tabi ekliyeyim
ya evet parasını veririz...
hatta paranın bir kısmıda hasta miniklerimiz için ayrılsa dahada süper olur gibi geldiii bana..
aslına söyle bir şeyde yapabilirz
anket acalım ve tüm kk üyeleri oy kullansın en çok oy alan tasarımı kartta kullanırsınız
anladığım kadarıyla marketlerde yada bazı özel firmalara ait indirim kartı mahiyetinde olacak bencede iyi olacak.
yıllardır varlığını sürdüren , seviyesi ve kalitesini bozmadan binlerce üyesiyle ve zengin içeriğiyle artık bir marka olan kulübümüze yakışacak bir etkinlik ..
bu kartın özellikleri ve kalitesi ve verilişi belirli standartlar altında olmalı ,
marketlerde haybeden dağıtılan indirim kartlarından değilde bir prestij göstergesi olarak varolmalı..
rengi tamamen olmasada mutlaka geleneksel KK renklerinde olmalı, her önüne gelenin kolayca alamayacağı kadar özel ve bunu hakedecek kişilere verilmeli ki buda geliştirilmiş standartlara göre yapmalı..
şık, özel ,kaliteli ve elbette en başta benim olmalıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Tamam ama ben yurtdisinda yasiyorum...bu kartla burda hicbirsey yapamamki!
Zaten estetik ameliyata yada tatile sülaleni götürmeyecen annen hariç bilmez kimse :mymeka:-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?