BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Kızlar selam. yarın benimde transferim var dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden Allahım yardımcımız olsun (

bende çok karışığım cnm bnm umudum var ama korkularımda vr bakalım neler olacak

Ugurlu gelen topikkkk:))) dayanamayip 7.gun yapttigmm beta hcg 118:)))) sanirim hamileyimm:)) darisii isteyen herkeseeeee

Ugurlu gelen topikkkk:))) dayanamayip 7.gun yapttigmm beta hcg 118:)))) sanirim hamileyimm:)) darisii isteyen herkeseeeee

İnşallh canım hamilesindir.. bende yarın teste gidicem çok stresliyim kasıklarımda ağrı var umarım onun belirtisidir ama ben evde test yapmadım. beta hcg nin normal değerleri nedir? yani hangi değerlerin üstündeyse hamile olduğumuz anlama gelir canım ??

aayyyy hayırlı olsun çokkk sevindim allahh kucağınada almayı nasip etsin benimde yarın transferim inşallah allah bana da gösterir...

Harika bir haber bu!!!! Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bize de umut oluyor bu güzel haberler, biz de yazarız inşallah bu topiğe aynı satırları!! 7. gün değerin 118 ise belki de ikizlerdir. Gelişmelerden haberdar et bizi!

Merhaba, ben de o kadar umutsuz ve mutsuz hissediyorum ki kendimi. İlk denememde sanki doktorun elinde bir sihirli değnek varmış gibi olacağına o kadar inandırmıştım ki kendimi, hatta psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini de gösteriyordum son günlerimde. Ama olmadı! Maddi tarafı zaten zorlayıcı ama manevi tarafı daha da zor bir süreç. Ocak ayı sonunda negatifi aldığımdan beri hiç kimseyle konuşmak istemiyorum. Hiçbir şeye karşı hevesim kalmadı, daha başından havlu atmakta istemiyorum ama daha dondurulmuşlarla tedaviye başlamadan "ya olmazsa yine" yi düşünmeden edemiyorum. Tek tesellim o iğneleri yemeyecek olmamız, bana yan etkisi çok fazla olmuştu çünkü. Belki daha sakin bir süreçten geçeceğimiz için tutunma olasılığı da fazla olur. Ama ne desek boş iyi ya da kötü yaşayıp göreceğiz. Sakin ve tekrar umutlu olmayı nasıl sağlayacağım bilemiyorum. Sanki yere yapıştım ve kalkamıyorum...

yazdıklarını okuyunca sanki kendim yazmışım gibi hissettim:) bende 25 ocakta ilk negatifimi aldım ve senin yaşadıklarının aynısını yaşadım...şuanda ne umudum var ne hevesim aslında ama başladık işte, bakalım transferden sonra hala bu umutsuzluğum kalacakmı?? dediğin gibi tek tesellim ilkinde olduğu gibi çok ilaç iğneye maruz kalmayacak olmam . Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallah

Ben sana demiştim değilmiiiiii sen bizim topiğin uğurusun, hatta biliyormusun içimden şöyle bir totem geçirdim, elif pozitif sonucu alırsa pozitifler Allahın izniyle arka arkaya gelecek... Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin iki kolunda dolu olsun:) ikiz sanırım değerin MAŞALLAH bu kadar yüksek olduğuna göreee

Umarımmm yükselirrr beni bırakmazlar yada bırakmaz:) nasip herşeyyy benimm hiççç bir belirtim yok .. Bi vajına yumusamasını hissettim crınone jeli yaparkenn.. İnşallah rabbimm kucagıma almayı nasib eder.. Sizlereeede bol bol dua edicem ben biliyorumkii rabbimdennn istediimm o bana verdiiii Allahım şükürler olsun 5 yıldır ilk defa pozitifff:))) dua edin nolurrrrtt

canımmm dualarımız sennle bende inandım topiğin uğuruna inş bizede nasip eder rabbim bu duyguyu allahım hepimizin kucağını evini ocağını doldursun şenlendirsin :))

Canım Rabbim kucağında ve ömür boyu yanında görmeyi nasip eder suan hastanedeyim birazdan transferim var2 tane dondurulmus embriyom ya edin lutfen

Canım Rabbim kucağında ve ömür boyu yanında görmeyi nasip eder suan hastanedeyim birazdan transferim var2 tane dondurulmus embriyom ya edin lutfen

canım Allah yardımcın olsun, Rabbim tez zamanda 2. evladını nasip etsin sana, dualarım seninle.

Sagolun kızlar evet transferim oldu 2 tane guzel embriyo transferim oldu Rabbim bu yolda evladıma Kardes basıp ederde tekrar bu aşamalarla uğraşmayız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Sagolun kızlar evet transferim oldu 2 tane guzel embriyo transferim oldu Rabbim bu yolda evladıma Kardes basıp ederde tekrar bu aşamalarla uğraşmayız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Rabbiiimm tez zamandaa yavruna kardeşini yollaaasın inşallah hayırlı ugurlu olsunn canım

Kızlar yarın transferim var çooook heyecanlıyım doktorum Gürkan bey Bahçeci kliniğinden doktoruma çok çok güveniyorum ama bu stres neyin nesi sakinleşmem gerek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…