• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüyoruz...

KK üye kartı olsa nasıl olur ?

• Süper olur : )

OY: 257 87,7%
  • Şimdi buna ne gerek var : /

OY: 36 12,3%

• Ankete Katılan
    293
15361428.jpg

Bende bunu çok beğendim.
Güzel bir fikir aslında, yaygınlaştıkça daha iyi olacağına eminim.

Hiç bir işe yaramasa bile olması iyi olur...Ki Kazen Bey yarayacağını söylemiş. En azından buluşmada yarar hehehe...Yalnız aklıma takılan şu oldu; bankalar gibi her yıl ücret mi alınacak kullanımdan dolayı?

Hiç bir işe yaramasa bile olması iyi olur...Ki Kazen Bey yarayacağını söylemiş. En azından buluşmada yarar hehehe...Yalnız aklıma takılan şu oldu; bankalar gibi her yıl ücret mi alınacak kullanımdan dolayı?

bankaların aldığı ücret yasal deil :kızgın: ama kazen bey ne diyecek bilemiyorum yıllık ücret olması düşünülüyor mu kazen bey

bankaların aldığı ücret yasal deil :kızgın: ama kazen bey ne diyecek bilemiyorum yıllık ücret olması düşünülüyor mu kazen bey

He verin fikri verin fikri adamın aklında yokken bile siteye üyeliği ücretli yapacak sonunda:mymeka::roflol:

Senmisin kart isteyen-tatlicadiarzu-

He verin fikri verin fikri adamın aklında yokken bile siteye üyeliği ücretli yapacak sonunda:mymeka::roflol:

Senmisin kart isteyen-tatlicadiarzu-

uuuppsss görmedi görmedi kendi aramızda konuşuoz yapmaz öyle şey zaten dimi dimi :1no2:

heee eminim görmemiştir :roflol:
bari başka bişiler demiyelim :D
biz zararlı çıkıcaz :tomato:

50.000 € bu şekilde baskı yapan makina sanırım az da olsa fikir vermiştir : )

kazen senin bu kadar paran varmı:1shok::1shok::1shok:
aldığına göre var sanırım:jeyyar:
millet ne dertte ben ne dertteyim:roflol:
olabilir kazen bu kartı herhangi bi yerde kullanabileceğimi sanmıyorum ama hatıra olarak saklamak için bile uygundur benim için:lepi:

Çok süper bi haber bu inşallah olur bende bunu beğendim
31213371.jpg
hem kadın resmi var içinde ama renkler pembe ve mor tarzında olsa veya kadınlar kulübünün rengklerini taşısa çok anlamlı olur KAZEN abi bide benim aklıma bişi geldi bu kadınlar kulübüne özel birde broş yaptırsan isteyen herkese cüzzi bir fiyatta satsan çok harika bir hatıra olur valla ben onu gururla taşırım yakamda ayy heyecan yaptım yahu. :)

50.000 € bu şekilde baskı yapan makina sanırım az da olsa fikir vermiştir : )

şimdi bu 50.000 € aranızda bölüşün demeyeceksin di mi bize delikafadulden

bence çok hoş birşey. kesinlikle olması taraftarıyım.

hatta sadece kullanmış olmak için bile gidip botox yaptırıp, karnımı gerdiririm;
sonra da ver elini tatil :dance:

kart tasarımları için daha sonra tekrar oylama yapılacakmış. onun için o konudaki fikimi daha sonra beyan ediyim.

ama şu sadece kart nosu olma işi;
yani o zaman kart sahibi istediği kişiye kartı verip kullandırabilir.
mesela tatile gidecek arkadaşına verir kullansın diye..
yani bu açıdan bir problem yoksa ve isim yazma maliyeti çok yüksekse problem değil tabii

bayıldıııııımmm kaydirigubbakcemile5
hemen istiyorum :icecream:

Fikir güzel kesinlikle ama benim aklıma şindi bintane şeey gelir..
istiym ama ..
penpe olandan..
mümkünse üstüne kazen '' hamili kart yakinimdir '' yazsın :1closedeyes:

Son düzenleme:
Okuduklarımdan anlıyorumki bazılarımızın işine yarayacak ama bazılarımızada hiç bir etkisi olmayacak.-tatlicadiarzu-

Sevgili kazen sen bu satırları okurken ben başka topiclerde konu okuyor olucam kaydirigubbakcemile4 Nacizhane fikrim şudur kart güzel fikir kullanım alanı daha geniş olmak şartıyla :smiley-cool:
Ama karttan önce bütün üyelerimizin istediği broş vs. ile ilgilenilse daha güzel olur diye düşünüyorum. Yani sergümünde dediği gibi sadece siteyle ilgili bir hatıra olsun diyede kart düşünülebilir bizim tarafımızdan. Asıl istediğimiz bu artık buna bi dur deyin bi el atın yahu -tatlicadiarzu-

evet bencee super olur bende ıstıyorum ama herkesın mesaj sayısına gore felansa bende hep okuyanlardanım ole bışı olmasın ya ısteyene verılsın oylmamı olcak nolcaksa olsun ama istıyorum parası neyse verırız kazen bu kk yuzunden kocalarla kavga edıyoz zaten arada kalma dıkkat et kartımızı verr lülülülülülü

ben çok beğendim bu fikri
kullanamasam bile bende olması beni mutlu eder
bir arkadaş belirtmiş net alışverişlerinde kullanılabilse çok iyi olur
isim olmayacak çalınma vs. de kullanılabilir denmiş, kredi kartı gibi şifreli olursa problem olmaz heralde
ama şimdi kazen onun maliyeti de bilmem kaç bin avro der:))
amaaan nolcak, kazen zenginmiş ayol baksanıza:jeyyar:

ayy süper fikir bayıldım :lepi:
tasarımlardanda şimdilik 2 numarayı beğendim
oda kötünün iyisi benneyaptımki
zevk konusunda haklısın kazen kaydirigubbakcemile3

süper fikir.. pembeli morlu bişey isterimsırnaşık şey. 1. tasarım da fena değil..

kullanım alanının genişliğiyle ilgili sorun yaşanacağını sanmıyorum..
Bir sürü firma, doktor, hastane vs.. bu site sayesinde müşteri kazanıyor.. çünkü biz gerçek tecrübelerimizi yazıyoruz..

hehe bir süre sonra kendileri başvururlar sizin üyelerinize şu kadar indirim yapacaz diye..:lepi:

Back