Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları buz gibi ayaklar ve kronik idrar yolu enfeksiyonu

benimde 2 aydır çok kötü midem bulanıyor.
İşte idrar yolu enfeksiyonu hatta ilerleyince böbreklerim ağrıyo benim zaten çok af edersiniz idrarda kokuda olur akıntıda olur.şöyle söyleyim idrarımı yaparken resmen rahmim acıyo doğurcak gibi.ve ben bişey farkettim hep adetime yakın hormonlardanmı ne kaşıntı basıyo.bugünde antibiotk ağrıkesici fitil verdi

Allah razı olsun hepsini deneyeceğim. Canlı derste wc'ye gitmemek için bir şişe altima bir şişe ayagima şu koyuyorum yarım saatte degistiriyorum. bağımlılık gibi oldu.yasayamayacak calisamayacak hale geldim. Birde bir damla çiş için bir tuvalete gidısim var sanırsın itfaiye hortumu gibi sulayacagim her yeri bunu bildiğim halde de wc' ye gene koşuyorum. Oğlum geçen senin altında niye hep şişe var dedi.

İdrar yolu enfeksiyonuna yaban mersini kurusu iyi geliyor.
Günde bir çorba kaşığı yiyebilirsiniz.
Arada bir sabunlu ılık suda oturmak da iyi gelir.
Üşüme olayı kadınlarda çogunlukla var bence.
Kışa özel taytlarim vardır.
Dışarıya çıkarken içime kısa tayt, üstüne uzun tayt onun üstüne de kışlık pantolon giyerim.
Corabim da uzun olacak tabi mazallah taytin arasından rüzgar felan üfürür.
Eşim dalga geçiyor hep lahana gibisin diye.

Evet bobreklerimde sancıyor hep artık antibiyotik içmek istemiyorum 10 yıldır bunun için sayısız antibiyotik,Şaseler kullandım hiç tamamen duzelmedi hatta direnç kazandı galiba

Su miktarını artırırsanız işte o sık sık gelen tuvalete gitme hissinde bu sefer o kadar çok su içmiş olacaksınız ki işte o zaman sulayacaksınız her yeri bünyeyi buna alıştırın
Canlı derste süreki oturuyorsunuz hareketsizlik de bir neden bakın bunu yazmayı unutmuşum yarim saat egzersiz öneriyorum olduğunuz yerde yakta zıplama hareketi en pratiği. Her ders arası 50 adet hayali ip atlama yapabilirsiniz elinizde sanki ip varmis gibi sekeceksiniz
Su alışkanlığınız nasıldır?

Evet bobreklerimde sancıyor hep artık antibiyotik içmek istemiyorum 10 yıldır bunun için sayısız antibiyotik,Şaseler kullandım hiç tamamen duzelmedi hatta direnç kazandı galiba
Antibiyotiklerin icerigini okursaniz mantar yapar diye yazar , bagirsak florasiniz bozdugu icin candidas mantarları vajinaya ulaşabiliyor antibiyotik asla kullanmayın bu enfeksiyonda. Gaz çıkarsanız dahi o temizlik yapılacak totoya , bi de ilişkiniz varsa hemen tuvalete koşun birleşmeden sonra çişiniz yoksa bile yapın yapmaya çalışın .

Bundan 3 4 yıl önce geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Ama ciddi ciddi 1 kiş boyunca neredeyse hep antibiyotik kullandım. Tam geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor. En son gittiğim bir üroloji doktoru ayaklarını usutursen geçmez tabi demişti. Sonra evde daha cok dikkat etmeye başlayınca farkettim ki o zaman azalarak geçti. Donem dönem yine tekrarlıyor hatta 3 5 ay önce yine antibiyotik kullandım. Çaresini bulamadım :/ olabildiğince sıcak tutmaya çalışıyorum ayaklarımı

su aliskanligim olması gerektiği kadar değil maalesef. şimdide mide bulsntisindan günde bir bardak zor içiyorum

Ateş ölçeri ayağıma tuttuğumda error veriyor bir bağırışı var bu neeee imdat der gibi Sol ayağımda artroz var ama diğeri de hep soğuktur panduf falan kar etmiyor konu açmanız iyi oldu bende çare bulurum belki.

benimde sağda bilekten dize kadar Platin var o yapıyor diyeceğim ama sol da buz torbası gibi

Öncelikle Dr gidin kan değerleriniz düşükse usursunuz benim normal bende üşüyorum evde corap patik terlik mutlaka giyiyorum dışarıda olanlar için termal mest geldi aklıma ama ben denemedim belki faydası olur

Öncelikle Dr gidin kan değerleriniz düşükse usursunuz benim normal bende üşüyorum evde corap patik terlik mutlaka giyiyorum dışarıda olanlar için termal mest geldi aklıma ama ben denemedim belki faydası olur
sürekli demir için ilaç kullanıyorum. Çorabın içindede ayağım buz gibi Termal meste bakayım

Kan değerlerinize bıktırdınız mı? 2 sene kadar önce ayni sizin durumunuzdaydım enfeksiyondan dolayi idrar yolu yanmasından uzun süre wc den çıkamazdım su tutmak iyi geldiği için ama su da bu konuda dogru değilmiş enfeksiyonu arttırıyormus bir dr 'um oyle söylemişti . Tahlillerinizde kansızlık demir eksikliği varsa bunları öncelikle normale getirin benim sonuçlarım yükseldikçe enfeksiyon sorunum geçti ayaklarımın üşümeside, suan dışarı çıkarken çorap giyiyorum sadece uzun kollu giyiyorum kazak patik panduf çıkarmadım bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…