- 12 Mart 2019
- 282
- 568
- 33
- 39
- Konu Sahibi hayalim gercek oldu
-
sağolun çok teşekkür ederim hiç duymamistim. alacağım hemenIsı bantları var ondan kullan cnm
Ben cozdum hem usumeyi hem de idrar yolları probleminiayaklarım hiç isinmiyor evde sürekli sıcak su torbası ile geziyorum. dün okula da götürdüm. Çünkü geçen hafta ayaklarım okulda bir saat dondu diye hemen idrar yolu enfeksiyonu oldum. Bunu yaşayıp cozebilen varmı.
nasılBen cozdum hem usumeyi hem de idrar yolları problemini
Aliexpersten ben alışveriş yapmıyorum baska yerde yok mu acaba bantin calisma prensibi ne cıtlatarak mi yoksa kendiliğinden mi ısınıyorEki Görüntüle 2745893
ayak ısıtıcı bant bu aliexpresste var birde urinonvef gıda takviyesi var ben kullanıyorum çok iyi geldi enfeksiyonuma 30 tablet 35 40tl nette
Ya hangisi bende kullanıyorum ama yine buz gibi. Acaba patik mi giysem ki birdeBen panduf kullanıyorum sicak tutuyor baya. Kecesi guzel olmasi lazim ama. Cok cok usurse sicak su torbasi koyarim alta ama idrar yolu enfeksiyonu oluyor gene
ben uyanık olduğum ve evde olduğum süre boyunca ayaklarım sıcak suya yada kalorifere yapışık yatıyorum. ısınsın diye birbirine sürtmekten derim döküldü. Evde böyle yaşamaya alıştım ama dışarıda perişan oluyorum. Gerçekten ayaklarım demir gibi ve hemen enfeksiyon problemi çok zor oluyor tuvaletten çıkamıyorum. Doktora da gidemedim bu yıl. 10 yıldır kislari hep Üroloji ziyaret ederim. anlamıyorum kronik olduğu için mi yaşıyorum bunu ayağım usudüğü için miBu benbirde ayaklarım üşüyünce devamlı tuvalete gitme ihtiyacı oluyor ya offf en kötüsü.
2 kalın çorap üst üste giyip baya kalın iyi bir bot giyiyorum. Eve gelince hemen sıcak su torbası ayaklara bide gecede yapıyorum sıcak su torbasını
Annem ordu sagolsun cogu pandufta isinmiyordu bende cok kalin giyemiyorum zaten panduf rahat etmiyorum. Bunlar bot tarzi hem surekli ayagimda hem sicakYa hangisi bende kullanıyorum ama yine buz gibi. Acaba patik mi giysem ki birde
Allahımmm aynı bem eşim bile bune ya burnun bile buz gibi der.hatta bugün doktora çıktım ölüyorum ağrıdan tuvaletimi yapamıyorum ağrıdan.birsürü ilaç yazdı miden bulantısıda varayaklarım hiç isinmiyor evde sürekli sıcak su torbası ile geziyorum. dün okula da götürdüm. Çünkü geçen hafta ayaklarım okulda bir saat dondu diye hemen idrar yolu enfeksiyonu oldum. Bunu yaşayıp cozebilen varmı.
Kendi sürecimi anlatayım siz de kendinizden pay biçin ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?