Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları buz gibi ayaklar ve kronik idrar yolu enfeksiyonu

Ben
eskiden fil gibi su icerdim. Mide bulantısı olunca böyle oluyor bulanmiyorsada 3 bardaktır gene az. Belki zayiflayamamamda bu yuzden

Böbreklerine baktır derim
Gecmiş olsun
Edit:kronik idrar yolu enf da böbrekler ve mesane kesinlikle incelemeli
Zaman kaybetme..

Ben

eskiden fil gibi su icerdim. Mide bulantısı olunca böyle oluyor bulanmiyorsada 3 bardaktır gene az. Belki zayiflayamamamda bu yuzden
Su çok önemli. Mide bulantısı neden oluyor. Su bulandırmaz. Psikolojik mi acaba.
susuzluk ilerde tansiyon hastalığı dahil pek çok soruna yol açabilir. Taş oluşabilir.
İhmal etme.

Sporu düzenli yapıyorum ama düşüncelerimden vazgeçemiyorum aksine daha da gözüme batıyor her şey. Havanın iyice soğumasıyla ağrılar yavaştan başladı önceden olsa bu zaman ağrıdan ağlıyor olurdum sporun özellikle pilatesin ciddi etkisi var.

Şuan iş yerindeyim termal çorap var üstüne kalın çorap üstüne bot ama ayaklarım buz.
Parmaklarımı hiç söylemiyorum bile.
Eldivenle çalışmakta zor.
Varsa çözüm bana da söyleyin.

Çok doğru. benimde zihnimde hep olumsuzluk karamsarlık var farkettigim an hemen olumlu ile degistiriyorum en ufak şeyle bile mutlu olmaya mutlu hissetmeye çalışıyorum inanin etkisi büyük

Ha bu arada pek bilinmez ama enfeksiyonun em büyük sebeplerinden biride elleri yıkamadan wcye girmek. Eller temiz değilken taharet aldıgında enfeksiyon olusuyor.. Eller mutlaka yıkanmalı.. Ve herkesin dedigi gibi bol su içmek.. Ama once üriner sisteme bir baktır ultrasonla umarım iyi haberlerle donersin bizede yaz..
Bol maydanoz ye bu ara.. Cok iyi gelir

Akıntı ve kaşıntı da var mı varsa kadın dogum a git belki vajinadan gelen bir iltihabi durumdur

olumsuz düşünmenize sebep olan şeyler haytınızdaki değiştirebileceğiniz şeyler mi ?
Ben de böyleydim ama benim ailevi problemlerim çoktu. Ve ben ailemden biraz uzaklaştım. Özellikle babam hepimizi hasta etmişti bipolardı. Gamsız olup sırt çevirmeyi öğrendim onlara sanırım. Annem için dayanıyordum ama sonra anneme de kızdım. Annem zamanında buna katlanmayı seçtiyse beni de yıllarca buna mahkum ettiyse ben de böyle devam etmicektim hayatıma. Ailemden bayağı uzakta oturuyorum ve çok seyrek görüşüyorum şu an. Sorunlarıyla hastalıklarıyla ilgilenmiyorum.
iş yerimde müdürümden mobbing görüyordum bunu içime atıp inanılmaz sinir yapıyordum. Bu değiştirebileceğim bir şey değildi. İş değiştiremezdim işimden memnundum. Ve başka yerde aynı şeyleri yaşayabilrdim. Bu adamla mücadele etmeyi ve laflarını k.ç ıma bile takmamayı öğrendim açıkçası.
Siz de biraz olumsuz düşüncelerin kaynağına odaklanmaya çalışın. Ne yapabilirsiniz kurtulmak için bunu düşünün.

Merak ediyorum sırt ağınıza eşlik eden mide bulantısı oluyor muydu çünkü okadar ağır ki ağrılar bu kez ay kesin kalp krizi geçiriyorum deyip daha basıyor çarpıntı oluyor üşüme soğukluk vücutta oluyor muydu

Mide bulantısı dışında hepsi oluyordu hatta ailem bile birkez kesin kalp krizi geçirdiğimi dusundu ama stres mide bulantısı yapar

Is yerine ayak ısıtıcısı almıştım sirf bu yüzden

Geçmiş olsun. Yürüyüşünüzden nasıl anladı merak ettim?

Geçmiş olsun. Yürüyüşünüzden nasıl anladı merak ettim?

Teşekkür ederim. sadece yürüyüşüme bakarK aaa sen ankilozan spondilitsin demedi. Muayene ederken ilk defa mı oldu vs ben bütün hastalık teşhisimi arada kalmaları anlatınca adam yürüyüş şeklime baktığında ankilozan spondilit olduğumu düşündüğünü söyledi. Sol kalçadan komple hareket kısıtlılığı mevcuttu. Bir de daha kolay yürüyebilmek için vücudumu hafif öne eğiyordum belden.

Patik giy mutlaka.. benimde kışın biraz ince çorap giysem yada çıplak ayakla dolansam hemen kasık ağrısı ve ardından idrar yaparken yanma başlıyo.. bu enfeksiyon bir kere yakalandın mi her kış eziyet oluyo.. yani her kis diğer insanlara göre iki kat dikkat etmek gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…