde bacaklar gercekten bronzdu. Simdi iyice acildi rengi israr edicem bakalim ne dicekler

Gorusun bence
Duzgun bi yere benziyo da paket seans diye dozu dusuk tutuyolarsa hic bi anlami yok

Bu epicareda en yuksek derece ne acaba

Gorusun bence
Duzgun bi yere benziyo da paket seans diye dozu dusuk tutuyolarsa hic bi anlami yok

Bu epicareda en yuksek derece ne acaba
18 dediler bana cok beyaz tenliler icin deniliyor onada. 16 bacakta deneme atisi yapabilirler bence. Genitalde cok yuksek olmaz onu anlarim esmer bolge oldugu icin

kızlar seans aralarında tüylü mü geziyosunuz peki
ben de ilk kez gittim hiç bi şekilde uzayanları alma kendisi dökülcek dedi ama 1 ay olcak çoğu duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…