BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

aslında korkuyordum biraz. daha öncede hamile kalmıştım ama bebeklerimi 10 haftalıkken kaybetmiştim. aslında oluruna bıraktım herşeye kendimi hazırladım ya da hazırladığımı düşündüm. inandım. sol kasığımda ağrı vardı hala da oluyor bazen ama başka bir belirti yoktu. sana bol bol su içmeni tavsiye ediyorum. tüp bebek merkezlerinde herşeyi anlatmıyorlar ama su çok önemli. ben evi 1.5 litre su şişeleriyle doldurdum günde hemen hemen 4 tane içiyorum:nazar::nazar::nazar: normalde günde 3-4 bardak su içen biriyken bu duruma gelmem zor oldu ama herşey minik yumuk eller için. inşallah Allahın izniyle hamile kalmışsındır. AMİN

Canım teşekkür ederim.Benimde suyla aram yok fazla.İçerim bundan sonra.

canım hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin, çok sevindiiiiiiiiiiim:KK9:

:nazar::nazar::nazar:POZİTİFFFFF :nazar::nazar::nazar::nazar:ÇIKTI. ALLAH A ŞÜKÜR . RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN. İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.
EMBRİYO TRANSFERİNİN YAPILDIĞI GÜN DAHİL 7. GÜNÜNDE KAN TESTİ YAPTIRDIM. ALLAH A ŞÜKÜR . RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN. İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN. DUALARINIZI BEKLİYORUM:nazar:

guneş bebek bebeğinde güneş gibi olsun herkesı aydınlatsın ailesıne ışık saçsın inşallah...seni yakından takip ediyodum...benımde 7.haftada kaybettığım bı bebeğim var allahın izniyle temmuzda 2.denememi yapıcam senden boyle guzel haberler almak bana guç verdi...demekkı doğruymuş bi kere hamıle kalabılen bıdahakıne daha kolay kalıyomuş...darısı başımıza:)

mrb arkadaşlar, ben bir bucuk ay önce 26 haftalık ikizlerimi erken doğum dan dolayı kaybettim, şimdi dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum süreci biraz anlatırmısınız kaçıncı gün gittiniz hangi ilaçları kullandınız.

mrb arkadaşlar, ben bir bucuk ay önce 26 haftalık ikizlerimi erken doğum dan dolayı kaybettim, şimdi dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum süreci biraz anlatırmısınız kaçıncı gün gittiniz hangi ilaçları kullandınız.
canım çok üzüldüm, ileri haftalarda bile bebeklerini kaybedenleri görünce çok üzülüyorum ve haliyle kendi hamileliğimden de korkuyorum:KK43: dondurulmuş tedavi nispeten daha kolay, adetin 2. günü gidiyorsun ve estrofem isimli ilaca başlıyorsun yaklaşık 2 hafta kadar kullanıyorsun, rahim duvarın yeterli kalınlığa geldiğinde transfer tarihin belirleniyor toplasan 2 kere ultrasona giriyorsun transferden önce, transferden 3 gün önce progestan, deltacortil ve kan sulandırıcıyı da kullanmaya başlıyorsun, en azından ben öyle yönlendirildim, sonra da transfeeeeeeeer....

canım çok üzüldüm, ileri haftalarda bile bebeklerini kaybedenleri görünce çok üzülüyorum ve haliyle kendi hamileliğimden de korkuyorum:KK43: dondurulmuş tedavi nispeten daha kolay, adetin 2. günü gidiyorsun ve estrofem isimli ilaca başlıyorsun yaklaşık 2 hafta kadar kullanıyorsun, rahim duvarın yeterli kalınlığa geldiğinde transfer tarihin belirleniyor toplasan 2 kere ultrasona giriyorsun transferden önce, transferden 3 gün önce progestan, deltacortil ve kan sulandırıcıyı da kullanmaya başlıyorsun, en azından ben öyle yönlendirildim, sonra da transfeeeeeeeer....

evet canım haftası ne kadar büyükse acısıda o kadar fazla oluyor... ama ne yapalım allah verdi allah aldı.. artık önümüze bakıcaz allah belki tekrar verir... inşallah buz bebeklerimizle yola devam edicez..

5. gün embriyosuydu canım. Allah a binlerce şükür. pozitif çıktı:)))) Allah tamamına erdirsin. isteyen herkese nasip etsin. inşallah

Allah tamamına erdirsin.. benim de test günüm yaklaştı.. güzel haberler almak çok hoş oluyor.. Rabbaim hepimize hayırlısıyla nasip etsin

aslında korkuyordum biraz. daha öncede hamile kalmıştım ama bebeklerimi 10 haftalıkken kaybetmiştim. aslında oluruna bıraktım herşeye kendimi hazırladım ya da hazırladığımı düşündüm. inandım. sol kasığımda ağrı vardı hala da oluyor bazen ama başka bir belirti yoktu. sana bol bol su içmeni tavsiye ediyorum. tüp bebek merkezlerinde herşeyi anlatmıyorlar ama su çok önemli. ben evi 1.5 litre su şişeleriyle doldurdum günde hemen hemen 4 tane içiyorum:nazar::nazar::nazar: normalde günde 3-4 bardak su içen biriyken bu duruma gelmem zor oldu ama herşey minik yumuk eller için. inşallah Allahın izniyle hamile kalmışsındır. AMİN

Allah tamamına erdirsin.. hiç akıntın olmuş muydu.. sarıya yakın ve neden su içmek bu kadar önemli bilimsel açıklaması ne?

Allah tamamına erdirsin.. hiç akıntın olmuş muydu.. sarıya yakın ve neden su içmek bu kadar önemli bilimsel açıklaması ne?

Canım bilmiyorum bende suyu çok az içerdim.Sıvı ihtiyacı çay vs. ile giderirdim.Ama transferden sonra günde 2 lt. yakın içiyorum.Belkide bol su içince kan sürekli kendini tazeliyordur ve kan dolaşımı daha iyi oluyordur.Zaten opudan sonrada hep kan sulandırıcıları veriyorlar ya.

Merhaba kızlar.Benimde 2 adet blast transferimin 9. günü.Bende dayanamayıp test yaptıranlardanım.
6. gün değerim 25,8
8. gün değerim 109
Dondurulmuş embriyo transferi yaptıran tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Bir de kese için sizi ne zaman çağırmışlardı?

Merhaba kızlar.Benimde 2 adet blast transferimin 9. günü.Bende dayanamayıp test yaptıranlardanım.
6. gün değerim 25,8
8. gün değerim 109
Dondurulmuş embriyo transferi yaptıran tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Bir de kese için sizi ne zaman çağırmışlardı?

Massallah canim allah tamamini erdirsin degerin cok guZel 1500 lerde kese gozukur acele etme cok sukur ki degerin cok guzel tebrikler

canım nerelerdesin, ne alemdesin? Çin seyahatin ne oldu? merak ettim.

kızlar kan geldi az bu ne şimdi:KK43:((((((((((((

canım bence hemen doktorunu ara kontrole gıt bız sonuçta doktor değiliz gebelıkte kanama dusuk başlangıcındada oluyor geç yerleşmedede yada kullandığımız jelden dolayı da olabiliyor dıkkat et kendıne

kızlar mrb bende dondurulmus kuzucuklarımı salı günü aldım ve beklemedeyiz bizede dua edin olurmu benim ilk tüp denemem rahim duvarım inceydi 4 5 aydır o yüzden meleklerimi alamıyodum ama bu ay kavustum inşallah hiç bırakmam pozitif sonuc alanlar nelere dikkat ettiniz bilgilendiriseniz sevinirimm:18::18::18::18:

kızlar mrb bende dondurulmus kuzucuklarımı salı günü aldım ve beklemedeyiz bizede dua edin olurmu benim ilk tüp denemem rahim duvarım inceydi 4 5 aydır o yüzden meleklerimi alamıyodum ama bu ay kavustum inşallah hiç bırakmam pozitif sonuc alanlar nelere dikkat ettiniz bilgilendiriseniz sevinirimm:18::18::18::18:

Canım dondurulmuşta şans daha fazla oluyor.Rahim ve yumurtalıklar dinlendiği için.Ben evde uzandım, oturdum.Kendimi yormadım hiç iş yapmadım.Bol bol su içtim.Kabız olmamak için meyve ve sebze tükettim.Her gün ananas yedim.Umarım sende pozitif sonuç alırsın ve bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getiririz.

Son düzenleme:
kızlar uyanınca idrar testi yaptım az önce çok silik gölge gibi çıktı daha önce yaptıklarımda hiç yoktu .. hayal mi diye eşime ve annemlere göserdim onlar da gördü inşallah yanlış değildir.. yarın kan testi günü yani 12 gün olacak.. inşallah doğrudur...:)

X