kızlar uyanınca idrar testi yaptım az önce çok silik gölge gibi çıktı daha önce yaptıklarımda hiç yoktu .. hayal mi diye eşime ve annemlere göserdim onlar da gördü inşallah yanlış değildir.. yarın kan testi günü yani 12 gün olacak.. inşallah doğrudur...:)
Canim benim sagol bi iyiyiz sen nasilsin evet canim çindeyim makesef ama az kaldi insallah ramazanda ordayim bu bebegimde kiz galiba iki kizim olacak allahin izniyle sen nasilsin ne alemdesin ben aralik anneler kulubundeyim orda yazisiyorum canim sen de gelcanım nerelerdesin, ne alemdesin? Çin seyahatin ne oldu? merak ettim.
bende iyiyim ya bebişimi hissedemiyorum ama iple çekiyorum onu hissedeceğim zamanı, mide bulantılarım devam ediyor:) bakıyorum daha çok var bebişime kavuşmama, hayal kurmaya hala korkuyorumCanim benim sagol bi iyiyiz sen nasilsin evet canim çindeyim makesef ama az kaldi insallah ramazanda ordayim bu bebegimde kiz galiba iki kizim olacak allahin izniyle sen nasilsin ne alemdesin ben aralik anneler kulubundeyim orda yazisiyorum canim sen de gel
bende iyiyim ya bebişimi hissedemiyorum ama iple çekiyorum onu hissedeceğim zamanı, mide bulantılarım devam ediyor:) bakıyorum daha çok var bebişime kavuşmama, hayal kurmaya hala korkuyorum
Canim ne guzel hamilesinallah kucaginada almayi nasib etsin.benimde 7. Gun yaptigin test negatif cikti nasil uzuldum bu gun 8. Gunum ama hic umudum kalmadi sanki.hic belirti yok ((
Senin bebek erkekmi yoksa.
canım doktor 12. haftada erkeğe benzetti aslında ama asıl 16. haftada belli olacak 2 hafta sonra randevum var:)
net gördümü canım ya? hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minicik... bende bugün tedavi gördüğüm kliniğin dışında devlet hastanesine gideceğim, dosya açtıracağım devlette, artık maddi olarak zorlanmaya başladıkgo90 canım, doktor banada erkek dedi :) Çok sevindik. Hayırlısıyla oğullarımızı kucağımıza alırız inşallah. Ense kalınlığı maşallah iyi çıktı, kan testinin sonucunu bekliyorum. Benim de içimde hep bişiler ters gidecek korkusu var. Zor elde edince böyle oluyor galiba. Çok alıştım ona, Allahım yavrularımızdan ayırmasın bizi...
net gördümü canım ya? hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minicik... bende bugün tedavi gördüğüm kliniğin dışında devlet hastanesine gideceğim, dosya açtıracağım devlette, artık maddi olarak zorlanmaya başladık
selam arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum topiğe ama hep aklımdasınız.olumsuz haberlerden çok etkilendiğin için bir süre girmedim.bu gün dr kontrolümüz vardı.bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri.herşey çok sükür çok iyi gidiyor. bir oğluşum olacak rabbim nasip ederse.yüzünü göstermedi sıpa.onun sağlıklı olduğunu bilmek tarifi imkansız bir şey hele kalp atışın dünyanın engüzel sesi.o sesi duyduktan sonra dr söylediği hiç birşeyi duymuyorum inanın.yüce Allahım şu mübarek günlerin yüzü hürmetine isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.dualarım sizlerle.
Merhaba arkadaşlar. Ağustosta ben de buz bebişlerimle anne olmayı deneyeceğim kısmetse. İlk denemem mayısta oldu ve ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı, çok büyük bir yıkım oldu benim için. inşallah bu defa yüzüm güler. Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun inşallah, kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
bende ağustosta 3.denememi yapıcam cnm Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için.inşallah bu sefer yüzümüz güler...
tatlım çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla kucağına konsun:) bende çok etkileniyorum buradaki yazılardan ama yinede bazı konularda tecrübe edindiğim için girmeden duramıyorum. habersiz bırakma biiiiiizi
çok doğru söylüyorsun canım, ben 12. haftaya kadar riskli sanıyordum, geçenlerde 16. ve 20. haftaların da sıkıntılı olabileeceğini duydum risk açısından korktum inan bebek için ve kendim için tek bir şey bile almaya korkuyorum, hala hamilelikten önceki kıyafetlerimi giyiyorum, karnım henüz çıkmadı 4. aya girdik, hep Allaha emanet ediyorum bebeğimi, Allah herkesin bebeğini kucağına nasip etsin. benim bebişim iyi gibi teyzesi 17 temmuzda cinsiyet iiçin ve 3 lü tarama için gideceğiz ama inan cinsiyetini hiç merak etmiyorum, Allah bana böyle bir mucize nasip etmiş ne fark edeeeeeeeercanım güzel haberleri mutlaka paylaşmaya çalışıyorum.ama tam riskli dönem geçmiştir artık rahatlayabilirim dediğimde bir yazı okuyorum ve tekrar geriliyorum canım.güzel dileklerin için çok teşekkür.senin bebiş ne alemde.rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
mrb cnm benimde ilk denemem mayıstı benimki negatifti şimdi inşşş bende ağostos yada eylulde allah izin verirse donmuşlarla devam edeceğimMerhaba arkadaşlar. Ağustosta ben de buz bebişlerimle anne olmayı deneyeceğim kısmetse. İlk denemem mayısta oldu ve ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı, çok büyük bir yıkım oldu benim için. inşallah bu defa yüzüm güler. Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun inşallah, kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
aminnnnnn inş cnm allah hepimiz için hayırlısını versinnnbende ağustosta 3.denememi yapıcam cnm Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için.inşallah bu sefer yüzümüz güler...